.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен Аватара на rakiQ
    ох стига с тия болници че....
    няма вече ,свърших с болниците

неска ще си поговоря с майка ми ..просто ми писна да ме държи изкъсо
    знам че ми мсили доброто и че супер мнго ме обича ама да не се притеснява тиолкова много мамка му...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC

не мисля че съм разглезено момиченце,пикла или тн!

просто мразя когато обещава да не си изпълнява обещанията и това не е за първи път.
    аа, хич не си лигла

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

не мисля че съм разглезено момиченце,пикла или тн!

просто мразя когато обещава да не си изпълнява обещанията и това не е за първи път.
    аа, хич не си лигла
    тц

Мега фен
    Град
    Utopia..
    извинявай, аз на 6 се сърдех на майка ми, че не ми е взела количка от лафката или ЛЕГО
    ти на колко си, приятелко ?
    говоря ти само, защото си фенка на Prodigy.. досега да съм ти сложил една анатема

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Явно не уважаваш много майка си но нямаш ли някаква съжалителна обич,поне?

Нека да ти дам пример.Моята майка също не си изпълнява обещанията..от 8 ми до 12ти клас всяка година имаше екскурзии в чужбина..и първата година,питах мама дали ще ме пусне,и тя каза добре..но го каза,някакво такова неуверено и примирено.На мен ми стана ясно,че не е сега момента за такъв финансов разход.Не отидох на екскурзията до Франция,и спрях да нахалствам.
    На родителските срещи,когато тя ходише,също им разказваха за други екскурзии в чужбина,и мама се връща у дома и ми вика "Ти защо не ми казваш за тези екскурзии?Искам да пътуваш,да видиш свят.Стига си се притеснявала за нас!" ..

Освен това,реших да остана да следвам в Пловдив журналистика,отколкото в София,където е по-пристижно,само и само да не създавам допълнителни разходи на нашите.

А ти за едно куче се дървиш,ебаси лиглата.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^

на 14 съм

окей де!разбрах че съм лигла не е нужно всеки в темата си да го напише тва

Мега фен
    Град
    Utopia..
    мислех те за по-голяма
    за 14 си е нормално
    ще се развиваш още.. дано, де

Град
    София
    на 14 съм

окей де!разбрах че съм лигла не е нужно всеки в темата си да го напише тва
    Ами не,нужно е.
    Ти сама ги предизвикваш хората.Ще използвам леко тривиалната поговорка "Който има страх от мечки,не ходи в гората".
    Dwight D. Eisenhower

Аз мислех,че си на повече обаче...
    Е и аз съм на 14,и имам некви сходни проблеми с твойте,само че...аз не ща кинти...искам малко свобода (: ...
    Не драматизирай толкоз просто ( ;
    Еби го тва куче,или се фани на работа лятото,изкарай си парите и си го земи...
    П.П. дред ли ше си прайш?

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Аз мислех,че си на повече обаче...
    Е и аз съм на 14,и имам некви сходни проблеми с твойте,само че...аз не ща кинти...искам малко свобода (: ...
    Не драматизирай толкоз просто ( ;
    Еби го тва куче,или се фани на работа лятото,изкарай си парите и си го земи...
    П.П. дред ли ше си прайш?
    аха!
    пускам дълга коса ....щото си одрязах мойта дългата преди 1 месец за което мн съжелявам
    и сега наново пускам коса...

Хх,съчуствам ти...целия шит с пускането на коса...
    Мойта е отрязана мноооого повече от твойта...иии е отпред по-дълга отзад къса...супер тъпо...
    Аз ше прая дред най-вероятно само отзад
    Ай няа ти нааквам темата повече

Град
    София

аз не се прибирам в 6 сутринтта ..не се друсам и тн

прибирам се преди да се стъмни,не ходя на партита,непуша,не пия,не се друсам не съм от тези момичета къдетоо правят тея работи

просто съм мн чувствителен човек и лесно се обиждам..
    Аз пък се прибирам в 6 сутринта всяка седмица,даже не 6,а най-често след 10 (защото пътувам от София).

Ходя по партита,концерти и тн.
    Пуша.
    Пия.
    Правя секс с когото си поискам.

И все пак съм по-добро дете от теб. Защото нашите не знаят за нито едно от тези неща.За тях съм девствена зубърка,която не пие алкохол даже на Нова Година.
    В такъв случай,вредя само на себе си.А ти вредиш и на тях,което те прави мизантроп.

П.С. Защо искаш да си правиш дредове?Нека позная,защото гаджето ти е раста?Или защото те кефи прическата или защото е много модно?Знаеш ли изобщо цялата философия на носенето на дредове?

Не си мисли,че имам проблем с теб,просто споровете в този форум са единствения лъч щастие в моя живот.
    Dwight D. Eisenhower

Всъщност както дредовете,така и татуировките попринцип всички философстват че символизират нещо...философии тва онова...
    Не оспорвам...но има ли лошо,когато някой го направи,знаейки какво символизира и същевремменно не толкова за философията,колкото прооосто заради визуалния ефект.Просто щото ти харесва как стои
    Кво толкова...

Град
    София
    АХАХАХА..

А не си ли мислиш,че със своето незнание и апатия към семантиката (=значението) на дредовете ,обиждаш хората,които са с тях,и за тях имат някакъв смисъл?

Колко си посредствена и повърхностна само,харесвало ти визуалния ефект...
    Dwight D. Eisenhower

Може и да сте прави попринцип...
    Най-вероятно съм повърхностна...на тема дредове...
    Просто найстина не търся смисъл и значението в нищо напоследък...
    Както и да е
    Изоообщо не ми обръщайте внимание...
    Пределно ясно ми е,че сте прави...просто имам друга,повърхностна гледна точка : ))

За дредовете не ги слушай - не си длъжна да знаеш историята на тениските с къс ръкав, за да ги носиш - да знаеш произхода на прашките, за да ги носиш.. да знаеш кой пръв е създал вълнения пуловер за да го носиш или да знаеш кво е тва Гучи, дето ти пише на чантата.
    Имаш правото да се носиш както си пожелаеш, както ти харесва на теб да изглеждаш външно.

Длъжна е да знае историята на дредовете, защото това не е просто прическа..това е цяла култура, начин на живот, някои дори го възприемат като религия..
    а това да си раста без да знаеш защо си си наплел косата е...подигравка със тези, които наистина разбират тази култура

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    Варна
    Тц, не събуждаш съчувствие в мен. Има ли причина да имаш толкова ниско самочувствие ? Какъв припадък, какъв проблем с родителите ти, какви 5 лв. Я опиши цялата тирада в малко повече детайли.
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Длъжна е да знае историята на дредовете, защото това не е просто прическа..това е цяла култура, начин на живот, някои дори го възприемат като религия..
    а това да си раста без да знаеш защо си си наплел косата е...подигравка със тези, които наистина разбират тази култура
    ест

то аз се едно обичам...

само казвам, че е хубаво човек да се съобразява преди да си наплете, за да не вземе косата му да свърши на някой тротоар..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    София
    ^^ Ами,те "другарите" не подбират кой да бият.Така че и тези,които знаят,защо са си направили дредове,могат да свършат на тротоара.
    Dwight D. Eisenhower

Абе да си гледат работата бе, кой е тоя, дето ще ми каже как да си нося косата?! Ае сиктир, нека някой посмее да дойде да ми обясни как да си среша косата, баси тесногръдието и наглостта

Писнало ми е от тия измислени субкултури, дето всички са нааай-великите, най-важните.. не мога да нося определни якета, не мога да нося кубинки, не мога да си направя раста, не мога и да си обръсна главата... е какво мога, вие чувате ли се въобще?!

мисля че вече темата трябва да се заключи

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    еи еи недеи така!Пубертета си е пубертет-всички минават през него,някои по-трудно с проблеми и разправии,други- не.
    Всеки родител иска наи-доброто за детето си,нормално е да ти се чете конско..все ти викат,карат ти се,налагат ти се..тва е нормално..и родителите са хора и имат нерви ако не те спират им се качваш на главата..
    И моита щерка/син ако се прибираше в 6 сутринта и правеше мизерии,не само щях да чета конско,а да я/го ступам в бързината..

Погледни и поправи своите грешки!
    аз не се прибирам в 6 сутринтта ..не се друсам и тн

прибирам се преди да се стъмни,не ходя на партита,непуша,не пия,не се друсам не съм от тези момичета къдетоо правят тея работи

просто съм мн чувствителен човек и лесно се обиждам..
    Ами игнорираи обидите тогава....
    На колко си?Аз също съм имала една тежка година,но сега всичко си е по реда.
    И тоя период ще отмине,споко
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си