Цитирай Първоначално написано от rossoner
Проблемът ми е много голям. Ходя с едно момиче вече година и 2 месеца близо.. до преди 1-2 месеца я обичах адски много, но напоследък нещо ми става и не знам какво изпитвам. Нямам друга и за момента не харесвам друго момиче. Просто може би искам да се разделим. Но:

1. Ходя с нея от цяла вечност ии не знам дали би било умно решение това, може би още има някаква привързаност ии може би нямам сили да й кажа, че не искам да сме заедно. Не съм правил секс с нея все още и ме е страх, че като я зарежа кой знае кога ще имам възможност да правя .. . И другото е, че имаме доста хубави момичета в даскалото си ( даже една от тях я харесвам), но зарежа ли я 100 % ще ги настрои срещу мен и може би цялото даскало ще е срещу мен.

2. Искам си свободата.. искам да не давам обяснения за това и онова.. сегашното ми гадже ми е първата любов ии много ме е страх, че нещата стават все по - дълбоки, а аз искам да се запознавам и излизам с нови момичета - да опозная колкото се може повече характери.

Адски ми е объркано и си мисля, че с ваша помощ ще измисля най - доброто за мен. Приемам всякакви мнения, критики и всичко. Просто не знам :/
Последно - харесваш друга или не?!
И да му се не види, кво по дяволите - момичето си е прецакало година от живота, щото ти искаш свобода? Баси, вас момчетата не може да ви разбере човек!
Ходил с нея от цала вечност. Ми кой те е карал, мамка му?!
Имало хубави момичета? Ама ти изобщо изпитвал ли си нещо към гаджето си?
Кога щял да има възможност за секс? Ми хубаво бе, изчукай я, и още докато си вътре в нея вземи и сервирай, че я зарязваш "щото си искаш свободата"!!! Тъкмо тогава ще се чувстваш доста "несвободен", щото ще ти е бая тясно около оная работа!
Айде със здраве!