Здравейте.Не знаех към кой мога да се обърна и затова реших ,че вие сте правилното решение.
Имам си приятел от 3 години и половина.минали сме през много.Миналата година му изневерих понеже се карахме ужасно мното и той нон стоп говореше за раздяла.Не съжалявам понеже имах чувствам към онова момче,но това е минало. Няма да се учуда ако и приятелят ми е сторил същото.Той не знае..и аз явно.Караме се често.Но това не ни пречи през останалото време да се смеем и да ни е кеф заедно.Обичаме се и имаме планове за бъдещето.на една възраст сме.Само че той е ..егоист леко.Винаги говори за чувствата си и това което той прави за мен.
Скоро се запознах с едно момче -по-голямо от мен.Той е ..мен!Просто..е моето 2ро аз.От 1вият миг в който го видях и..изпаднах в транс.Оказва се че той ме е виждал и преди/познава майка ми/ и е искал да се запознаем ,а по думите му : " искам да ме запознаеш с тая яка мацка".
От както се запознахме /5 дена/ често ходя до работата му/магазина на наще е точно до неговата работа/,говорим си..аз го мислх за по-голям-така изглежда!Просто..моето момче е моята противоположност,а той..мен!Чувствам се като курва.Не целя да нараня никой.може би и за това не скъсах с моя-понеже знам колко ще го нараня.А от скандали ми писва,особенно в които все аз съм виновна.
Другото момче не ме е питало дали си имам приятел.Вчера ме покани на купон ,но отказах...Погледа му,начина по който ме гледа е..уникален.Питах един приятел и той казва :Ясно е че има силна химия м/у вас. Целуни го бе!." Аз седя като гръмната и викам " Луд ли си?!и като го нарпавя какво да кажа - а м/удругото си имам приятел от 3 години и нещо,почти 4,но се караме и не знам докога ще сме заедно"...
Какво да правя.С това другото мочме,нямаме възможност мн да се виждаме сякаш..само вечер.Но той..е ..
моля ви,споделете мнението си