Това подкрепяне за кое се отнася , за темата , за постовете или е ЮНИВЪРСАЛ за всичко казано до тук
Кирилизатора да си помислял да понадкрепиш скоро ?! Не , че го натрапвам все пак проблема е от скоро (само от няколко месеца) може да се отложи и за 2010 Иначе и аз подкрепям световния мир и незабавното разоръжаване на всички страни произвеждащи рзлични видове оръжия .
стига с тоя кирилизатор бе!!!!
Писна ми да го слушам тоя проблем...
На мен не ми пречи,като толкоз ти се набива в очите върви в друг форум!!!
Аман от неугодници
[-o< Не ,че нещо ама ако имате психолог във училището си няма да е никак зле да го понавестите. Каква е тази агресивност ... и не мисля ,че се познаваме достатъчно добре за да си говорим на БЕ ма.
Ако ти си свикнала да не постигаш поставените си цели , независимо колко и какви са си е твой персонален проблем... аз лично не мисля да спра със посещенията си във форума .
Относно "неугодника" не е зле да знаеш ,че в българския език такова определение няма !
Кирилизатора наистина има нужда ако не от замяна , то от смяна на клавишната комбинация, която теб очевадно не те притеснява , но не можем всички да използваме Flex Type и по 3 клавиатурни подредби след като мен примерно ме задоволяват само 2 .