.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Как мога...

Град
    старчески дом

Как мога...

...да постигна такива къдрици за възможно най-дълго време?

Град
    stara zagora
    sus ma6a estestfeno i lak za kosa oba4e ne si misli 4e ako kosata ti e po 4upliva 6e stane kato tazi
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

Град
    старчески дом
    Ами не е много чуплива.Ще пробвам пък каквото стане.

Град
    Danny's heart ;-)

Re: Как мога...

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    ...да постигна такива къдрици за възможно най-дълго време?

Странно......моята коса е почти такава като на снимката. И МНОГО искам права коса
    http://www.youtube.com/watch?v=1tRhi_aqDiA

Графа ft. Нора - Именно ти

Град
    старчески дом

Цитирай Първоначално написано от shialabeouf_sexy
    Странно......моята коса е почти такава като на снимката. И МНОГО искам права коса
    На букли ти е по рождение така ли?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Кой каквото няма това иска ... не сте ли го разбрали
    В момента в който косата ми е много чуплива и ми се прииска да имам права коса-я изправям.
    Когато пък ми се стори че не съм хубава с права коса-взимам пяната и правя обем ... ехх горката ми косичка

С маша и лак би трябвало да стане. Ама сега времето е много влажно и не виждам как ще ти се задържи дълго

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    С маша и лак би трябвало да стане. Ама сега времето е много влажно и не виждам как ще ти се задържи дълго
    Дам точно освен ако не сложиш много много лак

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

И мойта е на букли...е, не по рождение...като бях малка ми беше много права и аз така си мечтаех да имам буклите на мама....Така и стана.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мацка пробвай на Студено къдрене остава докато ти израсне косата Иди в някой фризьорски салон и виж те там имат различни мостри каква ще ти бъде косата ти си избираш

П.С. И мойта коса е права сувсем леко чуплива като се изкъпя и за няколко часа става естествено пръчковидна.Бедна ти е фантазията какво преживява, за да бъде почти ежедневно къдрена, но мисля до кря на тоя месец да се мина на студено къдрене :P
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

ох ох ох.... болна тема.. мойта пък нито е къдрава нито е чуплива .. ужасна е... за това или я прафя с пресата или с едни голееми ролки.. и мис тава кату на тая... използвам само пяна за коса.. че след тоя лак мис тава като дърво косата
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от Deskata_90
    Мацка пробвай на Студено къдрене остава докато ти израсне косата Иди в някой фризьорски салон и виж те там имат различни мостри каква ще ти бъде косата ти си избираш

П.С. И мойта коса е права сувсем леко чуплива като се изкъпя и за няколко часа става естествено пръчковидна.Бедна ти е фантазията какво преживява, за да бъде почти ежедневно къдрена, но мисля до кря на тоя месец да се мина на студено къдрене :P
    Чувала съм го това със студеното къдрене,но фризьорката каза,че не ми го препоръчва.Какво точно представлява?

nai-dalgo vreme 6te se zadarji ako parvo se navie6 s rolki da prespi6 1 ve4er s tqh a na sutrinta kato gi razvie6 trqbva da se polu4i tozi efekt no predi tova kato gi naviva6 si sloji pqna za kosa a na sutrinta malko lak ako ve4erta se e razvalila malko korekcii s ma6ata i si gotova az taka si q pravq tazi pri4eska =D>

Чувала съм го това със студеното къдрене,но фризьорката каза,че не ми го препоръчва.Какво точно представлява?
    Ми не ти го пропоръчва, защото се слага къдрин преди да те сложи на типа ролки който искаш и ако случайно те забрави или преседиш повечко от колкото трябва косата може да ти игори
    А иначе се слага на косата къдрина за който ти казвам слагат се някакви ролки и те мушкат под една нагряваща каска и седиш така извесно време (зависи колко силно искаш да се получи къдравото)
    и после в повечето случай седи докато ти поизрасне косата
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

otidi na frizior da ti gi napravqt i vij vse pak po to4no kak stava az taka napravih \/

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от Deskata_90
    Ми не ти го пропоръчва, защото се слага къдрин преди да те сложи на типа ролки който искаш и ако случайно те забрави или преседиш повечко от колкото трябва косата може да ти игори
    А иначе се слага на косата къдрина за който ти казвам слагат се някакви ролки и те мушкат под една нагряваща каска и седиш така извесно време (зависи колко силно искаш да се получи къдравото)
    и после в повечето случай седи докато ти поизрасне косата
    Мерси,че ми го разясни.

оф дееба моите долу са такива като нейните долу/смисъл долу на косата/ епа нз как да го обясня...иии не ме кефи...

хващаш един кичур и го мажеш с пяна,после го навиваш на машата и го пръскаш с лак.Естествената ми коса е супер права и не може да се накъдри по никакъв др. начин,казвам го от личен опит. Пробвай,сигурна съм,че ще стане

I az te syveyvam s rolki cqla nosht na sutrinta lak i tova e studenoto kydrene e nai traino no pyk za smetka na tova moje naistina da ti uvredi kosata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си