.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

За цикъла след сефтето

Ам, малко ми е неудобно, ама да попитам все пак ... Преди 2 месеца направихме сефтето с мъжо, нормално мина, без много болка, без кръв...Но оттогава насам всеки път като ми идва, ме боли страшно много, гади ми се, направо е кошмар! Преди нямаше нищо такова и се чудя дали е от това, че съм правила секс, макар че не виждам каква връзка може да има ...

За статистиката - не съм бременна, на 16 съм.

забравил е нещо там
    MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl

не мисля че е заради сефето
    ма питай врачката
    тя ще ти кае

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
    забравил е нещо там
    И аз невиждам причината да е в тфа ... няма лошо и да посетиш генеколога

Цитирай Първоначално написано от РоЗуФ БиБеРоНеЦ
    ма питай врачката
    тя ще ти кае
    не е заради това

ще отидеш на гинеколог

Цитирай Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
    ма питай врачката
    тя ще ти кае
    не е заради това

ще отидеш на гинеколог
    аз ви казвам! забравил е нещо там! порови се и може и д арешиш проблема сама =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо си мислиш, че не може да има връзка. Напротив, има си връзка. Най-напред се увери, че не е някяакво заболяване. Съмнявам се, но знае ли човек. След първия път цикълът се нормализира при много момичета, а редовният сексуален живот, води до по-точен цикъл. Ако си напълняла-също може да е станал по-обилен. Пила ли си аналгитици в последно време? Те също влияят!

мани тоя мое си е скрил нещо там

мани тоя мое си е скрил нещо там
    и аз тва викам, ама никой не ми обръща внимание

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защо си мислиш, че не може да има връзка. Напротив, има си връзка. Най-напред се увери, че не е някяакво заболяване. Съмнявам се, но знае ли човек. След първия път цикълът се нормализира при много момичета, а редовният сексуален живот, води до по-точен цикъл. Ако си напълняла-също може да е станал по-обилен. Пила ли си аналгитици в последно време? Те също влияят!
    Благодаря за отговора, Кремче. И на другите, които отговориха, като изключвам 12годишните, които смятат, че са забавни.
    Сигурно ще ида на гинеколог тия дни, но ми се искаше да разбера дали и някой друг е имал подобен проблем и да знам дали да се притеснявам толкова много.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не съм имала проблеми. малко ми подрани. А после минах на противозачатъчни и така до преди 1 седмица....но за организма това си е малко или много стрес. нещо ново става, нещо влиза в тебе и организмът ти не знае как да отреагира. Може би по-обилното течение е реакция, че трябва нещо, което не му е мястото там да се изхвърли. Естествено зимата, студа, по-малкото движние си казват думата. Женският цикъл е адски чувствителен и в повечето случаи е просто,защото организмът търси оптималната реакция. И все пак има ли нещо, което те притеснява- трябва да посетиш лекар. ние тук не сме такива, а наглед бездобидното кръвотечене, може да е породено от нещо по-сериозно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си