Фото епилация
Пинсета?![]()
Най-добре отиди на козметик
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
хммм аз имам съ6тия проблем като мацката дето е пуснала тематасамо да попитам после не растат ли 4ерни косъм4ета над устната или си порастват нормални руси4ки
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
С ленти4ки наи добре
Моля те,иди на козметик...няма да ти земе много,обедена съм!Не се орезилвай,щом преди не си го правила,тук всеки казва различно и накрая няма да стане нищоИди на козметик най-много 20мин да ти отнеме
Успех
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
знам че темата е доста стара но може ли някой да каже ако сега ги махна с пинсета ще стане ли по зле ..четох четох ама пак да питам ..
![]()
Ужасно става...отивай на козметик-на мен ми ги премахват с конец 2 лв. е
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Пинсетата е най - добрият вариант![]()
... успех
^к'ва пинсета, бе
козметик е решението - 2лв. взимат в моят гради става за 5-10 мин. макс
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
аз съм за коламаската иначе и моята е чувствителна
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
кола маска
Просто аз
а има и вариант и изрусяване..който също ги прави незабележими,ако са късички.. аз ходя на кола-маска.. доволна съм малко боли и наистина,поизлизат ми пъпчици или е зачервено,ама няма начин,а след нея,ако остане някое късмче,козметичката ми,ми го хваща с пинсетка.. аз също се притеснявах от тфа,да не станат много и черни,ама общо зето,като ходя 1 път в месеца,някога и 2.. е добре.. и се надявам постепенно да уредеят :П![]()
Първоначално написано от FunkyFresh
Ъъ.... косъмчета над устната С ПИНСЕТА?!?!
Олеле..... недей!![]()
С пинсета стават по-дебели,а с кола маска-не.Поне при мен е така.
хахахаха и как ще стават различни като и двете неща правят едно и също може ли някой да ми обясни ?! По тези думи аз като си махам космите от краката с епилатор стават дебели и черни като ги махам с кола маска ще изчезнат .... пълни глупости ! Единствения плюс на кола маската в този случай е , че ще го направиш доста по бързо и няма да боли толкова , защото ги дърпаш всички на веднъж , а като ги скубеш едно по едно боли повече и по - дълго време !Първоначално написано от LadyV
Първоначално написано от djuki
Не съм казала,че изчезват,а изтъняват.Сложи си очила. + това тук говорим за мустаци,а не за крака.Има голяма разлика.
интересно ми е този вариант с изрусяването как ставаПървоначално написано от BamByNa
![]()
с ленти наи добре или козметик с пинсета също стават мн 4ерни![]()