.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не знам дали си заслужава...

Zdrasti!Za 1 pat pi6a w toa forum i se nadqwam da ima rezultat...Na4i ima edno mom4e-joro..kakto se dose6tate-hareswam go...No ne to4no hareswam,moje bi silno priwli4ane..no naistina silno!S nego iame mnoo stranni otno6eniq,priqteli sme,no toi em gu6ka postoqnno,smisul darji se ne to4no kato priqtel w mnogo momenti!No predi okolo sedmica stana qsno 4e hareswa edna moq fr-ka-Djuli!Tq ne go hareswa i mi go e kazwala 1000 pati!Toi razbra towa,i poslednite dni s ni6to ne e pokazwal 4e q hareswa..Moje bi si waobrazqwam no taka mi se struwa..Wajnoto e 4e towa,4e go hareswam ne e predatelstwo,Djuli daje ne go ponasq!Ama za boga,kakwo da prawq..Onzi den(t.e petak) edin hmmm "priqtel" razgada 4e hareswam Joro..az otri4am do dupka,no toi si darji na swoeto..I po4na da se prowikwa "Jorooooo Mimito te hareswa sp mnoo"..togawa umrqh ot sram,i ottogawa ne sme se wijdali..ama utre 6 ese widim...Kakwo da prawq...

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Spored men e bil s teb da drazni drugoto momi4e,koeto haresva.No ne moga da sum sigurna,za6toto ne si dala mnogo info.Kaji v kakvi otno6eniq ste,kogato tova momi4e ne e pri vas?
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Spored men e bil s teb da drazni drugoto momi4e,koeto haresva.No ne moga da sum sigurna,za6toto ne si dala mnogo info.Kaji v kakvi otno6eniq ste,kogato tova momi4e ne e pri vas?
    Kogato dr momi4e e pri nas toi to4no togawa ni6to ne prawi..Ina4e kogato sme samo 2-ta se darji sp qko...Az sam po hareswana ot mom4etat po princip ot fr-ta mi,to mai tfa nqa zna4enie ama werno da dam powe4e info :wink:

Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Kogato dr momi4e e pri nas toi to4no togawa ni6to ne prawi..Ina4e kogato sme samo 2-ta se darji sp qko...Az sam po hareswana ot mom4etat po princip ot fr-ta mi,to mai tfa nqa zna4enie ama werno da dam powe4e info :wink:

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    шибана детска работа... срам я било
    \/

Мега фен Аватара на koalka
    Остава ти да не обръщаш внимание на тея подхвърляния, няма смисъл.Ако искаш спри да показваш, че имаш привличане към него - за да не си мисли такова нещо или поне, ако си го мисли, то да е неоснователно...

дръж се естесвено се едно нищо не се е случило и виж какво ще направи той :P

pishi na krilica! koito pishe na latinica e razvaleno qice

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си