.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Бихте ли зарязали гадже...

Бихте ли зарязали гадже ако секса с него/нея не е добър?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не,сексът не е най-важното.Бих зарязала само ако ми изневерят или чувствата ми се променят .

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    глупав въпрос аз ако ходя с него само,заради секса може и да го зарежа щото нали тва ми е целта секс,но принципно е доста тъпичка причина,за да скъсаш с някой,ако има обич такива неща не могат да разделят двама влюбени

sexat e vajen,no ne trqbva da e nai-vajnoto v edna vruzka

Град
    LuNaTa
    според мен когато оби4аш партнюра си и секса ще ти харесва.пък и както казаха ве4е секса не е най важното в една вразка!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Абе има един такъв момент ,че ако секса с нея/него не ти харесва и чувствата започват да охладняват постепенно.А и да - секса си е важен.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не,сексът не е най-важното.Бих зарязала само ако ми изневерят или чувствата ми се променят .
    +1
    Nope...i can't

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Едва ли

Град
    #mainatown
    Не бих.
    Обичам само един човек и това съм аз.

ne. seksa ne e nai - vajnoto
    Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Определено не бих. На мен ми трябва повече време (месеци) да се "напасна" по другия и да изпитам удоволствие от секса. Със сегашния ни приятел ни трябваха 7 месеца докато се опознаем достатъчно в леглото. Но сега знаем всеки какво обича и какво не и секса е страхотен А оргазмите - божествени. (в смисъл, че всеки път, когато свърша, следват моите викове и въздишки "О, боже! БОЖЕ МОЙ!"

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Ne bih! Osobeno ako stava vypros za sega6niq mi priqtel, kogato ti e hubavo s nqkoi i samiq fakt 4e ste zaedno, govorite si, smeete se i t.n. edva li 6te go zareji6 zaradi sex

Град
    Elit Way School
    Цитирай Първоначално написано от rihannka
    според мен когато оби4аш партнюра си и секса ще ти харесва.пък и както казаха ве4е секса не е най важното в една вразка!

+1

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Твърдо съм убедена, че сексът не е най-важното в една връзка и той трябва да е решителния фактор дали една връзка се просъществува. А и щом не ти харесва, не го прави, има си сума ти и други начини да доставиш и да ти доставят удоволствие. Но със сигурност аз лично не бих оставила човек само заради секса, ако съм решила да правя нещо такова с него, значи наистина силно го обичам и съм усетила и че той ме обича 100% връзката ни не би се прекъснала от нещо дребно... А и хубавите неща стават бавно, ако нещо не върви, сигурно ще трябва време двамата души да се напаснат
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ако не е добър ше го научим...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ако не е добър ше го научим...
    +1
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Абе има един такъв момент ,че ако секса с нея/него не ти харесва и чувствата започват да охладняват постепенно.А и да - секса си е важен.
    \/ ако секса не допада на един от двамата и не се променят нещата връзката е обречена...секса не е най-важното, но е едно от важните неща без които не може.....

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не.За мен сексът не е определящ фактор в една връзка.На този етап сексът за мен не е важен.Но никога не бих зарязала само заради единия секс.Ако има любов,силни чувства и ни е добре заедно,сексът не би попречил.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Въпросът изобщо не е лесен. Вярно, че сексът с любим човек е хубав, не само заради самия секс, но................в крайна сметка си е важен. Сега точно гледам "Сексът и градът" и Шарлот обичаше мъжа си, но не правихе секс изобщо. Е, разделиха се.........Ако не правим секс и не ме желае след определен период от време, нормално е връзката да не е пълноцнна. Ако просто не ми харесва нещо-не го правим, ако не ме задоволява напълно-ще оптваме и ще експериментираме!

Ако секса не върви ще го зарежа да. Колкото и да ми се струва маловажно, като се замисля не е баш тъй. Ако не съм задоволена къв е смилсала да съм с него.Рано или късно ще ми писне и ще се разделим.

Град
    *in a pink dream*
    ne ne bih , v legloto trqbva vreme , dokato si sviknete , dokato se otpusnete , vypreki , che tam e mqstoto , kydeto nai-dobre bihte si pasnali , za men ne e nai-vajnoto ( moje myjo da ne vqrva , ama :P )
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мне не бих това,че не ме задоволява в леглото не значи,че не ми е хубаво с него
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Мм.. точно, че приятелят ти не те задоволява в леглото значи, че не ти е хубаво с него В ЛЕГЛОТО.. Може да ти е приятно да се разхождаш с него, да си говорите, да се смеете заедно, да ядете сладолед заедно примерно, но всеки си има своите нужди все пак и когато на теб ти се прави хубав секс ще отидеш при друг най-вероятно, вместо да си с приятеля си.. Не казвам, че секса е най-важен, но не е и маловажен! Аз лично не бих зарязала гаджето ми, ако секса не е добър.. по-скоро ще опитваме да се нагодим един към друг и рано или късно ще стане..
    One day.. I swear.. I`m gonna reach my goal and just to be on top.. without selling my soul.. !

ٿ My Style.. My RuLeZ.. My Win ! ٿ

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Da.Seksa e 90% ot vrazkata,ako go nqma ili ako e kofti nqma i vrazka.
    Next Time I`ll be True...

Mi az li4no nikoga ne bih go napravila,za6toto ima mn po vajni ne6ta ot sexa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си