- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ли?
е, мен щок само от прашки ме боли... по-добре да не пробвам![]()
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
да, некоя кренвиршка, ако ми наврат може и да боли...Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Eми и мен много ме боля първия път ,следващия просто не беше особено приятно ,а от там нататък перфектно... но при теб никой не може да каже как ще е![]()
Е ти теа прашки да не си ги завираш в пу*ака?Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
амг...
xaxaxa ti pak kfo sa prai6 na mnoo oborotna a ? pff pita momi4eto ... tfaa nezna4i 4e predi tfa ne e 4ela za bolesti , predpazvaneto ot tqh , predpazvane ot bremennost ii taka natataka .... pf kfo se durvi6 ne moa razbera ako ima6 ne6to da i pomogne6 pi6i ako ne nqaa kfo da zei6 mnoo i da sa prai6 na golqmata razbira4ka ... pf ai dromoПървоначално написано от foxy-to
A kolkoto do temata ... mii na4i sledva6tite 1-2 pyti v na4aloto kato ti go vkara ourviq vtoria put moji da te boli posle ne ... ama i zavisi kolko sled purviq put pak 6a go prai6 de ... kolkoto po skoro tolkoa po dobre ... 6tot ina4e ako e sled poi4e vreme moje pak da te boli poi4ky .. ama nz de e tfa e ot meni uspeh4eta![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Ti moi si se opitala da go kaje6 ama ne go kaza mi ze da se prai6 ...Първоначално написано от foxy-to
Pone Pliushi si go e kazala po normalniq na4in i e izrazila mnenie a ti "hodi da si igrae6 s barbitata"
mi kat ti e tolkoa merak hoi ti da si igrae6 s tqh ...
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
ми мен си ме боли при проникване и сега въпреки,че съм правила секс 10000 пъти.Трябва да си добре овлажнена и той да бъде внимателен.Ако си тясна обаче винаги ще има малко болка.С времето обаче става някакси дори възбуждаща![]()
Дали не съм мазохистка....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
+1Първоначално написано от GoLdEn`GirL
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!