.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Re: Възможно ??????????

Цитирай Първоначално написано от !?!?!?!??
    при търкане на половите органи на момчето и момичето,
    възможно ли е да е станал гаф,при положение,че момичето е девствено и по-голямата част от спермата е излязла навън,но има ли шанс все шак нещо да е останало в нея и да е станал гаф?
    -и ако да-трябва ли веднага да се пие ескапел?
    колкото и тъпо да ви звучи,все пак моля да напишете свойте мнение...
    Какво е това "търкане на половите органи" външно или вътрешно?
    "по-голямата част от спермата е излязла навън" - това значи ли ,че е останала вътре по-малката част? Пък от къде е излязла на вън не е уточнено. /от кой орган мъжки или женски/

От последното ми се струва, че е станал гаф!

Супер фен
    баси тъпанарите са 99% от потребителите на тоя форум - кво забременяване кви пет лева къв ескапел бе, трябва ти донор на мозък да ти присадят малко сиво вещество...
    боже такива малоумници не съм виждал от години и тва е всяка втора тема

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от !?!?!?!??
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    prava si da si pritesnena. na men vednaj mi se slu4i taka gaf. toi ne be6e siguren dali go e izvadil navreme. ama nz, ne si v ovulaciq i ne e svar6il v tebe. 6tom si na 19 ne si tolkova malka za hap4e, ako iska6 pii go. a zanapred pomisli dobre kak da se pazi6. otidi na ginekolog i pogovorete za tova. az naprimer piq protivoza4ata4ni i nqmam takiva problemi, ne mislq vaob6te za nejelana bremennost. a na teb predpolagam skoro ti predstoi p1rviq p1t dano da e hubavo i ti jelaq uspeh.
    мерси за пожеланията,а ти пила ли си ескапел в твоя случай ?
    Ami az sym pila,predi okolo 2 god(togava nqmashe Eskapel,beshe Postinor Duo),tochno zaradi edna glupost i cikyla mi super kofti se obyrka...Predi okolo 2 mes chak mi se normalizira i beshe dosta kofti,zashtoto toi si idva,kogato poiska,a az nai-malkoto praveh seks i dori da znaesh,che vsichko e bilo nared,kato ti zakysnee 2 sed i zapochvash da se pritesnqvash.
    Spored men nqma nujda ot hapche,opitai da se uspokoish i izchakai da ti doide.Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си