.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

какво озна4ава..?

malko e typo i neznam temata dali e za tuk ama iskam da popitam kakvo ozna4ava koagto ti igrae lqvoto oko..pitaih maika mi i tq kaza 4e 6te se slu4i ne6to lo6o..posle pitah baba mi i tq kaza 4e 6te se slu4i ne6to dorbo to ot 1 mesec taka si igrae.. vie kak mislite..po princip ne vqrvam v sueveriq ama neznam
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Питах баба ми и тя каза, че за всеки човек било различно. Ама не им се връзвай мн мн на тия неща
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    gr.Vidin
    Emi,ako si rodena na 4etno 4isli ot meseca naprimer 2 lqvoto e na dobro,a dqsnoto na lo6o,ako si na ne4etno naprimer 23 lqvoto e obratnoto pone az taka go znam i primen izliza vqrno
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!

Град
    gr.Vidin
    Emi,ako si rodena na 4etno 4isli ot meseca naprimer 2 lqvoto e na dobro,a dqsnoto na lo6o,ako si na ne4etno naprimer 23 lqvoto e obratnoto pone az taka go znam i primen izliza vqrno
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Как така да ти играе окото

Град
    Русе
    аз май си падам малко суеверничка и на мен така по миналата година около месец че може и повече ми игра окото и аз все очаквах да се случи нещо мнооого лошо но май нищо не стана само ме тормози толкова време ме дразнеше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си