Цитирай Първоначално написано от LuCiFeRs AnGeL
Така. И аз съм от скоро тук.. И още преди да се регистрирам ми направи впечатление, че на подфорум има около 20 (ако не и повече) модератора... Които някак си не знам.. Мързи ли ги да четът, какво ли... Все оставят мненията с псувни мнения от сорта на една емотиконка... Или пък някакви флуудърски "Подкрепям" , "+1" и не знам си какво си. Да не говорим, че в този форум човек не може да попита нещо без да му кажат поне веднъж, че е тъп, смотан и т.н. (Както засегна авторът на темата) Нали форумите и темите са за да се информираме... За обмяна на опит и мнение.. Не да показваме колко сме прости. Имам много приятели, които просто четът като гости (става въпрос главно за подфорума Секс) и се смеят на простотията. Освен това (пак за същия подфорум) някой като напише тема за помощ всеки веднага пита.. А ти на колко си години.. Да, за някои отговори трябва да се знае възрастта, но за някакви глупости.. Просто да видим дали е някое лапе на 12 да почнем да го подиграваме... И постоянно се възмущавате от 12-13 годишните дето вече имат богат опит в леглото... Да, за възмущение е, но като сте толкова "възмутени" (колко ли пъти го повторих) нищо няма да промените... Така. Според мен ще е хубаво да се направи нещо от сорта на Архив, в който да се пращат заключените теми, а не да седят и да се трупат само... Пък и в архива е много по-лесно да намериш нещо от колкото да прехвърляш 400 страници за едно коментарче... Да, хубаво... Форумни правила... Дам.. Така като гледам "мнооого се спазват" ... Даже и от някои модератори. Какво друго... Еми забравих. Но, ако се сетя нещо, ще пиша пак.

ПП: За да няма флуудърски коментари да ме пита половината форум на колко съм.. Казвам от сега. На 13, но дори да ви се струвам малка, мисля, че съм много по-зряла като интелектуално развитие от някои форумци. (= Без да се убижда никой, не конкретизирам.
По отношение на възрастта-съжалявам, но се смятам за по-зряла от тебе и от повечето съфорумци. При все, че съм 1 от най-дъртите потребителки във форума. И понеже на 13 не съм правила секс, не съм пила Ескапел и не съм била с някой, само защото не знам дали ми се пикае или........., имм моралното право да критикувам такива постъпки. Естествено, че с 1 гола критика нищо не става, но пък на места направо си плаче за нея. И да, проблемите, които изтъквате в повечето случаи са неоснователни и произтичат от ОГРОМНАТА ви липса на информация и нежеланието да потърсите такава, чрез търсещите машини. Съгласна съм, че форумът е за взаимопомощ, но за да помогнат са създадени Важните тем. В тях има всичко най-важно за половата система, за забременяването, симптомите, контрацептивите, първия път, оралната любов, аналния секс..........и пак се пускат същите теми. За това апелирам, който има проблем да се поразрови там.

П.С.А аз съм на 22!