- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я кажете...
\Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
/
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
daaa :P
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Абе то на всеки не му ходи дългата коса, на мен лично не ми харесват особено. Но пак повтарям зависи от това как седи прическата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mm predpo4itam da e s mn kusa kosa![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
aAaAaAaAa ne izob6to ne mi xaresvat ... nqkvi dulgokoskovci s nqkvi kosi po dylga ot moita ... ne ... nqkak si gadno mi e a i terzi koito poznavam s dylgi kosi samo 1 si q kupe a na vs drugi sa im mazni kosite i nqkvi super gnusni ne moga i moje bi za tva ne mi xaresvat.. ne kazvam 4e si4ki ne si q kupat ama teq det az gi znam i sa mi gnusni ... po dobre s nqkoq fe6yn pri4eska ili ako q nqma po dobre 1 ili 2 nomer 4e ina4e![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Първоначално написано от comics
![]()
Животът е адът описан в Библията!
zavisi...po princip predpo4itam da sa s kusa kosa![]()
На някои момчета им отива, на други не.
Аз харесвам само тези, на които им отива.
Иначе ми е все тая - с къса коса, с дълга, без коса.. :P
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ок не знам за вас но вече ми стана ясно ,че късокосите момчета всички ги харесват (като общо мнение и слава Богу)...това беше целта (и все пак няма да се подстрижа!)
V1ob6te ne me kefi mom4eta s d1lgi kosi..![]()
Не ме кефят по принцип, но ако си харесам момче с дълга коса, няма да ми пука особено![]()
Ami chesno kazano-NE,no ako e dobre sresana i zagladena nazad moje i da si pomislq... no kato cqlo predpochitam tezi s mnooooooogo malko kosa
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!