Цитирай Първоначално написано от Josefinne
Ех, поредното разбито сърце... Бих ти препоръчала просто да си наложиш никакъв контакт с него и ще ти е по-лесно да го збаравиш, не, по-точно да го потиснеш в себе си. Някои неща никога не се забравят.
Taka e,но в повечето случаи тези неща са далеч по-важни от краткотрайна,розова,нищоне обешаваша тийн любов,ако мога да го нарека любов въобще.
Да,ще ти е трудно.Да,ще плачеш.Да,винаги когато ти пише,ше трепва нещо в теб.Но това ще е до едно време ще доиде момент,в които ще си дадеш сметка какво глупаче(не искам да те обидя,в добрия смисъл на думата го казвам) си била,за да изгубиш ценното си време,заради човек,който дори не знае какво иска.Обичаш ли ме-Не знам,а после момчетата не се държали като путки и винаги знаели какво искат(не визирам всички мочета)-дрън,дрън.

П.С.Всичко това ти го казвам от личен опит.Аз харесвах едно момче цели 2 год.,при все,че никога не сме били заедно.Просто ми отвори някакви надежди по едно време и после ме остави-ей така да си мисля,каквото искам,за чувства да не говорим.Не го виждах година и пак плачех за него,пак си пишех с него,пак се опитвах да бъда перфектна и накрая осъзнах,че това е просто едно голямо залъгване,защото то си е точно такова.Така че,няма невъзможни неща.Ще ти е трудно,докато не срещнеш някой друг или като мен просто прекуснеш абслютно всякакъв контакт с него.