Така. И аз съм от скоро тук.. И още преди да се регистрирам ми направи впечатление, че на подфорум има около 20 (ако не и повече) модератора... Които някак си не знам.. Мързи ли ги да четът, какво ли... Все оставят мненията с псувни мнения от сорта на една емотиконка... Или пък някакви флуудърски "Подкрепям" , "+1" и не знам си какво си. Да не говорим, че в този форум човек не може да попита нещо без да му кажат поне веднъж, че е тъп, смотан и т.н. (Както засегна авторът на темата) Нали форумите и темите са за да се информираме... За обмяна на опит и мнение.. Не да показваме колко сме прости. Имам много приятели, които просто четът като гости (става въпрос главно за подфорума Секс) и се смеят на простотията. Освен това (пак за същия подфорум) някой като напише тема за помощ всеки веднага пита.. А ти на колко си години.. Да, за някои отговори трябва да се знае възрастта, но за някакви глупости.. Просто да видим дали е някое лапе на 12 да почнем да го подиграваме... И постоянно се възмущавате от 12-13 годишните дето вече имат богат опит в леглото... Да, за възмущение е, но като сте толкова "възмутени" (колко ли пъти го повторих) нищо няма да промените... Така. Според мен ще е хубаво да се направи нещо от сорта на Архив, в който да се пращат заключените теми, а не да седят и да се трупат само... Пък и в архива е много по-лесно да намериш нещо от колкото да прехвърляш 400 страници за едно коментарче... Да, хубаво... Форумни правила... Дам.. Така като гледам "мнооого се спазват" ... Даже и от някои модератори. Какво друго... Еми забравих. Но, ако се сетя нещо, ще пиша пак.
ПП: За да няма флуудърски коментари да ме пита половината форум на колко съм.. Казвам от сега. На 13, но дори да ви се струвам малка, мисля, че съм много по-зряла като интелектуално развитие от някои форумци. (= Без да се убижда никой, не конкретизирам.
Now I've told you this once before
You can't control me If you try to take me down you're gonna break