.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Имам проблем със секса .. :(((

Здравейте на всички
    Обръщам се към вас,защото вече незнам какво ми има и изобщо има ли проблем в мен или ще дойде с времето секса...
    Той е това за което ви пиша,имам приятел от 8 мес мн сме си близки и искаме да правим секс,но аз съм девствена вече съм на 18 ..Не си мислете ,че съм грозна и заухава ..Не съм! Но незнам защо изпитвам такава несигурност да опитаме с него за незнам вече кой път да правиме секс... и все се отказвам като стигнем до положениението на ОТВАРЯНЕ ..
    Дали ми трябва още време,дали той колкото и да ме обича ,ще ме разбере,дали имам проблем със страха ,който не е нормален или и на вас ви се е случвало,дали има някакъе вариант...
    Чуствам се зле и смазана от себе си и това ,че не е нещо лошо,а аз май влагам много в това или може би той не е човека....
    Дайте ми съвет моля ви....

Няма ранна възраст, няма и късна!

Ти сама си отговори готова ли си, аз как да знам дали си ?

Накарай го да те предразполага, деба и момчетата където ги има, ако не могат да те накара да те предразположи и да ти е приятно та да си дойде момента.

То в крайна сметка ще дойде момента, но ти го искай.

Пък ако не ти пука много много бъди настоятелна, но внимавай, че да не се обърне камъка..

Ако те обича, седни и поговори с него, че искаш да го направиш, но искаш всичко да е точно и да ти е приятно, че да ти остане един много хубав спомен

Успех.

Град
    някъде там...
    нормално е да не се чувстваш готова. кво като си на 18 - нямат значение годините. ако не те разбере - лошо, но ако те обича ще те разбере спокойно ии когато си готова действай
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Благодаря за съвета приятел ...

пазя-го-в-тайна
    благодаря и на теб
    Просто мисля ,че вече ми е болестносъстояние..
    Понякога изпитвам адското желание ,а в друг момент просто не искам да опитвам като знам,как искам да стане ,и как пак ше прецакам всичко като спрем до някъде... Дали наистина трябжа да се стегна и да действа и да не ми пука,но си мисля,че поне не е бил с девствено момиче до сега и не е опитен и за това не ми дава тая сигурност,но го обичам и искам д а опитаме ,но изпитвам СТРАХ нз това ли значи да не си готов.. ?

Какво като не е бил с девствено момиче?
    Важничко е дали е опитен изобщо със секса, пък то вниманието идва от характера на момчето и чувствата.

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Какво като не е бил с девствено момиче?
    Важничко е дали е опитен изобщо със секса, пък то вниманието идва от характера на момчето и чувствата.
    Да може би си прав има опит в секса показвал ми е и е видимо,но в тия ласки някак си за да ме укоражи-малко го няма..ама се пак не е длъжен не всяко момиче иска и и се дава това просто не се лигават и знаят какво искат а аз нз къв слъчай съм

Ти пък какво си се отчаяла?

После секса ще ти писне, по добре не го прави

Шеегувам се.

КОГАТО СИ ГОТОВА, ГО НАПРАВИ!

Не го прави, само и само за да се измъкнеш от тази ситуация в която си сега!

Ще стане!

Прави му ласки и ти, или само ти даже, то ще си дойде..

Защо аз не съм приятеля ти, да видиш ти :P

Град
    някъде там...
    споко щи мине

и няма от какво да се страхуваш, все някога трябва да го направиш, няма къде да ходиш а от теб си зависи дали ще е с този приятел или с следващия. ако не опиташ няма как да разбереш какво е

Шеегувам се.

Ще стане!

ХаХа отчаяла съм се от това има ли такива паникиори като мене други се едно ше ги колят ...
    А не си ми гадже мойе би защото не си търсиш такава паниорка и мн бързо ше ме разкараш ... той поне нерви има

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
    споко щи мине

и няма от какво да се страхуваш, все някога трябва да го направиш, няма къде да ходиш а от теб си зависи дали ще е с този приятел или с следващия. ако не опиташ няма как да разбереш какво е
    И аз така се утешавам...
    ше стане секса ама айде да не е на 30 ше съм смешничка ...

Цитирай Първоначално написано от tujnata_mimi

Шеегувам се.

Ще стане!

ХаХа отчаяла съм се от това има ли такива паникиори като мене други се едно ше ги колят ...
    А не си ми гадже мойе би защото не си търсиш такава паниорка и мн бързо ше ме разкараш ... той поне нерви има
    Пиши ми лично съобщение, може да измислиме нещо

Град
    някъде там...
    "никога не е късно да станеш за резил" :P

хах базикам се, аз вече се обърках какъв ти е проблема - момчето или секса?

Цитирай Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
    "никога не е късно да станеш за резил" :P

хах базикам се, аз вече се обърках какъв ти е проблема - момчето или секса?
    Незнам търся решението страх ме е от болката и т.н. от 1 път и нз дали е защото той не знае нещо как или аз просто драматизирам...

Шеегувам се.

Ще стане!

))) голям си сладур...

Шеегувам се.

Ще стане!

))) голям си сладур...
    Нали

Град
    *in a pink dream*
    uspokoi se ne se vtorachvai tolkova mn v sex-a
    lalvop kato si na 18 , po-dubre 4e ne si ot mUdernisti4nite 13 godi6ni pikli deto se plio6tqt bez da zn o6te kde tochno im e p*tkata s ivnieniq :P
    shte si doide momenta , moje bi prosto ne e sega ili ne e s engo , shte go usetish - to e kato pyrvata celuvka haid mucunka
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от miss california
    uspokoi se ne se vtorachvai tolkova mn v sex-a
    lalvop kato si na 18 , po-dubre 4e ne si ot mUdernisti4nite 13 godi6ni pikli deto se plio6tqt bez da zn o6te kde tochno im e p*tkata s ivnieniq :P
    shte si doide momenta , moje bi prosto ne e sega ili ne e s engo , shte go usetish - to e kato pyrvata celuvka haid mucunka
    Blagodarq ti mnogo
    moje i da sum ne sum luda i psihichnobolna ,a da ima dr problem
    {}-ki

Може би пък просто някъде вътрешно си се пазиш за 1 брачна нощ!

Цитирай Първоначално написано от Начетен
    Може би пък просто някъде вътрешно си се пазиш за 1 брачна нощ!
    Opredeleno ne se paza za 1vata brachna nosht

Град
    Inside the temple
    Първо - стига си се шашкала за болката, моля ти се... Нищо не е, някаква мимолетна еднократна болчица там, ще я изтърпиш, няма цял живот девственица да си, пък и един ден и деца ще искаш да имаш...

Сега, за момчето. Щом сте си близки, щом го обичаш и щом него го няма в "окуражителните ласки" - ми що си мълчиш - говорете Обясни му... някак си.

И следващия път се опитай да се пуснеш по течението. Всеки си има своите моменти на несигурност. Но не те трябва да са определящите.

Важното е, че:
    -не трябва да те е страх от болката
    -нито от това да не се изложиш - и без това той ще движи нещата, ти само ще си лежиш. С времето ще разчупите действията, но първия път е по-скоро до усещане, отколкото до действане.

След като си разкарала страховете, просто някой път се остави хормона да те тресне

И още нещо важно - не мисли за този първи път като за "отваряне". Не мисли за значимостта му като такъв и т.н. Мисли си за човека, с когото си, мисли си за споделения момент на интимност, усещай близостта между вас двамата и й се радвай. Ще видиш, че в крайна сметка това ще се окаже по-силно от всичките ти притеснения
    When I love, I love.

тряаше поет да станеш...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Фен
    Град
    На далече

Re: Имам проблем със секса .. :(((

Здравейте на всички
    Обръщам се към вас,защото вече незнам какво ми има и изобщо има ли проблем в мен или ще дойде с времето секса...
    Той е това за което ви пиша,имам приятел от 8 мес мн сме си близки и искаме да правим секс,но аз съм девствена вече съм на 18 ..Не си мислете ,че съм грозна и заухава ..Не съм! Но незнам защо изпитвам такава несигурност да опитаме с него за незнам вече кой път да правиме секс... и все се отказвам като стигнем до положениението на ОТВАРЯНЕ ..
    Дали ми трябва още време,дали той колкото и да ме обича ,ще ме разбере,дали имам проблем със страха ,който не е нормален или и на вас ви се е случвало,дали има някакъе вариант...
    Чуствам се зле и смазана от себе си и това ,че не е нещо лошо,а аз май влагам много в това или може би той не е човека....
    Дайте ми съвет моля ви....
    С две думи момиче свалям ти шапка.
    Виждам, че за теб това е една важна стъпка и го оценяваш като такава.
    Внимателно подхождаш към нещатата и това ме радва. Личи си, че си зряла .

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne mislq,che vsichko tova e nqkakyv povod za pritesnenie.Mislq,che e syvsem normalno da izchakvash momenta,v koito napylno da mojesh da se otdadesh na choveka do teb,bez nikakvi strahove,symneniq i predrazsydaci i samiq fakt,che naistina go pravish pokazva,che za teb ne e samo ednoto chukane,ami i che vlagash chuvstva v sexa.Otnosno straha-ne vijdam kakvo tolkova ima da se strahuvash,a i kolkoto da boli pyrviq pyt ubedena sym,che shte si e struvalo,kogato zapochnesh redovno da pravish sex i zapochnesh da izpitvash udovolstvie ot sexa.A otnosno tova,che priqtelq ti moje da mu pisne i da te ostavi-ne vqrvam,shtom te e chakal 8 meseca,shte pochaka oshte malko,proqvqvaiki razbirane,ako ne go napravi-nali znaesh?-Qvno ne si e struval! Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

emi poprincip na men ne mi se e slu4ilo,no ima i pri4ina za tvoqt "strah". Tova moje da ne e strah,a prosto da ne si se vyzbudila do takava stepen,4e da go jelae6 za 1-vi pyt...tova e spored men.Ako si vyzbudena do maximalno za da go jelae6 za tvoqt 1 pyt...6te stane uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си