- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумна среща на пловдивчани?
Все си мисля,че хората от Пловдив сме малцинство..
И все пак,надявам се някой да се навие да дойде на форумна среща,защото ми се запознава с нови хора,а и мисля,че досега не се е провеждала такава в този град.
Обещавам да не съм зла и язвителна наживо и да не посягам на никой.![]()
Всеки е добре дошъл.![]()
Събота (10ти ноември) в 18 часа,пред пощата.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Силно се съмнявам да се съберат много хора.. все пак може да мина, ако съм свободна
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Варна в момента е малко над 2 пъти по-голяма (ако не и повече) от Пловдив и досега всички опити за среща са се проваляли. Надали ще успеете в Пловдив.
Аз защо не знам за такива опити?Айде да пробваме пакПървоначално написано от Мо6no
![]()
Защото тогава не си знаела за форума. А относно опитите 2 пъти лично аз съм се опитвал ад организирам нещо. Единият нямаше желаещи, а вторият - предварително 4 момчета и 6-7 момичета заявиха, че може да минат. Най-накрая на форумната среща имаше 4 момчета и нито едно момиче. Това отлично показва колко сериозни сте варненските момичета.Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Айде, бе, пловдивчани..![]()
Е,нищо!Този път аз ще ги надъхам момичетата и ще станеПървоначално написано от Мо6no
![]()
Ми ти организирай като смяташ така, ама аз след предният път, в който никой не изяви желание с подобни работи не се захващам. Единствено мога да дойда на организирана от друг среща.Първоначално написано от kPuCkA
Ама да не разваляме темата на РАВРРР, че ще ни бие (поне мен).![]()
Малко оффтопик:
От тъп шовинизъм ще кажа само,че Пловдив е 375 хил. души,а Варна 345. Данните са от 2006.
Колкото до срещата,аз ще ида на пощата,ще почакам ,ако никой не дойде ще срещна със сигурност някой познат там.Аз съм с дълга,рижава коса и значки и кубинки ,така че лесно ще ме разпознаете.![]()
Dwight D. Eisenhower
я да взема да се вясна
да пренеса битката на чужда територия, тъй да се каже![]()
![]()
Не го приемай като битка,защото май ще си светим само двамата.![]()
![]()
Dwight D. Eisenhower
оу най-после ! аз съм много навита, но незнам все още дали ще съм в Пловдив в съботадо утре другиден ще кажа
иначе ще е много яко ако се съберат повечко хора
![]()
Последно някой ще идва ли изобщо?!![]()
Всъщност аз щях да дойда но чак сега виждам темата..ама съм тъпо...![]()
![]()
![]()