.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

не ми обръща внимание

ами значи с гаджето ми сме заедно вече 3 месеца отначало сичко беше супер-сега просто нз какво му стана казва че ме обича но се виждаме мн рядко като има свободно време и го прекарва с приятелите си казва ще ти се обадя не ми звъни като го набера и о аз забравих говорих с него направих му скандал дали има др тои казва не-в това съм сигурна,послве го питам ми какво тогава "приетелите ми са на 1 място"-това му беше отговора даите ми някакав съвет,,,плс

Не мога да ти дам съвет но ще ти кажа чр това се получава така или защото няма чувства към теб или защото ти искаш постоянно да си до него!

Или просто го задушаваш...то йне е вещ...и той си има личен живот приятели и такива неща...уважавай ги а не само да мислиш как да го принуждаваш буквално да е с теб чрез скандали и упреци...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ами аз уча в др град и през седмицата съм там за 3-4 дни иначе като сме заедно се държи перфектно както преди просто в последно време ме пренебрегва относно излизането и виждането

Град
    някъде там...
    отдалечи се малко от него, дай му свобода. той сам ще си поиска после да е с теб по често
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Или просто го задушаваш...то йне е вещ...и той си има личен живот приятели и такива неща...уважавай ги а не само да мислиш как да го принуждаваш буквално да е с теб чрез скандали и упреци...
    И ти си прав,но има и някои мачовци дето хем ги сърби,хем ги боли.Хем искат всяка вечер с приятели на биричка и да свалят някоя мацка,хем искат серозна приятелка.Няма,баце,винаги едно нещо е за сметка на друго.Всичко си има цена!

Супер фен
    Град
    Панацея
    И той следва древната мъдрост "Заради пу*ка, на пу*тка не ставай" и "NqMa LiuBov, ToZi KoIto Ti Se KyLnE 4e Te oBi4a tE LyJe! NaKraQ osTaVaT SaMo PriQteLiTe, s TqH sI do Grob"
    За какво му се сърдиш ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Дай му малко свобода, ако прекали с нея биеш му шута..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    И ти си прав,но има и някои мачовци дето хем ги сърби,хем ги боли.Хем искат всяка вечер с приятели на биричка и да свалят някоя мацка,хем искат серозна приятелка.Няма,баце,винаги едно нещо е за сметка на друго.Всичко си има цена!
    дам..така е

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ти па за ко му са караш? Кво искаш- на сила ли да излезе с тебе ?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    България
    spri da go tarsi6 izvestno vreme i 6te razbere6,ako te potarsi OK ako ne ne si zaslujava makite
    здравейте

Мега фен Аватара на koalka
    Ако има желание може да разпределя свободното си време и да има и за те.

naistina ako postoqnno mu zvani6 i sporite i takiva ne6ta na nego 6i mu pisne.ako prodyljavate taka po-dobre kysaite ili se pravi na udarena
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Дай му малко свобода,не може да е с теб нон стоп.Не може да си зареже приятелите заради твоя прищявка.Лично аз няма да си пренебрегна приятелите заради момче.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

дай му свобода...може би наистина го задушаваш,остави го той да те потърси
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си