- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Дискусия на някои проблеми
С риск някой да ми каже, че съм тъпа.. Аз не казвам, че съм по-високо интелигентна от всички форумци! То някои, ако ще и докторат да имат пак могат да си останат прости хорица, дето само знаят да псуват. Все едно. Форума, който се казва Тийн проблем.. (Честно казано не виждам, кое ти е тийн ако си на 22... [по принцип поста не се отнася конкретно до теб... ] Няма лошо все пак, повече житейски опит, повече съвети. ) Форума е един вид търсачка. Като толкова не искате да има други теми, заключете раздела, оставете само Важните теми и толкова. Видях, че под внимание не е взето примерно предложението за архива и т.н.Първоначално написано от krem4et0
Така. Друго. Не ми харесва това, че не зачитате мнението на форумците или веднага гледате да им ставате опозиция. Ако ги нямаше тези потребители, форум също нямаше да има.. И вие нямаше да сте модератори. Какво като си модератор, те обикновените потребители правят форума, а не модераторите.
Друго. Мисля, че ще ви е по-лесно, ако примерно веднъж на месец или няколко месеца, или какъвто период от време си искате, заключвате даден раздел за 1-2 дена и го поразчиствате основно. (Това не значи да не го модерирате през другото време. ) И естествено да не тръгнете да заключвате всички раздели едновременно, че ще стане една...
Така. Мисля, че модераторите трябва да са с по-различни начини на модериране, така че да има опозиции.. А не всички да са на едно мнение.. Все пак всички знаят, че когато има опозиция между два лидера, но все пак работят заедно, нещата се получават много по-добре.
И не знам защо очаквах да не бъда "нападана" от страна на потребителите, явно съм тъпа. (=
ПП: "И понеже на 13 не съм правила секс, не съм пила Ескапел и не съм била с някой, само защото не знам дали ми се пикае или......... "
Нито пък аз. Ако това беше отправено към мен. (= Защо не си направите раздел, който всички да си решавате конфликтите, а не да въртите интриги из форума?
ПП2: Аз също съм модератор и много добре знам какво е да си модератор на.. Ъм.. достатъчно посещаван форум, да не говорим за форум с прости потребители. Освен това аз съм единствения така наречен модератор там, а се справям с целия форум. Как така 20 модератора не могат да модерират свястно един подфорум? Айде да не ми се оправдавате, колко трудно било да си модератор, моля ви се.
ПП3: Това, че някой е по-малко осведомен от теб или не разбира достатъчно от компютърни технологии (примерно) и не знае как да си потърси дадено нещо, като толкова нещеш да му обясняваш поне му кажи КАК да потърси за даденото нещо, че още по-добре и КЪДЕ.
Относно заключването на темите, които не са в правилния раздел мога да кажа само, ако имате достатъчно акъл да се сетите за къде е тая тема я преместете, никой няма да ви се разсърди.
Now I've told you this once before
You can't control me
If you try to take me down you're gonna break