.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Кик Бокс или Бокс... Другото е ташак работа.
    +1
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

то ако не ти е заложено вътре в теб да се биеш...и 10 години да ходиш на кик бокс пак ще си си същия улигофрен....

едно е на ринга друго е на улицата ...

TRUE!!!!
    Fuck me I'm famous

Цитирай Първоначално написано от nsane
    ми да то и аз съм мислил за боксове и кик бокс ама нещо май там се учи само как да си пазиш лицето а останалата част от тялото е незащитена или нещо се бъркам...
    Бъркаш се жестоко . Учат се много повечко неща (; Така че дерзай - кик-боксът си заслужава.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

ами аз бих ти препоръчала или Тай бокс или карате Киокушин.Аз лично се занимавам с Киокушин от около 4 години и за мен това е най-добрия спорт ... тай бокса също е много готино но аз го използвам само за допълнителни тренировки Успех

Цитирай Първоначално написано от Merry Cherry
    ами аз бих ти препоръчала или Тай бокс или карате Киокушин.Аз лично се занимавам с Киокушин от около 4 години и за мен това е най-добрия спорт ... тай бокса също е много готино но аз го използвам само за допълнителни тренировки Успех
    и аз съм чувала за карате киокушин много добри отзиви (братът на една фр тренира такова и е много доволен), даже си мислех тея дни да мина през един клуб да вида за ко иде реч, ама малко ми е притеснено че хич ме няма в тея спортове а много ми се иска, а и съм женско и не знам как ще ме приемат, щот има хора кат видят момичета които се интересуват от такива неща и гледат с насмешка

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ударите с крака са красиви, но аз предпочитам ударите с ръце. Класическия бокс много ми харесва, затова от известно време насам се занимавам с него. Всеки спорт дава и взима. Както казаха ходи по залите виж как протичат тренировките и след това реши.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Явно мислиш така, защото не си се срещал с човек практикуващ Кудо! Цялото название на спорта е Кудо Дайдо Джуку. Това е карате киокушин + бокс + кик бокс + захвати от джудо и айкидо и удари с лакти и колене
    Късмет с тренировките

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Цитирай Първоначално написано от Merry Cherry
    и аз съм чувала за карате киокушин много добри отзиви (братът на една фр тренира такова и е много доволен), даже си мислех тея дни да мина през един клуб да вида за ко иде реч, ама малко ми е притеснено че хич ме няма в тея спортове а много ми се иска, а и съм женско и не знам как ще ме приемат, щот има хора кат видят момичета които се интересуват от такива неща и гледат с насмешка
    В залите има почти толкова момичета колкото и момчета,така че никои няма да те гледа с насмешка

Цитирай Първоначално написано от Naskyyyyyyyyyy
    Явно мислиш така, защото не си се срещал с човек практикуващ Кудо! Цялото название на спорта е Кудо Дайдо Джуку. Това е карате киокушин + бокс + кик бокс + захвати от джудо и айкидо и удари с лакти и колене
    Късмет с тренировките
    Кудото е номер 1

http://www.kudo-stz.hit.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си