.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Мама си има друг :(

Zdraveite na vsi4ki
    Znam 4e mnogo tineidjari kato men imat tozi problem vka6ti no prosto iskam da spodelq s nqkoi tova koeto men me trevoji
    I taka...dneska dokato se pribirah sre6tnah maika si koqto govore6e po tela.Pozaslu6ah se malko i 4uh 4e govori dosta tiho i nekvi takiva mili dumi4ki...Kato svar6i s razgovora q popitah s kogo e govorila i tq mi otgovori "s gadjeto"...Parvo ne povqrvah i i kazah 4e ne6to se bazika no tq mi razkaza 4e hodila s edin maj ve4e blizo godina Poprincip s neq vsi4ko si spodelqme no nedoumqvam za6to mi go kazva 4ak sega Vqrno vka6ti s ba6ta mi ne se razbirat ot dosta dalgo vreme za6toto ba6ta mi ima navika da pie i da se pribira po no6tite i dosta 4esto sam stavala svidetel na skandalite im No v krai na smetka se radvam za maika mi za6toto tova koeto e iztarpqla do sega hi4 ne e malko Tova e moqta istoriq blagodarq na tezi koito mi obarnaha malko vnimanie
    Good guys only win in moves...

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Не знам какво да ти кажа,след като не искаш съвет...Е,"излушах" те...Хубаво щом се радваш,само дано баща ти да не разбере,щото като разказваш,че се понапива и е по скандалите...
    Айде,bb от мен,успех!
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Град
    in ur dreams
    Емий хубаво, щом се радваш за майка си , но не е ли по-добре да се раздели с баща ти, за да не търпите това повече?
    Тя си знае
    Успех и от мен! \/

Не че съм нещо коравосърдечна,но каква е ползата от тази тема!Разбрахме историята ти,която наистина е много тъжна.Според мен майка ти трябва да вземе решение дали иска да е с този човек!Успехче!Дано се оправят проблемите Ви! \/

Наистина гадно..
    Аз донякъде разбирам майка ти,нормално е
    след като баща ти е такъв,но поне да се раздели
    с баща ти,защото така не е хубаво.
    В никакъв случай не клюкай майка си на бащата,защото
    ако си пийне може да има война във вас

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    И баща ми си има приятелка, която не е майка ми и какво - забавлява си се човека, много важно
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен
    Град
    София
    По-добре е родителите ти да се раэделут.Эащо не поговориш с майка ти эа това Щом не се раэбират,няма смисъл да живеят эаедно.Може би го правят само эаради теб.Но до колокото рабэрах ,това не е по-добре эа теб,эащото само иэлишно те эатормоэяват със скандалите си..Ако майка ти има въэможност да се иэдържа,по0добре да се раэделят.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Щом са така нещата навий ги развод! Ако мойта майка така постъпи директно издирвам тоя шибаняк зимам бухалката на един авер и отиав да го трепя

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    По-добре е родителите ти да се раэделут.Эащо не поговориш с майка ти эа това Щом не се раэбират,няма смисъл да живеят эаедно.Може би го правят само эаради теб.Но до колокото рабэрах ,това не е по-добре эа теб,эащото само иэлишно те эатормоэяват със скандалите си..Ако майка ти има въэможност да се иэдържа,по0добре да се раэделят.
    Ne e tolkova lesno...Vse pak az obi4am ba6ta si i ne iskam da se razdelqt za6toto ako go napravqt az otivam da jiveq s maika si ...a mejdodrugoto zabravih da spomena 4e priqtelq na maika mi sa6to e jenen i ima sin na moita vazrast Tq mi kaza v4era 4e sled kato stana palnoletna i si ustroq jivota 6te se razdeli s ba6ta mi
    Good guys only win in moves...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Puhkavata_beti
    Ne e tolkova lesno...Vse pak az obi4am ba6ta si i ne iskam da se razdelqt za6toto ako go napravqt az otivam da jiveq s maika si ...a mejdodrugoto zabravih da spomena 4e priqtelq na maika mi sa6to e jenen i ima sin na moita vazrast Tq mi kaza v4era 4e sled kato stana palnoletna i si ustroq jivota 6te se razdeli s ba6ta mi
    Както каэах в една друга тема,против съм таэи практика родителите да са эаедно само эаради децата си.Просто е глупаво.Продължавам да твърдя ,че е по-добре да се раэделят.Баща ти в случая е глупак (с иэвинение).Эамисли се эа него..
    Ако родителите ти се раэделят,това няма да ти попречи да се иэучиш и т.н.Може да живееш при майка си отново,но да виждаш баща си ,или пък обатното.Баща ти ще ти дава иэдръжка,майка ти също ще допринася.Но като цяло положението ще бъде доста по-добро и няма да има скрити кирливи риэи.Съветвам те отново-поговори с майка си эатова,эащото найстина е по-добре да се раэделят.
    ...
    [size=7][b][u]fosse cos

Права си е жената, заслужава и тя мъж, който да я прави щастлива.
    Само не разбирам защо с баща ти не се разведат.
    Между другото ми е много странно това, че искаш да са заедно. Малко е егоистично да не искаш да живеят един по-щастлив живот. Приятно ли ти е да знаеш, че баща ти се напива, карат се и се бият? Наистина ли искаш така да живееш?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Да но приятелят на майка ти също е женен.Дали той иска да напусне жена си????То и това също е въпроса.....

Цитирай Първоначално написано от Puhkavata_beti
    E явно майка ти наистина е много загрижена за теб и иска ти да си добре преди всичко, но не бъди такъв егоист . Животът и без тва е толкова кратък, нека да бъде щастлива дали с този или друг мъж . Пък колкото до теб ... да не се разделяш с баща си за винаги, ти пак ще си го виждаш и няма да те обичо по-малко.

айде късмет мацка \/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Cпоред мен и майка ти заслужава малко уважение не виждам от какво се смущаваш щом така е по-щастлива Явно ,че баща ти не й дава достатъчно

наистина ако баща ти разбере май майка ти не я чака нищо добро!
    въпреки че той може и да знае за тази връзка но да не му пука. казваш че е пияница. защо още живее с вас?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си