- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- От какво може да е ?
Да не ти идва? Ако не е от това нали рекламирват Активия за подут стомах. И аз преди имах нещо такова и май от Активията ми мина![]()
На мен стомаха ми се подува когато не ям редовно-ама обикновено ми се случва като ям сутринта и вечерта ме заболява шото не съм яла редовно-а може и да ти идваактивия помага ама след 14 дни-няма да стане за 2 ден!Първоначално написано от PiNk_GiRl
Абе най-доббре яж активия 14 дни и ако нищо не стане иди на лекар, а ако си сигурна, че не ти е подут корема от нередовно ядене иди на лекар и сподели с майка си
![]()
ми проблема е 4е ме е страх да отида..по принцип сам притеснителна и се притеснявам да не би да ми има нещо по сериозно ли и аз незнамПървоначално написано от MoN4E_LiMoN4E
![]()
![]()
![]()
Ами, ако е нещо сериозно ( в което се съмнявам ) е по-добре да бъде открито по-рано, отколкото по-късноПо-добре върви на лекар, както те посъветваха
Успех
![]()
От 2-3 дни моят стомах е само поддут. Нищо не съм хапвала и дори корема ми къркори, но в същото време изглежда все едно съм изяла куп хранаКаква може да е причината?
преди време и моят стомах беше подут и ме болеше,ама беше от нередовно хранене.Купих си няколко пъти Активия-Помага пробвай и кажи после помогна ли ти![]()
Първоначално написано от SWASTICA
))))) хаах....
....ама Приятелю нали сме се разбрали - в "ефир" НЕ се изписва нищо ако не е еднозначно наложително!
и защо церукал?![]()
детето очевидно има нужда от ензими или от жлъчегонни според това с какъв тип храна се тъпче, а не от церукал![]()
Ако още не ти е дошло от това.Ако ти е пак е от това!Първоначално написано от PiNk_GiRl
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en