delete
с пинсета е най-добре
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
...
S kola maska\
/
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Moje i s depilatoar(nai-bezbolezneno e)No ot nego mislq,vsqka sedmica rastat.Ot kolata maska moje da ti se za4ervi i da ti se poqvqt obrivi,ako kojata ti e po-nejna...
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Забравих да спомена, нежна е.Първоначално написано от milo moe
ми деепилатора не е добра идея защото е като бръсненето и ще станат много твърди с кола маска е най добре ама щом ти е нежна кожата.. нз с пинсета ще е като с кола маска ама ше е по бавно.. според мене с кола маска е най-добре![]()
Благодаря ти.Първоначално написано от Funky Fresh
В никакъв случай не ползвай пинсета,само ще влошиш положението !!!Най-добре е да идеш на козметик,нямат да ти вземат много и ще ти ги махнат или с кола маска,или с ток .
Nai-dobre na kozmeti4ka,te si imat specialna kola maska za lice,koqto e idealna za 4uvstvitelna koja,posle okolo 4as 6te ti e za4erveno no posle 6te se opravi i okolo mesec nqma da ima i sleda,a a ko go pravi6 redovno 6te oredee.Lenti4kite sa mnogo nepodhodq6ti za 4uvstvitelna koja,pinsetata sy6to(a i mnogo boli da gi skube6 edin po edin),s depilatoar 6te se prevyrne6 v bradqsal myj...taka 4e samo kola maska mu e maikata![]()
PP:Pozdravi za re6enieto,mnogo mrazq jeni s mustaci![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
spored men nai dobre ili na kolomaska ili sas lenti4ki veet![]()
Казаха ми, че лентичките veet не са подходящи за чувствителна кожа, защото се появяват много ранички.Първоначално написано от GaBiIi__
![]()
I pravilno sa ti kazali!!!Първоначално написано от .marmaid.
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Първоначално написано от .marmaid.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ми да ти кажа преди малко говорих с една фр дет има същия проблем и тя ми каза в никаф случай да не опитваш с пинсетаказа ми че е мн болезнено и се получава като с веждите
![]()
em az polzvam na veet i sam dovolna nz pri teb kak 6te e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нали правите разлика между космите на веждите и тези над горната устна. и нали виждате че всъщност въпросните мустачки приличат повече на мъх отлкото на косми ... с пинсета няма да станат като на веждите.
С лентичките Веет обаче наистина могат да се появят рани,препоръчвам тези на Стреп.
отивам на козметик .![]()
Благодаря на всички![]()
Проблем няма да има,просто няма да издържиш на болката ... едно скубане-един косъм ... кола маска - едно скубане-няма помен от косъмчетатаАйде успех
![]()
Най-добре кола маска при козметик![]()
![]()
Според ме най-добрият вариант са лентичките, които се продават в аптеките. Има много марки- taky, veet, strep и много други- ефектът е един и същ. Един съвет- непосредствено преди епилацията, вземи на двата си пръста малко утайка от кафе, намокри с топла вода кожата над горната си устна, потъркай няколко минутки с утайката и изпакни обилно с топла вода. Така ще премахнеш мъртвите клетки и ще отвориш порите си, за да е по-безболезнена епилацията. Премахни космите с лентичката, а остатъка от колата- маска премахни с мокра курпичка- така епилираното място ще е и дезинфекцирано. Намажи с хидратантен крем. Това е![]()
Ей мамка му и аз искам много такива белезници ама ме е срам да ида до секс-шопа да си вземаПървоначално написано от mon4eto
![]()
^Аз пък искам такава тоалетна.![]()
Nai-dobre otidi na kozmetik.Az taka si gi maham za6toto sama vinagi propuskam nqkoi dryg dosaden kos1m.![]()