Създадох тази тема, за да обсъдим някои проблеми с форума. Искам да подчартая, че нямам намерение да обидя никого, просто искам да кажа, каквото имам да кажа, след което очаквам същото и от вас.

Аз съм от скоро тук, но още с идването и се сбълсках с много нетърпим за мен проблем - отношението. Ето например да засегнем раздел Секс. Момиче пише, че е бременна и пита какво да прави, до 5 минути ще видите как има около 6 коментара, от които един смислен отговор и пет "Ти тъпа ли си?, Много си зле" и т.н. и т.н. Имаме си правило, което гласи, че обидите са забранени. Да кажем, че е истина (виждам, че и доста хора се шегуват, като искам да им кажа,че шегата им е напълно неуместна), тя със сигурност и объркана и слабо информирана. Всъщност аз също съм тинейджър само на 14 г. съм и от личен опит, а и виждам, че и останалите ми връсници незнаят много, затова не ги обвинявайте. Аз ако примерно попитам нещо отговора, който ще получа е "Ти си на 14, къде си тръгнал секс да правиш", не съм тръгнал просто се информирам, което за мен е нормално да прави всеки на моята възраст. Както знаете, никой не се е родил научен. Там е грешката на някои, че слагат всички тинейджъри под една обща черта.Всеки е различен, уникален сам по себе си, недейте така. Друг пример, който искам да дам е темата на JackAzZ "Какво означава драйвер". Никой абсолютно всичко не знае, всеки има пропуск в знанията си, няма никой идеален. Момчето попита с намерение най-после да се информира, а след няколко коментара едва ли не съжа ли, че е попитал. Ще ви помоля, при положение, че ще изречете обида или нещо такова, да не го правите. Не си мислете, че е лесно да попиташ, както в раздела за Компютри, така и в раздела за секс. Най често се нарушават правилата в раздел Компютри:

2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани - Това е едно он най-нарушаваните и ще помоля да престанете Ако е обидно просто не го пускайте да се публикува. Помислете освен всичко, какво говори обидния коментар към някой от този форум за вас.

5.Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
разглеждането на сайта от останалите потребители - Това, като цяло се нарушава, като се слага голяма снимка в подписите, като ще ги помоля да ги смалят или да ги заменят с други.

6.Да НЕ прекаляват с използването на главни букви, цветен текст, емоций и
пунктуации(!!!, ????? или .......) - Това не чак толкова много, но все пак ще помоля и да се прекрати.

8.Да НЕ правят СПАМ(едносрични и повтарящи се постове) във форума,
както и да не публикуват реклами на платени услуги - Ето и това изключително много ме дразни. "+1", какво е това? Не може ли да се използва "Съгласен съм с теб", "Имаш право" или нещо от сорта. Относно рекламите не съм виждал до сега, но това не е място за реклами, не е това начина.

10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
seshtam" и др.) - Най-често срещам "nemoga da ti pomogna", добре като можеш да помогнеш не пиши, а ако искаш да разбереш следи редовно темата, ако някой отговори на потребителя. Мисля, че нищо не ви пречи да го правите това

13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение. - Това е много важно за мен да се спазва. Много хора нарушават това правило, те си знаят кои са, затова ще ги помоля да престанат, защото ако продължат ще си понесът последствията.

Това е, за което моля всеки. Относно делването на коментари, теми и т.н. се дължи на незпазването на правилата. Няма какво да се заяждате с екипа и т.н., просто огледайте правилата преди да правите нещо, а след като ви е изтрита пак по правилата, като ги прегледате ще разберете защо ви е изтрит. Ние нямаме намерение да сме в лоши отнешения, с който и да било в този форум, ние просто желаем правилата да бъдат спазвани и всичко ще е тип-топ. Всеки от екипа си има личен живот, има си задължения, така че ако някой има нужда от модераторска или администраторска помощ или нещо такова, моля да ни извините стараем се да сме винаги на линия.

Всеки от екипа прави каквото му е по силите. Ще ни е по-лесно да се справяме с работата ни в форума с ваша помощ. Не искаме нищо кой знае какво освен спазването на правилата.

Благодаря!