.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен

Защо постоянно виждам това???

Защо всеки път като отворя тема любов виждам 1000 теми относно несподелената любов и как момичета и момчета са отчаяни от живота и искат да умрат?Нормално е да боли, разберете, че е нормално да не можем да получим всичко в тоя живот просто има неща които не можем да получим.Знаете ли, че всички се вкопчват в несподелената си любов и игнорират всичко хубаво около себе си.Забравят съвсем, че имат приятели, семейство и заради прослопвутата си изгора се обричат на постоянна мъка и забравят за важните неща в живота които ни правят щастливи.Хора стегнете се малко, не можем да имаме всичко, огледайте се и вижте колко радост има около вас, просто се протегнете и я вземете. Знам че боли обаче не може да има само радост трябва да има и болка за да е интересен живота ни.Айде спрете с тия теми как искате да умрете защото някой си не ви обръща внимание, смешно е и детско!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Еми права си да се възмущаваш от такива теми , и аз също се нервя мн , ама да не си мислиш , че ще спрат ?
    Хах , не.Ама иначе от любоф сичко моеш да направиш и както ти викаш "да се огледат наоколо" , ми то за влюбените не съществува нищо друго освен половинката.
    така че ще си търпим темите и от време на време ще помагаме ако е нужно и възможно
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Inside the temple
    Какво целите с тези теми тип "дразня се" не ми е ясно.
    Хората търсят помощ. Ясно е, че всеки трябва да си стъпи на краката и да продължи напред. Но нали трябва да мине малко време? Нали трябва да си изживееш болката? Нали трябва да се опиташ да изхвърлиш някъде насъбралото се в теб...
    When I love, I love.

Ако пуснеш темата посред бял ден ще е най-добре,тъкмо повече потребители ще видят за какво става въпрос,макар че не вярвам да се замислят.Права си за всичко.Тая тема трябва да се пусне още 2-3 пъти в различни часове,за да може всички да я видят.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Хората търсят помощ. Ясно е, че всеки трябва да си стъпи на краката и да продължи напред. Но нали трябва да мине малко време? Нали трябва да си изживееш болката? Нали трябва да се опиташ да изхвърлиш някъде насъбралото се в теб...
    Ако си казваха това,което ги дразни или предизвиква други лоши чувства навреме,няма да има "насъбиране".Просто доста често се премълчава лошото,което не е хубаво.Ако имаш друго предвид поправи ме.

Мега фен Аватара на Blab
    Ако нямаш любов, няма значение какво друго имаш!!!
    Ъъъ...колко смешно звучи темата, съзирайки подписа ти.

Град
    Там, където е сърцето...
    Офф това е форум, тук хората търсят съвети и мнение по даден въпрос. То затова е форум. Дразнят ви че има идентични теми,ами случват се понякога еднакви неща. Просто за какво сте тука, като се нервите от темите. Хората пишат тук за да споделят, и да потърсят съвет.Ако можеш даваш и помагаш по някакъв начин. Като не ви харесва, за кво сте тука
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Офф това е форум, тук хората търсят съвети и мнение по даден въпрос. То затова е форум. Дразнят ви че има идентични теми,ами случват се понякога еднакви неща. Просто за какво сте тука, като се нервите от темите. Хората пишат тук за да споделят, и да потърсят съвет.Ако можеш даваш и помагаш по някакъв начин. Като не ви харесва, за кво сте тука
    Никъде не видях някой да се е оплакал от форума,а само от част от темите.

Цитирай Първоначално написано от be_true
    аха, и аз го забелязах
    Момиче съм

Град
    Razgrad Cartel
    Ми така е,право си е момичето.Инъче като видите момиче,или момче,което "зарибява" за 1 нощ и вече такъв бил онакъв бил,не обича човека и това е...според мен това е по добре от колкото да виждаш постоянно двойки,които се преструват на щастливи,поне в 40% от връзките,любов няма...

Супер фен Аватара на maybelline

Re: Защо постоянно виждам това???

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Защо всеки път като отворя тема любов виждам 1000 теми относно несподелената любов и как момичета и момчета са отчаяни от живота и искат да умрат?Нормално е да боли, разберете, че е нормално да не можем да получим всичко в тоя живот просто има неща които не можем да получим.Знаете ли, че всички се вкопчват в несподелената си любов и игнорират всичко хубаво около себе си.Забравят съвсем, че имат приятели, семейство и заради прослопвутата си изгора се обричат на постоянна мъка и забравят за важните неща в живота които ни правят щастливи.Хора стегнете се малко, не можем да имаме всичко, огледайте се и вижте колко радост има около вас, просто се протегнете и я вземете. Знам че боли обаче не може да има само радост трябва да има и болка за да е интересен живота ни.Айде спрете с тия теми как искате да умрете защото някой си не ви обръща внимание, смешно е и детско!
    =D> =D> =D>

Чудесна и смислена тема. Това е абсолютно вярно и се надявам повече хора да й обърнат внимание. От любовта боли поради някои неизбежни за повечето хора причини. Самоубийството далеч не е решение, но е най-глупавото действие на което човек е способен. Научете се да се справяте с болката - това не е най-силната болка на Земята, въпреки че на вас ви е достатъчно силна. Можете да живеете нормално и без да си причинявате болка, а болката от несподелената любов си я причинявате само вие.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    А всъшност каква е ползата от раздел "Любов" като в него не искате да се пишат любовни проблеми.На някои хора(както и на мен) им е по-лесно да споделят болката си пред непознати,защото няма да има пристрастност,когато се дават съвети и мнения.Освен това,когато ти е писнало от банални изказвания,защо да не споделиш във форума,може да ти олекне,че и някой друг те "изслушва" и става съпричастен към проблема ти.Ами нали тук сме за да си помагаме?!И в крайна сметка предполагам се досещаш,че е възможно да съществуват хора с един и същ проблем нали,та затова да има толкова много подобни теми.
    И ако обичаш не се обръщай с призива "Стегнете се" ,защото вски има право да си изживее болката и проблемите така,както той сам си реши и ако неговото решение е свързано с това да потърси помощ тук,то не си ти човека,който може да го спре!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    А всъшност каква е ползата от раздел "Любов" като в него не искате да се пишат любовни проблеми.На някои хора(както и на мен) им е по-лесно да споделят болката си пред непознати,защото няма да има пристрастност,когато се дават съвети и мнения.Освен това,когато ти е писнало от банални изказвания,защо да не споделиш във форума,може да ти олекне,че и някой друг те "изслушва" и става съпричастен към проблема ти.Ами нали тук сме за да си помагаме?!И в крайна сметка предполагам се досещаш,че е възможно да съществуват хора с един и същ проблем нали,та затова да има толкова много подобни теми.
    И ако обичаш не се обръщай с призива "Стегнете се" ,защото вски има право да си изживее болката и проблемите така,както той сам си реши и ако неговото решение е свързано с това да потърси помощ тук,то не си ти човека,който може да го спре!
    И аз съм леко учудена от това "спрете се" - понякога просто нямаш сила да го направиш, щом целият ти вътрешен свят е разрушен...
    Но, в интерес на истината, има още нещо. Не знам дали някога някой от тези, които са търсили помощ тук, разбират, че хора, които не са наблюдавали за какво е ставало дума през другото време (както например приятелите), много трудно биха дали обективен съвет... Поне аз за себе си така го чувствам. А според мен в края на краищата отговорите, които търсим, са в самите нас, колкото и да е трудно в някои моменти да ги открием.
    Така или иначе, докато го има този форум, ще има както хора, които имат нужда от съвет, така и такива, които са на разположение да го дадат. Не смятам обаче, че трябва някой да се обръща против тези, които имат нужда да споделят, жестоко е....
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Съгласна съм, че несподелената любов наистин наранява. Но любовта е такава и това няма да се промени. Когато любовта е несподелена, колкото и много да боли това не е причина да сложиш край на живота си. Но никой няма право да казва на другите как да изживеят любовта и мъката си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Кой си противоречи
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Кой си противоречи

Мисля, че не ме разбра!Без любов не може да се живее съгласна съм с това , но нали любовта трябва да радва, трябва да те зарежда с енергия.Защо тогава всяка втора тема е мразя любовта или мразя живота си, любовта провали всичко?Не мисля че трябва да е така.Както казаха преди мен това не е най-силната болка.Така че просто не си ме разбрал, казвам че трябва да се стегнете малко,за да не си проваляте най-хубавите години хленчещи по някой си, да съм написала някъде, да се живее без любов или пък да не се влюбвате, май не съм.Четете внимателно преди да ме критикувате.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

и аз съм на това мнение \/ don't worry be happy

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на koalka
    Имам чувството, че сякаш хората нарочно искат да се измъчват и да страдат, а не да направят всичко възможно да забравят дадения човек, нали така и така нищо не може да стане...
    А, това за умирането - наистина е преувеличено, и на мен са ми идвали такива мисли, когато става наистина зле, случвало се е 2-3 пъти, но после разбирам, че не е така.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    права си донякъде,но съм сигурна,че и ти си го изпитвала
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Имам чувството, че сякаш хората нарочно искат да се измъчват и да страдат, а не да направят всичко възможно да забравят дадения човек, нали така и така нищо не може да стане...
    Еми като вземем предвид че има мъже които смазват жените си от бой и те пак си седят при тях какво се чудиш.
    А и любовта както знаем си е форма мазохизъм.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Подкрепям автора на темата,но лошото е,че когато човек е влюбен той не мисли трезво.Имам няколко приятелки на по 16 години,които са с гаджетата си от около година и наистина се прекъснали всичките си социални отношения.Едната даже ми каза преди няколко дни "не мога да дишам без него".Факт е,че в тази възраст хората се привързваме прекално лесно и колкото и да се опитваме и да се правим не е лесно да преживееш несподелена любов или тежко скъсване.Просто според мен трябва да се опитваме да седим на земята,а не да витаем в обците,да се отдаваме на половинката си,но не да се ограничаваме само с това.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Да ве отстрани е толкова лесно сичко,ти като попаднеш в такава ситуация кво правиш?да не би хич да не се депресираш ? Не нали,и ти ставаш същата/ия...когато не ти е на главата не боли...стига говорили врели некипели,като се опариш нещата стават съвсем различни,да прав/а си,но само на думи,а тез думи когато боли не помагат
    нямам повод да сънувам....

Повече от фен
    Ами да така е, попадала съм в същата ситуация даже и сега съм, но не се депресирам, радвам си се на живота и на малките неща които ме заобикалят.В никакъв случай не си седя в къщи да плачам, че еди кой си не ме иска, ми той губи.Темата ми е призив към всички да се отпуснат малко, да се огледат и ще видят, че несподелената любов не прави света толкова ужасен.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Любовите ми до 8-ми клас винаги са били несподелени!
    Съдба! Все си харесвах разни батковци,а те хал хабер си нямаха и идея за мен.Като поотраснах се случи така,че тези по които тичах 1,2 години чак се обръщаха след мен като се разминехме по улицата..И аз се обръщах,усмихвах им се и си мислех колко глупава съм била като по-малка.
    Всяка несподелена любов е тежка и трудна.Всеки край обаче е едно ново начало.И на мен ми се е искало да потъна в дън земя,да умра,да изчезна от света,да отида на другия край,да се махна от България,но...всичко с времето.
    Има една приказка "Очи,които не се виждат,се забравят".Много е вярна!
    Като добавим към всичко и ранимото Teen със бушуващите хормони,една такава любов се превръща във истинка вихрушка от чувства,мисли,сънища,една кофти реалност.
    Всичко минава с времето.Стигало се е до там да си сменя коренно прическата,да си сменя компанията само,за да започна на ново!
    Края на една връзка за мен,е мислено края на един живот.След него се издигам като феникс и започвам на чисто.
    Няма място за отчаяние,не идва края на света...просто едно ново начало!
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на sasha_90
    Съгласна съм с теб.Но това е форум все пак и ако те дразнят темите просто не влизай тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си