- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да забременее ... ?
имам въпросче... сичко с презерватив ... сичко ОК ... но имах като го свалих ... си намацах ръката ... то неможе да не си я ... и после и бърках ... може ли ... да забременее при тва положение ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено, че може!!! Ле-ле бъдете малко по-отговорни...![]()
![]()
![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Има много такива теми не се притеснявай няма стра6но да се забременее по този на4ин
Даааа погледни тука окПървоначално написано от devil_girls_
![]()
а да пие ли нещо ? или няма чак такава опасност ...
fyrlqi chop za da reshite ...
ne bydete tolkova bezotogovrni , stava duma za zdraveto vi i za nejelana bremennost![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от Pliushi
Айде първо ти се образовай, окей?
Не може да забременее! И НЕ Я ТЪПЧИ С НИКАКВИ ХАПЧЕТА!![]()
Собственост на Canis_Dirus
mi aaz ne sum expert ama spored men ne moje. 6toto trqbvat pone 14 sm penis za da moje kogato мъжът изхвърли сперматозоидите си те да достигнат до където трябва. и си помислете колко мн двойки по света се мъчат непрекъснато да имат деца, пък са здрави, и пак не им се получава.![]()
и все пак другите са прави. бъдете по отговорни и внимаваите повече, с това шега не бива. ако нз как да се пазиш, по добре не прави секс
![]()
![]()
be a good boy!!!
евала на последните два коментара ... мерси много ...
ми попринцип не съм някой дечко .. и се паза доста ...
но днеска стана на дума с един приятел ... и той нещо ме запали и аз ...
мерси много ... ох мога да си отдъхна ...![]()
![]()
![]()
Виж- за да збременее момичето, трябва да е в овулация, и да се изстреля не малко количество сперма дълбоко навътре в нея. Така че според мен шанс за бременност във вашия случай няма. Но не виждам какво ще ти стане, ако измиеш, или поне забършеш ръцете си при такъв случай, преди да тръгнеш "да й бъркаш". Това би ти спестило много нерви и главоболия. Помисли над тоя въпрос!
Mnogo qsno,4e ne moje!Spermatozoidite umirat vednaga kato izlqzat nav1n v kislorodnata sreda,kamu li dokato si se setil da i br1kne6...spoX vs e nared!![]()
неможе![]()
Ааа...щом....такова....имаше..... нег...о... не мисля, че....свирки...Първоначално написано от max_show
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
ами някаква възможност има !!! винаги може да стане така че по чиста случайност едно мънинко сперматозоидче да се домъкне до яйцеклетката...
и мн се дразня на "компетентните лица"
трябва ти да имаш около 9см за да проникнеш!!! не 14 (хората с 13 сантиметрови да са спокойни)
мисля че няма смисъл да се тъпче с хапчета ама следващия път внимавайте повече![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
не може.
аре стига бе !! "компетентната" !Първоначално написано от SeXy_KoTe_F
![]()
![]()
Първоначално написано от max_show
можеш. сестрата на бившия беше забременяла така... а беше една на 11 и трябваше да прави аборт и сега не може да ражда никога повече и за това ше си осинови някое дете... за това по-добре иди на лекар или си направи тест![]()
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
А известно ли ти е, че съществува естествен спермицид и женският организъм убива сперматозоидите, защото това са чужди тела, които той разпознава? И твоето мъничко сперматозоидче ще бъде преритало много преди да се докопа до целта. Пък и сперматозоидите умират в кислородна среда.Първоначално написано от atanakata
За да може да се оплоди яйцеклетката, той трябва да свърши в нея, иначе НЯМА начин, абсолютно никакъв!
Още ли те дразня?
Всъщност е по-компетентна от теб. А ти друга думичка не знаеш ли?Първоначално написано от atanakata
![]()
ахахах не ме дразнишПървоначално написано от _Cuddly_
не съм го казал... не визирах теб :Р
благодаря за информацията, благодаря също и че се аргументира
което най важното :Р
ахахах а ти миличка... не че искам да се караме... ама защо се правиш на професор по ВСИЧКОзнание ?!Първоначално написано от _Cuddly_
като я гледам секси котето на какви основи го казва тва...
както и да е... както всички, аз си изразявам мнението
и да, знам друга думичка освен "компетентен"... даже са малко повечко... и ще употребя 2 специално за теб - "дървен философ"![]()
страхувам се че това не е възможно защото аз не го казвам на никакви основиПървоначално написано от atanakata