Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
ЛОл лол лол! спри се малко! Как може изобщо,още да си гадже с момчето на което си изневерила? не ти ли е гузно? не ти ли е някакси кофти че го мамиш?? и това е едно,ами на всичкото отгоре влюбваш се в друг и не му го казваш,не късаш с него,него оставяш да си живее живота>? докога ще чакаш? докато на теб ти скимне,когато моментът е най подходящ за теб>? събирате се с единия и другия майната му да се оправя? ами да права си к***а си. и то голяма! престани да си играеш с момчето,кажи му че повече връзката ви няма шанс и смисъл и го остави. Щом харесваш този който е "ти" (леле мале ужасс) ако и той те харесва съберете се! въпреки че според мен и това ще бъде грешка!
Много е гадно и подло от твоя страна по този начин да мамиш приятеля си! Обичате се? 0о00о0 я моля ти се не се излагай!
Ти каквото я осъди чак и к*рва и писа че е.Не съди хората толкова бързо.. според мен трябва да направи най-егоистичната постъпка за да се чувства после добре.
0о0ох ама разбира се най важното е тя да се чувства добре,а другите да духат супата нали?
абе да прави каквото иска,то си е за нейна сметка! но ми е жал з амомчето че така гадно го мами?
ама ти ти отворко ако ти беше това момче едва ли щеше да казваш "нека да направи най егоистичната постъпка та да се почувства по добре"