.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на babity

Повтарящи се теми...

Съжалявам много и предварително се извинявам, защото съм убедена, че повтарям някоя тема, но все пак... Защо има по 24614558525164194165474984154156416549419841564156 4156 едни и същи теми във всеки раздел? Модератори ли не достигат или какво? Най - често влизам в раздел "Любов" и трябва да ви кажа, че всяка втора тема се повтаря с някоя преди това... Ако трябва дори съм готова "да се жертвам" и да стана модераторка ако ми се позволи, но повярвайте ми, така е много гадно, даже изнервящо!

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Повтарящи се теми...

Цитирай Първоначално написано от babity
    Съжалявам много и предварително се извинявам, защото съм убедена, че повтарям някоя тема, но все пак... Защо има по 24614558525164194165474984154156416549419841564156 4156 едни и същи теми във всеки раздел? Модератори ли не достигат или какво? Най - често влизам в раздел "Любов" и трябва да ви кажа, че всяка втора тема се повтаря с някоя преди това... Ако трябва дори съм готова "да се жертвам" и да стана модераторка ако ми се позволи, но повярвайте ми, така е много гадно, даже изнервящо!
    +1 С теб съм !!!
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Аз мога да кажа как половината работи ще се оправят. Хм...
    Нерегистрирани потребители немогат да пишат във форума.
    Каито пуска тема която я има получава предупреждение.
    2 предупреждения бан за 1 седмица (или някакъв период от време)
    след още 1 предубреждение бан на ип и ацц и ще видиш как няма да има милиони еднакви теми...

Мега фен Аватара на babity
    Ако има достатъчно модератори, които да си вършат работата адекватно няма да има толкова много повтарящи се теми и без предупреждения и бан... просто ако "персонала" не може да смогва има хора, с желание да помогнат...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Гостите не могат да пишат освен в "Кофата", така че спокойно, дишай, работи се по въпроса.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ммм, това не е само работа на модераторите... все пак има един бутон дето трябва да се натисне - ТЪРСЕНЕ, за да се види дали има такава тема... Но явно повечето ги мързи.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Темите в раздела Любов неизменно ще се повтарят, защото както и да го въртиш и да го сучиш, като имаш някакъв 'любовен' проблем, той все ще се дублира с този на някой друг независимо дали има тема от преди 2 дена, 1седм, месец или година. Но пък и всеки иска индивидуално да му се отговори. А и дори самата тема като цяло да се повтаря, все ще има някоя специфика, която да отличава едната тема от другата. Човекът пуснал темата ще може да си я следи и ако има въпроси към него да отговаря в нея, за да внесе повече яснота по проблема примерно.
    Няма универсален отговор за тези проблеми. Всичко е субективно. Може да е банално, смисълът на темите донякъде да се повтаря, но авторите, когато са различни, ще има разлики и в разбиранията им, постъпките им и т.н. Затова и се опитваме да проявяваме повече разбиране.

Друг е въпроса, че ако някой потребител има няк'ви любовни терзания, му е достатъчно да прочете темите от 1ва страница поне и сам да си отговори на любовните допитвания, но кой го прави?...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Напълно съгласна със sh3_1s_7h3_0n3.Реално погледнато,в повечето случаи,автора на темата се нуждае,по-скоро от малко разбиране,място където да излее душата и да сподели мъката си,отколкото от съвети,които не винаги са най-правилните... [/u]
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Тената 'колко ви е голям, моят е 25 санта' за всеки поотделно ли е?

Цитирай Първоначално написано от basson
    Тената 'колко ви е голям, моят е 25 санта' за всеки поотделно ли е?
    Aвторката говореше по-специално за Любов.

Темите, които ти имаш предвид, са от Секс и специално тези се заключват. Още повече, че за тях си има и Важни теми.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    [quote="sh3_1s_7h3_0n3"]Темите в раздела Любов неизменно ще се повтарят, защото както и да го въртиш и да го сучиш, като имаш някакъв 'любовен' проблем, той все ще се дублира с този на някой друг независимо дали има тема от преди 2 дена, 1седм, месец или година. Но пък и всеки иска индивидуално да му се отговори....quote]

Именно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си