Цитирай Първоначално написано от krem4et0
По отношение на възрастта-съжалявам, но се смятам за по-зряла от тебе и от повечето съфорумци. При все, че съм 1 от най-дъртите потребителки във форума. И понеже на 13 не съм правила секс, не съм пила Ескапел и не съм била с някой, само защото не знам дали ми се пикае или........., имм моралното право да критикувам такива постъпки. Естествено, че с 1 гола критика нищо не става, но пък на места направо си плаче за нея. И да, проблемите, които изтъквате в повечето случаи са неоснователни и произтичат от ОГРОМНАТА ви липса на информация и нежеланието да потърсите такава, чрез търсещите машини. Съгласна съм, че форумът е за взаимопомощ, но за да помогнат са създадени Важните тем. В тях има всичко най-важно за половата система, за забременяването, симптомите, контрацептивите, първия път, оралната любов, аналния секс..........и пак се пускат същите теми. За това апелирам, в който има проблем да се поразрови там.

П.С.А аз съм на 22!
С риск някой да ми каже, че съм тъпа.. Аз не казвам, че съм по-високо интелигентна от всички форумци! То някои, ако ще и докторат да имат пак могат да си останат прости хорица, дето само знаят да псуват. Все едно. Форума, който се казва Тийн проблем.. (Честно казано не виждам, кое ти е тийн ако си на 22... [по принцип поста не се отнася конкретно до теб... ] Няма лошо все пак, повече житейски опит, повече съвети. ) Форума е един вид търсачка. Като толкова не искате да има други теми, заключете раздела, оставете само Важните теми и толкова. Видях, че под внимание не е взето примерно предложението за архива и т.н.

Така. Друго. Не ми харесва това, че не зачитате мнението на форумците или веднага гледате да им ставате опозиция. Ако ги нямаше тези потребители, форум също нямаше да има.. И вие нямаше да сте модератори. Какво като си модератор, те обикновените потребители правят форума, а не модераторите.

Друго. Мисля, че ще ви е по-лесно, ако примерно веднъж на месец или няколко месеца, или какъвто период от време си искате, заключвате даден раздел за 1-2 дена и го поразчиствате основно. (Това не значи да не го модерирате през другото време. ) И естествено да не тръгнете да заключвате всички раздели едновременно, че ще стане една...

Така. Мисля, че модераторите трябва да са с по-различни начини на модериране, така че да има опозиции.. А не всички да са на едно мнение.. Все пак всички знаят, че когато има опозиция между два лидера, но все пак работят заедно, нещата се получават много по-добре.

И не знам защо очаквах да не бъда "нападана" от страна на потребителите, явно съм тъпа. (=

ПП: "И понеже на 13 не съм правила секс, не съм пила Ескапел и не съм била с някой, само защото не знам дали ми се пикае или......... "
Нито пък аз. Ако това беше отправено към мен. (= Защо не си направите раздел, който всички да си решавате конфликтите, а не да въртите интриги из форума?

ПП2: Аз също съм модератор и много добре знам какво е да си модератор на.. Ъм.. достатъчно посещаван форум, да не говорим за форум с прости потребители. Освен това аз съм единствения така наречен модератор там, а се справям с целия форум. Как така 20 модератора не могат да модерират свястно един подфорум? Айде да не ми се оправдавате, колко трудно било да си модератор, моля ви се.

ПП3: Това, че някой е по-малко осведомен от теб или не разбира достатъчно от компютърни технологии (примерно) и не знае как да си потърси дадено нещо, като толкова нещеш да му обясняваш поне му кажи КАК да потърси за даденото нещо, че още по-добре и КЪДЕ.

Относно заключването на темите, които не са в правилния раздел мога да кажа само, ако имате достатъчно акъл да се сетите за къде е тая тема я преместете, никой няма да ви се разсърди.