.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Коректор за пъпки

искам да си купа коректор да вида дали ше върши няква работа.Има един в новия каталог на орифлейм,някой има ли такъв,доволен ли е от него?вреден ли е за кожата или за пъпките тоя коректор ...ако някой има такова нещо и е доволен да каже на коя марка е и колко струва

да се надявам че съм обяснила горе долу кво ми трябва,чакам отг

Супер фен Аватара на gabi_94
    mi kupih si edno krem4e na orifleim deto izsu6ava papkite ama mnogo mi se beli kojata ot nego! az si bqh vzela predi na avon krem4e i to mi pomogna malko, gore dolu iz4evaha, ama pak be6e mnogo bavno tai 4e i az iskam da si vzema nqkakav korektor
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Преди няколко години майка ми ми беше взела коректор за пъпки на VICHY.Цената му беше около 10-15лв. Амм не е вреден, дори помага за по-бързото премахване на пъпките.Аз си бях много доволна.Мисля дори, че е още някъде из нещата ми.Заличава пъпката добре само леко трябва да се размаже с пръст.Цената е повечко.. но на VICHY продуктите са по-скъпи.Айде успехи

Zna4i az si kupih tozi korektor ot noviq katalog na Oriflame i s1m dovolna .Skriva p1pkite i ne vredi na kojata.Struva 3.50 lv.

Град
    somewhere over the rainbow...
    аз имам коректор на ейвън от серията color trend и съм страшно доволна а тези коректори, които са направени специално срещу пъпки те наистина изсушават кожата и то мн!

ми моя е на avon- "Clearskin" аз лично съм доволна

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Имам на Avon-Clearskin ... немога да кажа че съм доволна,не ми вреди на кожата,но и не помога кой знай колко ...

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Имам на Avon-Clearskin ... немога да кажа че съм доволна,не ми вреди на кожата,но и не помога кой знай колко ...
    На мен пък ми харесва. Този нали:

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Да,същия Все пак зависи и от кожата ... моята не е мазна,не е и суха,клони по скоро към нормална ...

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    ми моя е на avon- "Clearskin" аз лично съм доволна
    И аз също ползвам този коректор и също съм много доволна

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    mi kupih si edno krem4e na orifleim deto izsu6ava papkite ama mnogo mi se beli kojata ot nego! az si bqh vzela predi na avon krem4e i to mi pomogna malko, gore dolu iz4evaha, ama pak be6e mnogo bavno tai 4e i az iskam da si vzema nqkakav korektor
    Ako говориш за този от серията Pure skin,не ти се бели кожата,а такъв е коректора.Той е като пилинг маска.Аз ползвам такъв и съм много доволна.

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    На мен пък ми харесва. Този нали:
    Този си го взех преди време и смея да твърдя,че не върши никаква работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си