.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мила, не се тревожи- няколко месеца са наистина малко време. Много жени достигат първия си оргазъм на възраст доста над тийниейджърската. Отпусни се, експериментирайте с приятеля ти, опознайте телата ти, насочвай го към това, което ти харесва. Знай, че и психическата нагласа е много важна. С любов, търпение и постоянство ще изградите секс и връзка, които ще удовлетворяват и двама ви. Стискам палци за което

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men prosto trqbva da se otpusnesh napylno,da mojesh da se otdadesh napylno na tova,koeto pravite bez da mislish za drugo Znam,che na dumi e dosta po-lesno,otkolkoto ako naistina trqbva da se napravi,no opitai.Mojesh syshto taka da pogovorish s priqtelq si i da mu obqsnish i pokajesh kakvo te vybujda dopylnitelno-celuvki,dokosvaniq i t.n. V kraina smetka dori da ne se poluchi sled pyrvite nqkolko opita,kakto kazaha po-nagore ne e nujno vednaga da si tyrsish drug,zashtoto tozi e negoden,ami prodyljavaite da opitvate i spored men kolkoto poveche svikvate edin s drug i se opoznavate tolkova po-hubavo shte ti stava :P Uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

пробелма явно въобще не е в теб
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Не мислиш ли, че едно е възбуда, друго оргазъм?

Трудничко е при вас жените..

На колко си ?
    Аз си мисля, че не прави разлика между оргазъм и възбуда.
    Първия си оргазъм изпитах чак 1-2 години, след като правих секс за пръв път. И то, защото се отсрамих да си помагам самичка.
    Тъй чеее, ако си мислиш, че на 4-5 път вече ще си разтърсвана от 5-6 оргазма, казвам ти отсега, че няма как да стане.
    Трябва ти опит и трябва да познаваш тялото си.

И нито отпускане ще ти помогне, нито друг партньор.
    Ае, успех
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Valencia, Spain
    Цитирай Първоначално написано от Perfect^by^nature
    на 17,съм бившия ми приятел ме караше да свършвам дори само с пръст така че не мисля че до сега не съм изпитвала оргазъм...по точно въпросът ми е дали е нормално тъй като сме в началото на всичко и .. просто не съм се отпуснала или незнам и аз как да го кажа просто искам да знам дали има хора на който им се е случвало и как са се справяли ??

мила,споко,и аз имах подобен проблем с приятеля си,но всичко се оправи... нужно е само малко повечко търпение от страна и на двама ви...оставете се на ритъма и не прибързваите... остави се в ръцете му и се наслаждавай на момента без да мислиш дали ще стигнеш до оргазъм или не,защото колкото повече мислиш за това толкова по трудно е да успееш...
    В живота не е важно какво имаш...Важното е КОГО имаш...!!!

Град
    Valencia, Spain
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Не мислиш ли, че едно е възбуда, друго оргазъм?

Трудничко е при вас жените..

На колко си ?
    Аз си мисля, че не прави разлика между оргазъм и възбуда.
    Първия си оргазъм изпитах чак 1-2 години, след като правих секс за пръв път. И то, защото се отсрамих да си помагам самичка.
    Тъй чеее, ако си мислиш, че на 4-5 път вече ще си разтърсвана от 5-6 оргазма, казвам ти отсега, че няма как да стане.
    Трябва ти опит и трябва да познаваш тялото си.

И нито отпускане ще ти помогне, нито друг партньор.
    Ае, успех

+1
    научи се да познаваш тялото си
    УСПЕХ \/
    В живота не е важно какво имаш...Важното е КОГО имаш...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си