.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Хехехе, ако искаш и на 8 ще съм, ако това те надъхва повече.

Не виждам къде съм казала, че не можеш да критикуваш? Сега обаче ще го кажа, за да си знаеш за напред... Аз лично приемам само градивна и задължително основателна критика.

Опитвам се да разбера, че един вид се опитваш да помогнеш на форума с тези си коментари, само че не е това начина - "вземете си вършете работата святсно".

Колкото до "предложенията" ти - за сега нищо ново не казваш, нищо, за което до сега не сме се сетили и сами, нищо, което може да ни е от полза за напред... както се казва, не си открила топлата вода, така че спокойно.

Не знам какво имаш предвид под "сегашните модератори" и как реши, че преди е нямало "олигофренчета", но аз съм тук повече от 4 години и ти гарантирам, че "олигофренчета" винаги е имало и винаги ще има. Както и винаги ще има такива, които категоризират, раздават разни цветущи епитети, постоянно дават необмислени съвети и т.н. и т.н...

LuCiFeRs AnGeL,

мързи ме да прочета тоновете неща, които ти изписа.

Мога да ти кажа, че модерирането на един форум с 1000 потребителя няма нищо общо с модерирането на форум като тийнпроблем, не виждам защо изобщо сравняваш двете неща? Независимо дали си единствен модератор или не, разликата е грамдна! Казвам го от личен опит.

Имаш ли идея, колко несериозни теми, реклами и псувни се трият на ден в големите форуми?Теми, които ти не си видяла, защото са били изтрити?

Бъди сигурана, че модераторите вършат доста работа дори и ти да не го виждаш.

Еми хуу, вий си знаете. Не се оправдавайте само колко ви е голям форума. Не е до големината или мненията. Има безброй големи форуми, в които има общо 10-ина модератора на сигурно 20 подфорума и всичко е перфектну. Мноу се накефих на малоумното спорче, а за предложенията ми вие си знаете, щом мислите, че няма да ви помогнат... Аз лично не съм видяла да сте опитали, ама все едно.
    Now I've told you this once before
    You can't control me

If you try to take me down you're gonna break

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    LuCiFeRs AnGeL,

мързи ме да прочета тоновете неща, които ти изписа.

Мога да ти кажа, че модерирането на един форум с 1000 потребителя няма нищо общо с модерирането на форум като тийнпроблем, не виждам защо изобщо сравняваш двете неща? Независимо дали си единствен модератор или не, разликата е грамдна! Казвам го от личен опит.

Имаш ли идея, колко несериозни теми, реклами и псувни се трият на ден в големите форуми?Теми, които ти не си видяла, защото са били изтрити?

Бъди сигурана, че модераторите вършат доста работа дори и ти да не го виждаш.
    Според мене този форум и с 1 модератор точно може да се оправи.Защото не се следи за флууд спам и Abuser
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от [†
    SweeT_SacRifIce[†]]suglasna sum napulno \/
    И аз , но наистина тнрябва да се набие малко акъл в главичките на малките деца , ето преди малко писах в темата "Бившата ми приятелка е бременна" , и на всичкото отгоре момчето е било пияно като кирка е кажи ми това как да го приема ?
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Кой ти се оправдава,бе ?

Когато станеш модератор на подобен форум тогава говори и се прави на специалист. Много е лесно да говориш без да знаеш за какво става дума,а? Най-много обичам такива многознайковци.

Хериончо, изобщо не си прав

Не, извинявай,че не уточних, говорех на LuCiFeRs AnGeL

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    За кое не съм прав искаш да ти покажа на ЛС колко спам имам ли
    Или да видиш колко флууд има във всяка тема а да не говорим за ABuserството.Мисля че един модератор би свършил работа да редактирва само заглавия.По принцип се слагат модератори за грубо отношение към потребителите но в този форум не е така.Това го знаеш ти много добре, от личен опит.Но мисля че една достойна модераторка като тебе би свършила добра работа \/ .Никога не съм те видял да спамиш, малко са хората като тебе
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Кой ти се оправдава,бе ?

Когато станеш модератор на подобен форум тогава говори и се прави на специалист. Много е лесно да говориш без да знаеш за какво става дума,а? Най-много обичам такива многознайковци.

Кой каза, че не знам? :P Това, че сега не съм модче на такъв форум, не значи че не съм била.. Но като всяко нещо форума омръзва и админите казаха Бай Бай. (=

По принцип не би трябвало да има такива мнения, които да са като някой чат, само че във всички форуми има такива... Малко или много всяко мнение се отнася конкретно до някой от форума (примерно автора на темата) и ако той се почувства засегнат или реши, че има нужда от разяснение отправя отговора си точно към един, или няколко потребители... И така.. Неизбежно е за жалост. (=

А колкото до спама... Модератори.. (=
    Now I've told you this once before
    You can't control me

If you try to take me down you're gonna break

На това му се вика добра тема,която
    няма да прочета

Голям фен Аватара на Ruthless
    basson, правописни грешки в бързината, извинявам се, за което.

Anf3tamin4o, ние модераторите следваме правилата. Всяко едно наше действие е свързано с правилата, ние се ръководим от тях. Никой не е тръгнал да прави нещо, което му е дошло на акъла. Преди да почне някой да скача срещу екипа нека си спомни какво точно пишеше в коментара му и нека погледне правилата, за да види кой точно е в грешка и ние сме хора и ако сме допуснали грешка, то не е било нарочно. Не може да напише някой "+1", като цитирал нечий коментар, не може да е написал "Абе ти тъп ли си, че не го знаеш това?", като отговор на въпрос и т.н. и т.н. и да не бъде модерирано това, просто не може. При такива неща, нека се въздържи човека, не е културно така. Ако престанете с нарушяването на правилата и с 1 модератор ще се оправя форума.

Forslor, няма такова нещо, като модератори срещу потребители! Ние искаме само да се спазват правилата, не мисля, че е чак толкова трудно. Относно кирилизатора, Алекс може би го е пропуснал, изпрати му лично съобщение и той ще му хвърли едно око.

LuCiFeRs AnGeL, имаме и пропуски, да. Обаче и ние имаме лични задължения и т.н. и не смогваме да се справим с толкова нарушения, но това няма да е така, ако спазва добрия тон и спазва правилата. Както Цветито каза, това е много голям форум с много хора постоянно и просто е доста трудно, надявам се да ни влезете в положението до някъде. Не само правилата, става въпрос, че човек се излага, което трябва да е достатачна причина, за да прекрати с заяждането, убудите и останалите неща.

_Cuddly_, никой не заслужава да бъде излъган, просто да бъда отговаряно нормално, а не "Абе станете на 18 тогава се захващайте с такива неща". Поради такова отношения, потребителите се притесняват да зададът някакъв въпрос.

Аз съм много доволен от AnTiBuLLsHiTs на който след 2-3 ЛС-та промени коренно държанието си, за което само мога да му благодаря.

LuCiFeRs AnGeL, постави се на наше място. Добре, да кажем ще почистим всеки раздел поотделно, НО след точно 1 година ще е станало по-зле от сега. Ние правим каквото можем и ще правим, но искаме и малко помощ от вас, да спазвате правилата на пример, ако го правите няма изобщо да водим този разговор в момента. Защо мислиш, че не зачитаме мнението на останалите? Защо да няма форум, без потребители? Форумът щеше да го има Алекс, ще ше да си го направи без проблем. Работата е там, че без вас потребителите форума нямаше да е същия. Да ти кажа честно, не смятам, че имаш представа да си модератор на такъв форум. Добре с колко потребителя е този твой форум, за да го контролиш сама? Защо си мислиш, че ще можеш и teenproblem да контролираш? Защо си мислиш, че е толкова лесно? Работата далеч не е да баннем всички, това е най-лесното. Работата е да го обсъдим и да има ефект не само в форума, но и в живота. Аз не мисля, че има някой тук в форума, който да се държи по различен начин в форума ив живота. Разбира се, че имаме скрит за потребителите форум, в който се обсъжда всичко около teenproblem, все пак сме екип и трябва да говорим за тези неща. Похвали от сорта на "Ти знайш ли, аз къде си модератор? Знайш ли с колко потребители е този форум" не са желани, ако всеки започне да се похвалва.... Ние действаме с добро, просто ако го прави някой на пук, няма да е лошо да спре, защото просто си няма на идея за какво става въпрос, ако и ние започнем с лошо. Никой не го е страх, не си мисли, че ни е страх и т.н. и т.н., действаме с добро. Ето за пример AnTiBuLLsHiTs, ако го бяхме баннали......., ето поговорих с него разбрахме се край на всичко, ако всеки вземи пример от него ще е много по-хубаво, от колкото да се избанем тука и....Просто мисля, че си малко далече от положението, не мисля, че с модераторка на форум с брой на потребители, като нас и в положение, като нашето, за да отправяш такива критики и т.н. Много интересно....., я дай линк към форум с над 50 000 регистрирани потребители и с около 200-300 постоянно онлайн и с 10 модератора, ако може естствено.

Forslor
    Guest
    Каква интересна ситуация се заформи .
    Всички модератори си се четкат по между си което е напълно нормално в един форум , но тук просто ти го показват и изтъкват на всеки 2 ри пост . След което следва ..ама ние сме само обикновенни хора докато не се стигне... потребители бъдете по-добри и ни разберете ...тежката участ (следва да поприпърхате няколко пъти с мигли и ще разводните обстановката отма).
    Не трябват много приказки ,а действия .... под това не разбирайте триенето на по-смислените постове и т.н ... и накрая самите потребители ще ви подкрепят (изключвайки някои юзъри които ближат г**а на който не трябва (срамота учат се от малки ) )
    Това е цялата философия .

Относно Кирилизатора ... поне да се беше запознал с проблема преди да ми даваш напътствия какво да правя (казвам го най-приятелски)

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Подкрепям!
    Това подкрепяне за кое се отнася , за темата , за постовете или е ЮНИВЪРСАЛ за всичко казано до тук
    Кирилизатора да си помислял да понадкрепиш скоро ?! Не , че го натрапвам все пак проблема е от скоро (само от няколко месеца) може да се отложи и за 2010

Иначе и аз подкрепям световния мир и незабавното разоръжаване на всички страни произвеждащи рзлични видове оръжия .
    стига с тоя кирилизатор бе!!!!
    Писна ми да го слушам тоя проблем...
    На мен не ми пречи,като толкоз ти се набива в очите върви в друг форум!!!
    Аман от неугодници
    [-o< Не ,че нещо ама ако имате психолог във училището си няма да е никак зле да го понавестите.
    Каква е тази агресивност ... и не мисля ,че се познаваме достатъчно добре за да си говорим на БЕ ма.
    Ако ти си свикнала да не постигаш поставените си цели , независимо колко и какви са си е твой персонален проблем... аз лично не мисля да спра със посещенията си във форума .
    Относно "неугодника" не е зле да знаеш ,че в българския език такова определение няма !
    Кирилизатора наистина има нужда ако не от замяна , то от смяна на клавишната комбинация, която теб очевадно не те притеснява , но не можем всички да използваме Flex Type и по 3 клавиатурни подредби след като мен примерно ме задоволяват само 2 .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си