.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Нямам гърди и съм на 14?

Здравейте!Знам,че има такива теми,но момичетата,които ги пишат или са много слаби,нямат цикъл или са само на 12!Аз съм на 14 без 1 месец имам цикъл от 2 месеца...а аз не съм с некви леки очертания а само с едни изпъкнали зърна и нищо друго абе плска съм не са малки а са никакви...искам да попитам ще се развия ли и нормално ли е това?трябва ли да отида на гинеколог,а иначе имам косми подмишниците и по интимните чати,имам цикълясно е,че съм в пубертета,но това ме притеснява!давайте съвети

Град
    Shumen
    MmMm........govori s1s maika si i otidete na lekar :P Vse pak tova ne mi se struva normalno da ti kaja
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Според мен пък това е нормално и няма от какво да се притесняваш.Но ако толкова много те треовжи това,поговри с майка ти - тя ще те успокои.От лекар не мисля,че има нужда.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен пък това е нормално и няма от какво да се притесняваш.Но ако толкова много те треовжи това,поговри с майка ти - тя ще те успокои.От лекар не мисля,че има нужда.
    Дам-и аз така мисля \/ И според мен няма нужда да ходиш на лекар-просто се развиваш по бавно-споко-ще пораснат :P има време за всичко-е разбира се няма да ти пораснат за 2 месеца-изчакай още 1-2 години и ще видиш, че нещата ще се променят

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Дам-и аз така мисля \/ И според мен няма нужда да ходиш на лекар-просто се развиваш по бавно-споко-ще пораснат :P има време за всичко-е разбира се няма да ти пораснат за 2 месеца-изчакай още 1-2 години и ще видиш, че нещата ще се променят
    Mерси за подкрепата ви и ааз мисля да изчакам 1 година,но ако нищо не стане ще отида на лекар

Цитирай Първоначално написано от divi4ka
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Mерси за подкрепата ви и ааз мисля да изчакам 1 година,но ако нищо не стане ще отида на лекар
    Моля-пак заповядай Спокойно-щом е започнало да има набъбнали зърна значи ще пораснат-моите като почнаха да растат бяха само набъбнали зърна Наистина се успокой-няма за какво да се притесняваш

Всичко с времето си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си