- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момчета я хвърлете едно око
искам да пима момчетата![]()
момчета, ако си имате някоя бивша, с която секса е бил мн добър, но в края на връската леко сте се скарали с това момиче и след това нещата от само себе си са се успокойли. и ако тази бивша ви звънне и ви каже: "искам само и единствено секс, без нищо друго" вие какво бихте направили![]()
be a good boy!!!
Ми зависи от бившата![]()
zavisi ako v momenta sum neobvurzan bih i kazal koga i kade:P
Ако имам приятелка няма да се съглася да правя секс с бившето гадже. Така стана и в действителност.
по всяко временезависимо дали имам сега или не
еми бих се отзовал![]()
![]()
Деба тия момчета бре, много сме честни към приятелките си и не изневеряваме, а ахахха
в момента го има тоя момент, но нужда от секс нямам, защото приятелката ми дава всичко от което имам нужда![]()
ne sum mom4e no ne6toto koeto moga da kaja e 4e nikoe normalno svobodno mom4e ne bi otkazalo ..... e ne i ako ne si nadebelqla s 20 kg , no predpolagam 4e ne si i ne si groznovata tui 4e da nqma 6ans za otkaz.....![]()
![]()
отпращам я бе! УРУСПИЯТА![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Не те е срам!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ше бега
BMW POWER
az sam go pravil... i mnogo moi priqteli/priqtelki... tva e normalno, osobeno ako sme bili p odalag period ot vreme... samo seks sled tova.. normalnoПървоначално написано от just_a_girl_z
![]()
Аз за себе си мога да кажа, че не мога да бъда безразличен към момиче, с което в миналото сме имали връзка, в която и двамата сме вложили чувства.Не знам, случвало ми се е да срещна бивше гадже, след като не съм я виждал 2 години и усетих неверояна тръпка. Супер много ме възбуди споменът за нея и възбудата ми се засили още повече от факта, че сега просто стояхме и се преструвахме, че не искаме да се награбим. Но това беше в период когато нямах приятелка. Сега си мисля, че няма да има чак такива неконтролируеми страсти
Мисля, че бих издържал на изкушението и бих отказал, ако съм обвързан. Ако не съм, ще си поиграя на котка и мишка с момичето
(Вероятно ту аз ще съм котката, ту тя)
![]()
6te i kaja"maco ela mi da si pripomnim starite vremena"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Първоначално написано от bebok
Разбира се
Ако съм свободен и разгонен и условията помежду ни ми допаднат... даайй дааай![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Зад теб ? :PПървоначално написано от picha
wtf
bih i kazala da ne beshe kusala s men ma shamtko i samo takiva mili dumi
i love the the KOF 2007