.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Любовна катастрофа

Значи ходих с едно момиче 2 год и 6 месеца...Тя каза,че къса главно с мене заради ревноста ми и т'ва,че и се бъркам много в живота...т'ва стана август не се чувахме много бая време...Но тя тръгна да ми звани,а и аз също...Виждахме се почти всеки ден...Дори на имения ми ден беше с мене и ме целуваше и каза просто,защото съм именик...Питах те поне 100 пъти пак да се съберем,но тя ми вика няма смисъл...вече не ме обичала така...Според вас още обича ли ме и иска да види,че съм се променил за да се върне при мене или просто си играе с мене.....

Град
    СофиЯ
    Според мен все още изпитва някакви чувства към теб. Но може би не са толкова силни, каквито са били преди, когато още сте били заедно. Или друг вариант е да си е намерила друго гадже и да не иска да сподели с теб... Няма да е лошо да поговориш с нея....дано те разбере и да се върне при теб.
    Успех!

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен просто се чувсва самотна, липсва й нежноста и топлината, която ти си й давал - вашата близост. не мисля, че тя иска да се върне при теб. ако беше така, то отдавна да го е направила. просто има моменти, в които ние жените обожаваме някой да ни носи на ръце, но когато точно в такъв момент няма човек до нас, прибягваме до т.нар. "сигурен вариант". тоест тя знае, че ти все още изпитваш чувства към нея и че каквото и да става тя винаги може да потърси топлина и нежност от теб дори по толкова егоистичен начин. това е всичко

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Били сте бая време заедно така че съм съгласна с по-горните мнения.. Може просто да и липсва това което си и давал и да се връща само за да се "зареди наново"...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

защо ли всичко което ми каза ми е толкова познато , знам какво преживяваш и аз бях наранена по този начин . Щом е скъсала с теб и казва че не те обича , остави я , няма смисъл да се молиш . След време ще разбере грешката си и ще дойде време в което
    тя ще плаче и ще иска да се върне , сигурна съм
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мхм и аз мисля, че няма смисъл да и се молиш.. Ама все пак виж ако продължава да те целува и т.н а да твърди, че не те обича те разиграва определено..

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    щом веднъж те е обичала, значи пак може да се влюби..100% има чуства.. покажи й, че си разбрал грешките си..смисъл не й се бъркай толкова, когато ревнуваш(което е неизбежно) не го демонстрирай толкова видно... ако го направиш, може би следващия път тя ще е тази, която ще предлага да се съберете

Град
    Shumen
    Am .....ako prodaljava da te celuva i dr podobni neshta zna4i .....te razigrava sqkash
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Свикнала е с теб, може би това и липсва. Но от друга страна май се е опарила доста, което не и позволява отново да е с теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Според мен щом веднъж е свършило, няма много смисъл да се продължава, освен ако и двамата не са осъзнали, че е станала груба грешка и чувствата им ни най-малко не са променени. Но в този случай ми се струва, че ако се съберете отново, нищо няма да е същото. Накрая пак може да настъпи раздяла поради невъзможността да се върнат отминалите красиви моменти. Според мен ти трябва така да се държиш пред момичето, че да и покажеш, че вече си продължил напред. Всъщност, това трябва и да се опитваш да направиш - да си спомняш хубавите моменти от миналото, но да гледаш настоящето и бъдещето. Времето ще покаже какви чувства са останали у нея. Ако са само приятелски, здраве да е - щом двама души са дълго заедно, не значи непременно, че ще са заедно доживот... Освен това тя може да се е държала онзи път така с теб просто защото за повече от 2 години тя те е имала за най-близкото и същество, не може изведнъж да се отърси от това... И щом тя ти е казала, че си прекалено ревнив, препоръчвам ти да си преразгледаш това си свое качество - не че е толкова лошо, ама трябва да е в минимални количества. Това главно показва, че нямаш пълно доверие на партньора, и главно на себе си. Това ще ти помогне срещу евентуални грешки, ако решите да се съберете отново с нея или завържеш връзка с друго момиче. Успех [/u]
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    според мен просто се чувсва самотна, липсва й нежноста и топлината, която ти си й давал - вашата близост. не мисля, че тя иска да се върне при теб. ако беше така, то отдавна да го е направила. просто има моменти, в които ние жените обожаваме някой да ни носи на ръце, но когато точно в такъв момент няма човек до нас, прибягваме до т.нар. "сигурен вариант". тоест тя знае, че ти все още изпитваш чувства към нея и че каквото и да става тя винаги може да потърси топлина и нежност от теб дори по толкова егоистичен начин. това е всичко
    така е \/
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

защо се занимаваш още с нея? съжалявам но според мен повече от ясно е че си играе с теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си