.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Закъснява,подранява,пропус ка...прай квото си иска...
    Така е,при мене няма нищо редовно и стриктно

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    най-много една седмица ми е закъснявало не ссе притеснявам свикнала съм :P

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Десетина дни някъде и доста се бях паникьосала.
    Mda i na men 10-11 dena mi zakusnia vednuj..

Ами на мен като цяло още от първия цикъл ми беше редовно , но се е случвало да закъснява с 1 седмица и да подранява пак с 1 седмица ..

Когато кандидатствах точно , когато се падаха изпитите ми прескочи , но тва беше от притеснение.Инча да ми закъснее е стигало и до 7 дни.Случва се!чсчико е на нервна почва!

Град
    Варна
    ами .. малко учудващо е но .. аз съм имала и менструация 28 дни така че ... . след това пък не ми дойде 6 месеца ... после само 3 дни имах ... и от тогава мина някъде 8-9 месеца ... и ми дойде преди 10 дни .. и още не ми е свършило .. кво става и аз незнам .. ама не се притеснявам .. щото на майка ми чак на 17 и е дошло за 1 път ...а аз съм едва на 16

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Predi da minat pyrvite dve godini,dokato mi se regulirashe e imalo sluchai i dva,i tri meseca da mi preskacha,no sled tova mi se normalizira i otkakto vodq polov jivot poveche ot 10 dena ne mi e zakysnqvalo.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    ами .. малко учудващо е но .. аз съм имала и цикъл 28 дни така че ... . след това пък не ми дойде 6 месеца ... после само 3 дни имах ... и от тогава мина някъде 8-9 месеца ... и ми дойде преди 10 дни .. и още не ми е свършило .. кво става и аз незнам .. ама не се притеснявам .. щото на майка ми чак на 17 и е дошло за 1 път ...а аз съм едва на 16
    Vsu6tnost ne e y4ydva6to za6toto cikula poprincip e okolo 28 dni ama aide(nay4ete se nai-posle da pravite razlika mejdy cikul i menstryacia)
    Ina4e vurvi na doktor momi4e ne e normalno da ti pravi takiva problemi

10 dena.(Dneska mi doide s1s zak1snenie ot 7)

Re: Колко ви е закъснявало ?

Цитирай Първоначално написано от SmeX
    Правихме с приятеля ми секс но всичко си е точно,убедени сме и 2-мата но се пак ми закъснява 4 ден вече а преди 2 седмици го напраихме нито ми е лошо нито повръщам..а ми е нередовен
    Та въпроса ми е колко дена ви е закъснявало най-много
    ami kato dni...trudno 6ti gi smetna ta da ti kaja w meseci....7 ama da poqsnq ne sym bila bremenna prosto na men e rqdkost da sa seti da mi doide
    ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!

Благодаря за отговорите,мисля си че всичко е наред ии ще си чакам нередовния.......

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    16 дена.

закъснявал ми е с месец
    нищо ми нямаше
    само дето си потроших нервите
    някъв кошмар беше

mi men mi e zakasnqvalo nai-mn s 1 sedmica,no mi e neredoven i hodih na lekar i sa sam na hap4eta da mi se normalizira

еми вече ми закъснява около месец и половина и съм в паника, макар че след секса ми е идвало веднъж ама ся неще и доста ме е страх ама дано да доиде
    AkO NeShTo E PrEkAlEnO HuBaVo Za Da E IsTiNa, SiGuRnO Ne E !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си