- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- алтернатива
С приятеля ми сме средно статистически тийнейджъри съответно на 16 и 17 години. Нито аз, нито той работим, съответно разчитаме на джобните пари от родителите ни, които са между 2 и 3 лева дневно.
Проблема идва от там, че не достигат за презервативи. В смисъл използвали сме Sportex но след като се скъсаха 2 пъти се отказахме от тях. За нас цена от 2лв. за 3 презерватива беше приемлива, но риска-не. За това минахме на Durex с които не сме имали проблеми (да чукам на дърво), но понеже си падаме малко нимфоманчета правим секс всеки ден средно по три пъти. Проблема е, че Durex са по 3.30-3.50лв. в зависимост от аптеката, а това ни идва малко множко, защото не искаме да намаляваме количеството на секса, но и на нас като на млади хора ни се ходи по кафети и дискотеки, а не е оферта да искаме от родителите допълнителни пари за такива неща, защото и моите и неговите са консервативни хора... Сещате се![]()
Въпроса ми е да ни препоръчате по-евтинки, но все пак качествени кондоми. Предваритено благодаря!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Принципно всеки човек има индивидуален опит с презервативите. Например на мен Дюрекс са ми се късали няколко пъти, а спортекс - никога.
Така че марка няма да препоръчвам. Това, което ще ви препоръчам, е на 2-3 пъти момчето да проверява дали презерватива е цял (независимо коя марка ползвате). С моя приятел така колко гафове сме предотвратили... 3 някъде.
Другото е ти да имаш в себе си винаги една опаковка спешни контрацептиви. Аз имам Постинор от времето преди да го спрат, сега на пазара е Ескапел. Много по-голямо спокойствие дава.
When I love, I love.
Мерси!Първоначално написано от My_Dear
![]()
А за One Touch някой може ли да ми каже нещо?
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ми те са най-евтините. Ползвала съм шест. Пет бяха ок, шестия нещо щипеше на приятеля ми и като го поразгледахме видяхме, че е скъсанПървоначално написано от nofi
![]()
When I love, I love.
Защо не почнеш на противозачатъчни , ще ти излезе най-много 5,6 лева на месецОтносно презервативите One Touch мисля че стават
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
аз пък си купувам на бройка ... не ми е толкова заради парите ама вършат същата работа да не кажа и по добра, аз примерно от Sportex не съм много доволен, а има едни Amore обикновени дето им викат ... те са добри и са с доста лубрикант по тях, от тях съм най-доволен.
Скъсан презерватив ми се е случвало един път (да чукна на дръвце) и то когато още бях не опитен ама не помня ква марка беше ... не отдавам толкова голямо значение на марките, важното е да пази не колко реклама му правятпо ТВ-то, а като гледам тука из форума вие тея Durex направо ги боготворите ... а съм убеден че производствната им цена не се разминава с няколко стотинки ... всичко друго е реклама![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
И при мен Sportex са се късали... А Durex не ...
Не рискуваме да ползваме от 20-30 ст. ... Ама то все гума..
Та по темата: Ако не ви достигат паричките... Вземайте си от по - евтините ...но пък трябва приятела ти постоянно да проверява за по сигурно и да не свършва вътре никога...
Или по добрия вариант-противозачатъчните...
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
По мое наблюдение важно е поставянето на презервативът, а не марката или цената. Май веднъж сме го правили с презервативи от 20 ст, проблем не сме имали. Така че купувайте си и от по-евтини марки, пробвайте, но внимавайте как го поставяте. За всеки случай, нека свършва извън теб. Така дори и да се скъса, риск от забременяване няма. Хубаво е, че правите редовно секс, още по-хубаво е, че ви пука за вашата безопасност![]()
Tochno!Emi spored men ne zavisi ot prezervativite,a ot nachina,po koito se slagat...Първоначално написано от My_Dear
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Дано не прозвучи твърде разкрепостено но , след като сте си само двамата и не си изневерявате , правете го без презерватив.....предполагам че приятелят ти има някакъв опит след като сте го правили по 2 -3 пти на ден и ще знае кога да го извади и къде да се изхвърли....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Алрернатива е и да те боха само в задника. Отначало може да те боли,но после като свикнеш сичко ше е наред.
И не пробвай тоя номер със "авера ми ше си го изкара в последния момент и няма да ми се изхвърли вътре" ,щото даже и да не го направи петната по килима не се чистят лесно.
Ako ne si prochel kakvo e napisala avtorkata,tq ne iska da poemat takyv risk!Ne vijdam zashto i go predlagash kato alternativa... ?Първоначално написано от Jeuelle
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Ami ne sym syglasna,zashtoto nali se seshtash,che te ne im davat po 2-3 lv,zashtoto ne iskat da im dadat 5,ami prosto zashtoto sig tolkova im pozvolqva finansovoto polojenie i ne mogat da si pozvolqt da im davat poveche.Първоначално написано от JackAzZ
Именно затова алтернативата ви е в аналния секс.Първоначално написано от Lorelei
Не се бавете,яко е!
без презерватив ле просто се пазете малко :P :P :P
Some girls are just born winners !
Дадох обяснения защо трябва да го направят....Първоначално написано от Lorelei
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
One Touch са много добри, тънки и влажни. Аз лично много ги харесвам и се чудя да муфтя ли гинеколога за няколко безплатни![]()
Последния път ползвахме пак и получих 2 оргазма, а и той свърши нормално като за 2-ри път за деня.
по-точно - към 15-20-25Първоначално написано от No_Limit
ако не се лъжа, ясмин е към 20 и нещо
Собственост на Canis_Dirus
Логест е 10-11 лв, Диане 35 е 13 лв..........Но има и по 3 лв. Марка не знам, но има!
To aptekata ot koiato si biah kypila az biaha 17lv...Първоначално написано от _Cuddly_
Ina4e spored bi bilo dobre da sednete s roditelite si i da im obiasnite 4e ve4e vodite polov jivot i poneje ne iskate da poemate risk vi triabvat pove4e pari za da mojete da se pazite kakto triabva.Na men mi yveli4iha djobnite kato po4nah da pravia seks![]()
Абеее, мани ги тия противозачатъчни. Станах 500 кг от тях!![]()
Гадни хормони! И ми се изгуби желанието за секс. С месеци не съм се сещала да си поискам, а когато мъжо ме напънеше да го правим, откачах и се чудех как отново да отбия номера или се насилвах и беше гадно.![]()
Явно е индивидуално-аз не съм напълнявала, а желанието ми за секс не е спадало изобщо. Но реално само първия ми път и сега в събота съм правила секс без да съм пила противозачатъчни.
Да де, индивидуално е, просто се възмущавам, че на мен ми подействаха така. Беше ужасно!