- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чудя се.....
abe hora probvali li ste Poppers i qko li e 6toto tuka sam se navila da probvam ama se pak da popitam 4uvala s1m 4e nqkoi dori polu4avali orgazam ot nego![]()
pls kajete mnenie
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
ami poppersa go rpodavat v sexshopovete i e na bilkova osnova.Poprincip e napraveno da zadurja po-dulgo erekciqta
ЦЕНЗУРА!
Модерирано от swords1010
Т.12 от правилника!
mi afrodiziak i se 6markaПървоначално написано от mokka
![]()
Едно шишенце е достатъчно за да напълниш устите на поне 4-5 мадами една след друга...![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
Неи немисля да пробвам
xaxaxa momi4e s1mПървоначално написано от Flooder
![]()
Ами кво да ти кажа - все тая е - избива адреналин нанякъде. Ако не те възбуди, то поне ще се пръснеш от смях... Филмирани истории - друг е въпроса какво продават в магазините. Истински попърс няма как да ти дадат при все, че е вид силно упойващо вещество. Сигурно са натъпкани с хормони някви и предполагам повишават сексуалното желание. Ае - купи си едно, изпраскайте се с твоя и кажи после колко струва...Първоначално написано от paradiso
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
kazaha mi e 4e e 25 lvПървоначално написано от Flooder
![]()
wow tva e ebati preebavkata.zemi si djoint za lev4e i edin durex play da vidi6 kuv sex!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тука говориш на изуст нали? тоя дурекс плей е пълен боклук - 11 лева на вятъра за тва, за джоинта не знам вече, отдавна не съм пипалПървоначално написано от mokka
![]()
I to ne samo za Durexa govori naizust,ami i za djointa...Kyde ima djoint za levche...?Veche ako se nameri mase za po-malko ot 2 kinta e mnogo dobreПървоначално написано от assd
(Ne pusha,chuvala sym :P )
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
mersiiiПървоначално написано от kat4enceto
![]()
25лева
и колко талетки са? (предполагам че са таблетки де...никой не уточни)
честно казано не бях и чувала за тва
mi kazaha mi 4e e prah4e i tam 6i6enceto stigalo za 4 ili 5 6m1rkvaniqПървоначално написано от macka123
![]()
imam edin poznat det ponqkoga drusa s takova. a ina4e sam 4uvala 4e ne deistvalo kato afrodiziak. nz ne sam go probvala i neznam ima li vaob6te smisal.
taka...cenata e okolo 25 leva (moje i poveche moje i po malko zavisi ot koi sex shop si go vzimash).ne e nikvo prahche a e techen.po princip si e prednaznachen za afrodiziak.pri vdishvaneto mu za kratko vreme (10-15 sekundi) se zamaqvash i imash chuvstvoto che glavata ti shte grumne.az lichno zapochvam mnogo da se smeq.gadnoto ot nego e che glavata pochva da me boli ujasno mnogo.inache meraka mi za popars izchezna otdavna.inache ti ako iskash probvai.
P.S mislq che jultiq beshe nai-hubav
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Първоначално написано от Blue_Mushroom
мойто гадже ми подари парфюм с феромони и един ден се напръсках малко повечко и момчетата който бяха околу мен викат че мнол почнала да ги боли глава немоели да се концентрират и сичко им се размазвало и се чъствали мн отпуснати
мн е яко
OnLy God CaN Judge Me !
не съм го пробвал ама бих
OoOooOo ,tofa i az iskam da go probvam . . . az sqkvi takia ne6ta опитвам по принцим ,мноо съм зле с акъла ,ама т'ва тука нз дали ще си го намеряПък до БГ като се иде ще се вземе 100%
![]()
Ne sum chuval pozitivni raboti za nego ot edna priatelka koqto e probvala. Ama kato iskash probvai. Tezi raboti sa ta**k spored men.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
На мен никаква вазбуда не ми донесе поперса... просто шмръкнах бая и 1-2 мин главата ми бумтеше супер мощно и имах чувството, че сарцето ше ми излезне.... качва ти се адреналина ама не почваш да си мислиш само за секс. Иначе варви около25-30 лв.
Heeeei,temata e otpredi 3 meseca.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
che kakvo im prechi be skypavajnoto e da kajat neshto
![]()
Over The Hills And Far Away...