.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Боли ли?

Боли ли?

Iskam da vi popitam skoro mi be6e parviq pat i mn me bolq.Sledva6tite pati pak li tolko 6te me boli.Sajelqvam ako poftarqm nqkakva tema.Blagodarq predvaritelno za mneniqta vi

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми при всеки е различно,но при повечето случаи и следващите 2-3 пъти пак боли...

И даа има такИва темИ
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    varna
    mi probvai i 6te razbere6! az moga li da znam dali specialno tebe 6ta boli??? bahti idiot6tinata. ti za teq raboti ako ne znae6, kakvo ostava za predpazvane ot bolesti i bremennost??? slu6ai kaka i bqgai da si igrae6 s barbitata!

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    mi probvai i 6te razbere6! az moga li da znam dali specialno tebe 6ta boli??? bahti idiot6tinata. ti za teq raboti ako ne znae6, kakvo ostava za predpazvane ot bolesti i bremennost??? slu6ai kaka i bqgai da si igrae6 s barbitata!
    sajelqvam kako no otdavna sam sprqla da si igraq s Barbyta.

xa zarqza barbi i trugna da ebe ken i da normalno i sleva6tite nqkolko puti da te boli no ne 4ak tolkova ..... nqkoi gi boli dr ne individyalno e...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ам, различно е. мен ВЪОБЩЕ не ме боля... но има момичета, които ужасно ги боли само първия път, има и такива, които много ги боли доста пъти след първия път... \/
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Re: Боли ли?

Цитирай Първоначално написано от nerkata
    Iskam da vi popitam skoro mi be6e parviq pat i mn me bolq.Sledva6tite pati pak li tolko 6te me boli.Sajelqvam ako poftarqm nqkakva tema.Blagodarq predvaritelno za mneniqta vi

Не съм чувал досега момиче да го боли от свирки
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Град
    Село.София
    Аби би трябвало по-малко да те боли ... зависи от човека някой вообще не ги боли...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Re: Боли ли?

Цитирай Първоначално написано от nerkata

abe nedei sa ebi i nqq te boli

Град
    *in a pink dream*
    do kolkoto si spomnqm sledva6tite nqkolko pyti otna4aloto pak izpitvah leka bolka , koqto oba4e sega - napr pri pyrvoto pronikvane , kogato zapo4vame - e preminala v edno takova leko bolezneno , no izkliu4itelno razyrsva6to use6tane - moq mu vika "sladka bolka" i mi nosi ogormno udovoslvie . predpolagam , 4e i pri teb taka 6te se promeni , sled nqkolko polovi kontakta .moje da si po-tesni4ka , kato men
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    kadeto iskam
    Първия път боли.. втория път сърби... третия... хубу ти става така че споко брой до 3

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    1во че повтаряш темата и 2ро едва ли си на повече от 14г...Когато човек започва сексуален живот,няма да е зле малко да се образова на тема "секс".... Ти изобщо запозната ли си с рисковете при сексуалния живот?!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Като цяло болка има поради това, че си по-тясна отдолу. Тази болка ще спре, когато се поразшириш. Но наистина е много индивидуално това. Може да т еболи следващите 2-3 пъти, както и да има лека кървене, може да не те боли въобще вече, а може и още дълго време да има болка. Въпрос на структура на тялото и нагласа. Но всичко минава- отпусни се и се наслаждавай

Като цяло болка има поради това, че си по-тясна отдолу. Тази болка ще спре, когато се поразшириш. Но наистина е много индивидуално това. Може да т еболи следващите 2-3 пъти, както и да има лека кървене, може да не те боли въобще вече, а може и още дълго време да има болка. Въпрос на структура на тялото и нагласа. Но всичко минава- отпусни се и се наслаждавай

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    1во че повтаряш темата и 2ро едва ли си на повече от 14г...Когато човек започва сексуален живот,няма да е зле малко да се образова на тема "секс".... Ти изобщо запозната ли си с рисковете при сексуалния живот?!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ami men pyrviq pyt mnogo me bolq,vtoriq syshto...taka che...Plius tova pri vseki e razlichno i nikoi ot nas ne moje da ti kaje dali i vtoriq pyt shte te boli,no se predpolaga
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Offf ama ti biva li da si tolkova ogranichena ... tova e strogo individualno edni gi boli do petiq pyt drugi pyk nikoga ne gi e bolqlo ... !!!!!!

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Pliushi
    Offf ama ti biva li da si tolkova ogranichena ... tova e strogo individualno edni gi boli do petiq pyt drugi pyk nikoga ne gi e bolqlo ... !!!!!!
    i az se opitah da kaja sa6toto, oba4e avtorkata mi se obidi i zaqvi 4e ve4e ne igraela s barbita!!! ama az pak 6te i go povtorq:" vari da si igrae6 s kukliteeeeeeeee!!!!!!"

След няколко пъти ще почне да те боли все по - малко.Аз бях по същия начин!!!

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Мен втория път ме боля само докато го вкара... После беше 6+ :Р

Град
    pleven
    Zna4i pri vseki e razli4no. No znai 4e po4ti nqma da use6ta6 bolka, za6toto izpitva6 i udovolstvie
    Ne E vAjNo KaKvO gOvOrQt ZaD gUrBa Ti, VaJnOtO e KaTo Se ObUrNe6 vSi4ki Da MuL4aT

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Цитирай Първоначално написано от Pliushi
    i az se opitah da kaja sa6toto, oba4e avtorkata mi se obidi i zaqvi 4e ve4e ne igraela s barbita!!! ama az pak 6te i go povtorq:" vari da si igrae6 s kukliteeeeeeeee!!!!!!"
    Wie puk stra6nite kaki...aide..
    mnogo znaete vse edno
    a na teb 6te ti mine

men me bolq parvite 5-6 pati,ama pri vsi4ki e razli4no
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Нали мен неме ебат бе аз ебем и неме боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си