.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    di4o
    Guest

Еякулацията

Здравейте, искам да ви попитам към коя възраст е нормално да получаваш еякулация.Имам предвид да имам сперма.Направило ми е впечтление, че когато мастурбирам ми излиза течност, но не е бяла а е като вода.Но пак е леко беличка.Ама мн малко само че.Това лошо ли е?Просто се интересувам .На 12 съм за информация

s vremeto 6te stane pove4 te4nostta i 6te e bqla

kat ti stane 20 santa dalag i ti shte imash

di4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HTS
    Без сърказъм моля!
    Иначе мерси за отговорите

На 12 си,а мастурбираш ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    kadeto iskam
    Ми знам че зя всяко момче е различно, някъде 12-14г възраст... вече има сперма

Цитирай Първоначално написано от di4o
    Цитирай Първоначално написано от HTS
    Без сърказъм моля!
    Иначе мерси за отговорите
    kakav sarkazam, ako ne ti stane 20 pochva da ti idva menzis

di4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    На 12 си,а мастурбираш ?
    Приятел, на мойта възраст хората правят секс, шмъркат, пушат, пият, крадат...и т.н.Аз дори не съм си позволявал да се целувам с език.Не мисля че мастурбацията е нещо лошо или срамно

Град
    Razgrad Cartel
    мри фе

Град
    varna
    На 12 си,а мастурбираш ?
    kakvo lo6o vidq v tova??? toi sam si go kaza, 4e e po-dobre otkolkoto da krade, da se napu6va i da piqnstva.

di4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    На 12 си,а мастурбираш ?
    kakvo lo6o vidq v tova??? toi sam si go kaza, 4e e po-dobre otkolkoto da krade, da se napu6va i da piqnstva.
    или да праа секс и прочие.

di4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    На 12 си,а мастурбираш ?
    Приятел, на мойта възраст хората правят секс, шмъркат, пушат, пият, крадат...и т.н.Аз дори не съм си позволявал да се целувам с език.Не мисля че мастурбацията е нещо лошо или срамно
    е секс чак не правят,ма айде ся...
    Sexita,помисли си пак.Отдавна следя този форум.Ако поразгледаш ще видиш колко теми има от рода:"На колко години си изгбихте девтсвеноста, аз лично бях на 12".Даже като се замисля имаше точно такава тема и беше около 20 страници .Даже и аз познавам некой мои връстници за които се носи слухове че го са го напраили

Град
    Асеновград, България
    На 12 си,а мастурбираш ?
    Sexita,помисли си пак.Отдавна следя този форум.Ако поразгледаш ще видиш колко теми има от рода:"На колко години си изгбихте девтсвеноста, аз лично бях на 12".Даже като се замисля имаше точно такава тема и беше около 20 страници .Даже и аз познавам некой мои връстници за които се носи слухове че го са го напраили
    Да така е има и такива, които водят полов живот на 12 години. И какво, нормално ли ти се струва това? Относно коментара на sexa_na_kompleksa: на 12 е нормално да мастурбира. Сега навлиза в възрастта за която е характерна хиперсексуалността. Няма нищо очудващо. А иначе по темата: до година най-вероятно ще имаш еякулация. Нормално е първата еякулация да се появи в порядъка на 13-16 години. Ето малко повече информация:

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139113
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

О боже на 50 си и мастурбираш. Скрийте се ве заици.

di4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    На 12 си,а мастурбираш ?
    Да така е има и такива, които водят полов живот на 12 години. И какво, нормално ли ти се струва това? Относно коментара на sexa_na_kompleksa: на 12 е нормално да мастурбира. Сега навлиза в възрастта за която е характерна хиперсексуалността. Няма нищо очудващо. А иначе по темата: до година най-вероятно ще имаш еякулация. Нормално е първата еякулация да се появи в порядъка на 13-16 години. Ето малко повече информация:

http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=139113
    Разбира се че НЕ ми се струва нормално.С поста си исках да отбележа че според мен това ужасно малка възраст за полов живот.Иначе благодаря за отговора мен това ме интересуваше .Ако искате заключвайте тема.Получих отговор

Град
    Асеновград, България
    ...благодаря за отговора мен това ме интересуваше .Ако искате заключвайте тема.Получих отговор
    Слушам! Мисля, че няма какво повече да се каже тук. Потребителят получи линк към важна тема, където има отговор на всичко, което го интересува!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си