Като за начало, форумът не е мой. Темите може и да не са 100 000, но ако форума се разшири в план тийн проблеми, може и 1 000 000 да има. Пък и всеки форум на сайт е посещаван различно, в зависимост от съдържанието на този сайт. Подразбира се, че в един сайт за флаш игри (примерно) форумът няма да е особено посещавано място, за разлика от форума на сайт за тийн проблемите. (примерно.) (= И така в зависимост на броя на темите и .. качеството (не, че са стоки, ама..) се избират модераторите... Тъй че се предполага, че вие би трябвало да се справяте със задачите си, след като сте станали модератори. (=
Не разбирам защо коментираш единствено това за подфорум Секс... Аз не визирам само него в предните си постове. Имам чувството, че някой като спомене подфорум-а Секс и всички модератори скачат като ужилени... ( в случая не са всички де. ) Предполагам си имате някакъв скрит подфорум, където да обсъждате разделите, темите, предложенията и т.н. (По простата причина, че иначе няма как да стане това обсъждане, логично... ) Странно ми е също... Защо само 2-3-ма модератора отговарят на въпростие, предложенията и т.н., а останалите модератори + администратора си мълчат... (мМм.. всъщност си нямам на идея дали е само един администратор, но както и да е.. )
Now I've told you this once before
You can't control me If you try to take me down you're gonna break