.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

Спред вас има ли ефект ?!?!?

Zna4i stava v1pros za premaxvane na benkite - spored vas ima li efekt , nqkoi probval li e ?!?!???!
    Бенки no лицето и на други места могат да се премахнат като се размекне на бодна баня 50 г восък и 30 г прополис. След като се разтопят, към тях се прибавя и сокът на един лимон. В горещата смес се потапя парченце памучен плат и леко охладено се слага върху бенката. След 4 дни се измива мястото на бенката с топла бода. Ако бсе още не е паднала, процедурата се повтаря още няколко пъти.
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Dokolkoto znam pri podobni operacii moje da se polu4at obrazuvaniq na rakoi kletki...
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Незнам,пробвай и ще разбереш :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Незнам,пробвай и ще разбереш :P
    +1

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    според мен бенките са чар и не трябва да се махат :P

В никакъв случай не го прави! Бенките не са играчки и могат да бъдат много опасни! Ако искаш да отстраниш някоя бенка, посети добър дерматолог и се посъветвай с него.
    И все пак аз не бих ти препоръчала да го правиш, освен ако не се налага (бенката е опасна и т.н.).

Бенката придава чар на човека.Незнам дали знаеш , но също така бенката е доброкачествен тумор така че по-добре не я закачай.
    Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    според мен бенките са чар и не трябва да се махат :P

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Братовчедка ми има много бенки, някои от които дори кървящи и болезнени. Беше при няколко дерматолога.. предписваха и лечения, но единственото решение беше да бъдат отстранени оперативно от специалист. Не на собствена глава! Наистина е сериозно.. не те съветвам да експериментираш. Ако не ги харесваш, намери добър лекар и поговори с него какво може да се направи.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не го прави това Може да има сериозни последици...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не го прави това Може да има сериозни последици...
    znachi az sashto podkrepqm tova che benkite sa char..az imam na garba benka koqto veche dostigna dosta golemi razmeri,predi vreme hodih da mi mahat bradavica sas kiselina,iskaha i benkata,no az ne q dadoh...
    moeto mnenie e da ne probvash sama,zashtoto naistina moje da ima ujasni posledici...ako iskash moga da ti kaja az kade hodih da maham,ako te interesuva..nito boli,nishto...i ne e pri lekar
    It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ама че глупости!
    не мога да разбера какво непрекъснато ви тика да си търсите белята!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си