- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите секс?
Колко често правите секс...с постоянен партьор ли и ако да колко време ходите ??
Абе не водя статистика ама ... 3-4 пъти![]()
Абе може и един път може и 5 пъти затуй съм гласувал за 3...да с постоянен партньор го правя...и не ходим...![]()
s postoqnen pratnior , kogato se vijdame -DIMEK :P rqdko
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ами напоследък доста често, почти всеки ден, ама по принцип нямаме такава възможност, сега имахме и гледахме да я използваме до дупка :P
Всеки ден, случва се и по няколко пъти.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ми по4ти всеки ден,защото с приятеля ми се виждаме всеки ден та затова
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
po4ti vseki den po nqkolko pati.
Ами когато приятеля ми е тук - почти всеки ден по няколко пътиама сега го няма за 2 седмици
![]()
1 път седмично по 2 акта. Много рядко и 2 пъти седмично се случва...но си е наистина рядко. Не е много на фона на вашите изказвания, но пък аз така съм си свикнала, нямаме време, не се виждаме всеки ден, нямаме терен, а и може да е 1 път, ама е хубаво. Аз ако ям кюфтета и течен шоколад всеки дн ще ми писне. Като е нарядко е по-сладко. Иначе сме заедно 3 години вече. И не сме си писнали-от началото на сексуалния ни живот е така.
az p1k s1m s priqtelq mi po4ti godina i go pravim po4ti vseki den (rqdko propuskame) po nqkolko pati (e, osven kogato mi idva). i o6te ne sme si omraznali. dori stava vse po-interesno. nqma ne6to koeto da ne sme napravili ve4e, i to4no tova 4e raznoobrazqvame ni kara da iskame o6te i o6te. a 6okolada primerno moje da go qde6 vseki den i pak da ne ti pisne. dneska 6te e bql, utre kafqv, posle s bademi, posle sas stafidi, posle naturalen i nikoga nqma da ti omrazne. toq nomer s 6okolada pred men ne minava, vsi4ko si go pravim sami. v smisal 4e ako ne6to ni omrazne sami 6te sme si vinovni. krem4eto, ni6to li4no, prosto tova e moeto mnenie.
Радвам се , че темата ми предизвика интерес!
Но забравих аз да споделя.Отговорих почти всеки ден , въпреки че понякога се случва и всеки ден , а понякога и по 3 пъти седмично.С приятеля ми сме от почти година заедно и не мисля , че ни е омръзнало.Всеки път някоя нова поза , ново място...Не мисля , че ако има разнообразие секса омръзва!!!
Еми ние обикновенно го правим почти всеки ден по няколко пъти освен като съм неразположена...![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Ami poneje se vijdame na po 3-4 sedmici vednyj,kogato se vidim prostooo grubata nalazvanka :P Kolkoto sili imame vsichkite zaminavat za sex!![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Аз 2 пъти седмично горе-долу, с постоянен партньор. Ние се виждаме не много често, така и не правим често секс, но затова пък по 3-4 пъти го правим един след друг![]()
Правила съм секс 3 дни поред, както и секс след 10 или дори 14 дни пауза..........Мога да преценя, че когато сексът е нещо, което неизменно присъства в ежедневието ти, актът не е същото, както и ако е рядко блюдо. Яд ме е, че правя малко секс, но пък го чакам с такова нетърпение, мечтая си за тва, сънувам го, когато видя приятеля си се възбуждам много и.......трупа се едно напрежение, което в момента на акта избухва просто с невероятна сила. Не мога за 12 часа или за 24 даже да натрупам това напрежение, както за 160. А и по-хубаво от приятното преживяване е очакването за нещо хубавоПървоначално написано от foxy-to
![]()
i az ne si vodq statistika no e dosta 4esto![]()
Ne E vAjNo KaKvO gOvOrQt ZaD gUrBa Ti, VaJnOtO e KaTo Se ObUrNe6 vSi4ki Da MuL4aT
Сега няма с кого.
Някой иска ли, да ми ....
За жалост напоследък рядко![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ми с приятеля ми се виждаме през 2 седмици и сме заедно по 2/3 дена при което го правим на ден по 3/4 пъти и на следващия по 2/3 :P и винаги го чакам с нетърпение да си дойде![]()
Незнам ама имаме 4 нимфоманки/нимфомана щото повече от веднъж на ден всеки ден...бахти и хората...искам и аз тъй бе я кажете как го прайте...
Почти винаги когато се видим го правим като това може да означава 10-тина дни подред примерно, а понякога и три пъти в седмицата.. зависи от това колко често се виждаме разбира се. А иначе с постоянен партньор съм.. вече 2 години и половина сме заедно![]()
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
Сега с приятеля ми се виждаме само през уикендите, тъй като той е студент, затова рядко...около 2, поякога 3 пъти седмично. А по-принцип, почти всеки ден. С постоянен партньор го правя. Заедно сме от....госина иполовина почти.