Първо здравейте на всички ! \/
В момента съм изпълнен със страхотно напрежение,и точно в момента няма да кой да споделя,за това се обърнах към вашия форум.Проблема ми е,че,родителите ми от около 2г. секарат,викат...няма да споменавам че и до по-далече се е стигало,и в крайна сметка баща ми от скоро казва на майка ми че не иска да живеят вече заедно.Тя досега е оставала само заради мене и брат ми Днес ходихме с брат ми на една екскурзия от училище,и като се върнахме майка ни я нямаше,и татко каза че си е тръгнала.Малко по-късно тя ни се обади и дойде разплакана,и каза че не иска да ни оставя,но в крайна сметка татко и каза че утре трябва да напусне дома ни. Знаех че това ще се случи рано или късно,тя го приема найстина тежко,а ние със брат ми не по-малко.В момента няма с кой да поговоря,и от кой да искам съвет как трябва да подходя,едва мисля,само при мисълта утре какво ще стане,и от часове се мъча да заспя Един приятел ми каза че се случва на много хора,и ще свикна ако се стигне го раздяла,но на мен воабще не ми се струва така.
Мерси на тези който си правиха труда да четат,приемам всякакви съвети и комрнтари.