- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ??????????
Какво е това "търкане на половите органи" външно или вътрешно?Първоначално написано от !?!?!?!??
"по-голямата част от спермата е излязла навън" - това значи ли ,че е останала вътре по-малката част? Пък от къде е излязла на вън не е уточнено. /от кой орган мъжки или женски/
От последното ми се струва, че е станал гаф!
баси тъпанарите са 99% от потребителите на тоя форум - кво забременяване кви пет лева къв ескапел бе, трябва ти донор на мозък да ти присадят малко сиво вещество...
боже такива малоумници не съм виждал от години и тва е всяка втора тема![]()
Ami az sym pila,predi okolo 2 god(togava nqmashe Eskapel,beshe Postinor Duo),tochno zaradi edna glupost i cikyla mi super kofti se obyrka...Predi okolo 2 mes chak mi se normalizira i beshe dosta kofti,zashtoto toi si idva,kogato poiska,a az nai-malkoto praveh seks i dori da znaesh,che vsichko e bilo nared,kato ti zakysnee 2 sed i zapochvash da se pritesnqvash.Първоначално написано от !?!?!?!??
Spored men nqma nujda ot hapche,opitai da se uspokoish i izchakai da ti doide.Uspeh!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica