- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я кажете...
Харесвате ли момчета с дълга коса...например като на Джош Холоуей от Изгубени.
който не го е виждал -
http://img292.imageshack.us/img292/8918/bts001kd7.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/5115/bts002kw0.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/1146/hq003xk8.jpg
Абе тва са тъпи теми!!! На всеки различно му отива...на някой актьор може супер да седи, ама на теб формата на лицето ти да е различна и да не ти отива...
Ami mnogo e otnositelno..zavisi ako mu otiva na momcheto..![]()
Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*
Не ми допадат.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Попринцип най-любимата ми прическа за момче е, когато косата не е дълга, не е и къса.. Средна... *като на Крис*
Не харесвам иначе дългите коси.. Някак си ми изглежда не добре подържано момче с такава коса... Но момчето което харесвам в момент има дълга коса![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Така си еПървоначално написано от PerFect_GirL
Но по принцип обожавах момчета с дълга коса и все точех лиги подир тях
(естествено, ако им стоеше добре... има и индивиди, от които много често са ми се насълзявали очите в усилие да не се разсмея
) Но от 8 месеца (откакто познавам, респективно харесвам момчето, с което съм) обръщам внимание само на един човек с дълга коса - най-чаровният според мен!
И много се радвам, че съм заедно с момчето-мечта за мен!
![]()
Между другото, косата му (а и на някой от неговите приятели) е много пъти по-хубава от тази на пича от снимките![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Предпочита момчета с къси коси,но това не означава,че ако си харесам някой с дълга коса,няма да тръгна с него,само заради косата му.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По принцип не ми харесват,но може би има момчета,на които им отива и ще ми харесат...
П.П. Тъпа Тема.
Stiga da mu e 4ista kosata niama problem![]()
![]()
![]()
здравейте
Da i myjete s dylga kosa sa qki e razbira se ne s nqkfa mn mn dalgam s s tazi Kat na tozi ot LOST stavaT![]()
хаха Брутално !!!!Първоначално написано от jessika87
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
дааа..мани ти тоя е страшен пич....е, не по-страшен от моя мъж![]()
![]()
Първоначално написано от babity
\/
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
добре де ,кой е казал ,че става въпрос за мен...и кой е казал че не ми отива?Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
просто исках да знам какво е общото мнение за дългокосите момчета...харесват ли се ,косата придава ли чар в мъжката красота...доколкото си спомням не е имало такава тема.
Ето и моето мнение - лично според мен мометата с дълга коса (на тези на които им отива) имат повече чар от тези без или с къса коса.Не говоря за некви метъли или емота...просто прическа като на пича горе с малко по-къса коса.Вярно ,че това е мъжко мнение (момиче с дълга коса винаги е по-добре) затва ми беше интересно.
http://img117.imageshack.us/img117/5830/shagrath1hd.jpg
Това е дълга коса на готин пичСташно си падам по мъже с дълги коси мн е секси.
ами има определи мъже на които им ходи,но това са саммо определени така че...![]()
ae kak moje v tema lubov da pita6 za pri4eski ..nz nz xhayxh ujas ...Първоначално написано от the ROOSTER
i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY
ужас...на всичко отгоре и с козя брада нищо личноПървоначално написано от death proof
извинявай ,какъв ти е проблема и кви прически видя...прочети отново какво си ме цитирал/аПървоначално написано от daRito0
На някои им отива, на други - не, зависи от човека![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Преди имах много жесток фетиш към дългата коса. Не можех да изпитам сексуално влечение към момче/мъж, който не е с дълга коса. Колкото по-дълга - толкова по-секси. Слава богу го преживях за около 2 години. Инак едва ли сега щях да съм с моя (той е с къса коса).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.