.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Чудя се.....

Чудя се.....

abe hora probvali li ste Poppers i qko li e 6toto tuka sam se navila da probvam ama se pak da popitam 4uvala s1m 4e nqkoi dori polu4avali orgazam ot nego pls kajete mnenie
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Голям фен Аватара на mokka
    q kaji kvo e poppers

Град
    somewhere over the rainbow...
    ami poppersa go rpodavat v sexshopovete i e na bilkova osnova.Poprincip e napraveno da zadurja po-dulgo erekciqta
    ЦЕНЗУРА!
    Модерирано от swords1010
    Т.12 от правилника!

Цитирай Първоначално написано от mokka
    q kaji kvo e poppers
    mi afrodiziak i se 6marka

Едно шишенце е достатъчно за да напълниш устите на поне 4-5 мадами една след друга...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Не и немисля да пробвам

Цитирай Първоначално написано от Flooder
    Едно шишенце е достатъчно за да напълниш устите на поне 4-5 мадами една след друга...
    xaxaxa momi4e s1m

Цитирай Първоначално написано от paradiso
    xaxaxa momi4e s1m
    Ами кво да ти кажа - все тая е - избива адреналин нанякъде. Ако не те възбуди, то поне ще се пръснеш от смях... Филмирани истории - друг е въпроса какво продават в магазините. Истински попърс няма как да ти дадат при все, че е вид силно упойващо вещество. Сигурно са натъпкани с хормони някви и предполагам повишават сексуалното желание. Ае - купи си едно, изпраскайте се с твоя и кажи после колко струва...
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Цитирай Първоначално написано от paradiso
    xaxaxa momi4e s1m
    Ами кво да ти кажа - все тая е - избива адреналин нанякъде. Ако не те възбуди, то поне ще се пръснеш от смях... Филмирани истории - друг е въпроса какво продават в магазините. Истински попърс няма как да ти дадат при все, че е вид силно упойващо вещество. Сигурно са натъпкани с хормони някви и предполагам повишават сексуалното желание. Ае - купи си едно, изпраскайте се с твоя и кажи после колко струва...
    kazaha mi e 4e e 25 lv

Голям фен Аватара на mokka
    wow tva e ebati preebavkata.zemi si djoint za lev4e i edin durex play da vidi6 kuv sex!!!!

Супер фен
    wow tva e ebati preebavkata.zemi si djoint za lev4e i edin durex play da vidi6 kuv sex!!!!
    тука говориш на изуст нали? тоя дурекс плей е пълен боклук - 11 лева на вятъра за тва, за джоинта не знам вече, отдавна не съм пипал

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от assd
    тука говориш на изуст нали? тоя дурекс плей е пълен боклук - 11 лева на вятъра за тва, за джоинта не знам вече, отдавна не съм пипал
    I to ne samo za Durexa govori naizust,ami i za djointa...Kyde ima djoint za levche...?Veche ako se nameri mase za po-malko ot 2 kinta e mnogo dobre (Ne pusha,chuvala sym :P )
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    ami poppersa go rpodavat v sexshopovete i e na bilkova osnova.Poprincip e napraveno da zadurja po-dulgo erekciqta
    mersiii

25лева
    и колко талетки са? (предполагам че са таблетки де...никой не уточни)
    честно казано не бях и чувала за тва

Цитирай Първоначално написано от macka123
    25лева
    и колко талетки са? (предполагам че са таблетки де...никой не уточни)
    честно казано не бях и чувала за тва
    mi kazaha mi 4e e prah4e i tam 6i6enceto stigalo za 4 ili 5 6m1rkvaniq

Град
    varna
    imam edin poznat det ponqkoga drusa s takova. a ina4e sam 4uvala 4e ne deistvalo kato afrodiziak. nz ne sam go probvala i neznam ima li vaob6te smisal.

Град
    your mind,your body and your soul
    taka...cenata e okolo 25 leva (moje i poveche moje i po malko zavisi ot koi sex shop si go vzimash).ne e nikvo prahche a e techen.po princip si e prednaznachen za afrodiziak.pri vdishvaneto mu za kratko vreme (10-15 sekundi) se zamaqvash i imash chuvstvoto che glavata ti shte grumne.az lichno zapochvam mnogo da se smeq.gadnoto ot nego e che glavata pochva da me boli ujasno mnogo.inache meraka mi za popars izchezna otdavna.inache ti ako iskash probvai.
    P.S mislq che jultiq beshe nai-hubav
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Mushroom
    taka...cenata e okolo 25 leva (moje i poveche moje i po malko zavisi ot koi sex shop si go vzimash).ne e nikvo prahche a e techen.po princip si e prednaznachen za afrodiziak.pri vdishvaneto mu za kratko vreme (10-15 sekundi) se zamaqvash i imash chuvstvoto che glavata ti shte grumne.az lichno zapochvam mnogo da se smeq.gadnoto ot nego e che glavata pochva da me boli ujasno mnogo.inache meraka mi za popars izchezna otdavna.inache ti ako iskash probvai.
    P.S mislq che jultiq beshe nai-hubav
    мойто гадже ми подари парфюм с феромони и един ден се напръсках малко повечко и момчетата който бяха околу мен викат че мнол почнала да ги боли глава немоели да се концентрират и сичко им се размазвало и се чъствали мн отпуснати мн е яко
    OnLy God CaN Judge Me !

не съм го пробвал ама бих

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    OoOooOo ,tofa i az iskam da go probvam . . . az sqkvi takia ne6ta опитвам по принцим ,мноо съм зле с акъла ,ама т'ва тука нз дали ще си го намеря Пък до БГ като се иде ще се вземе 100%

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne sum chuval pozitivni raboti za nego ot edna priatelka koqto e probvala. Ama kato iskash probvai. Tezi raboti sa ta**k spored men.
    Eating isn't cheating - Arnold

неси играйте с науката химия хапчета таблетки глупости всичко тва вреди по един или др начин
    Човек винаги трябва да знае кога,как,къде и защо !! :P

Град
    Пловдив
    На мен никаква вазбуда не ми донесе поперса... просто шмръкнах бая и 1-2 мин главата ми бумтеше супер мощно и имах чувството, че сарцето ше ми излезне.... качва ти се адреналина ама не почваш да си мислиш само за секс. Иначе варви около25-30 лв.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Heeeei,temata e otpredi 3 meseca.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    In The Sky
    che kakvo im prechi be skypa vajnoto e da kajat neshto
    Over The Hills And Far Away...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си