.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

алтернатива

С приятеля ми сме средно статистически тийнейджъри съответно на 16 и 17 години. Нито аз, нито той работим, съответно разчитаме на джобните пари от родителите ни, които са между 2 и 3 лева дневно.

Проблема идва от там, че не достигат за презервативи. В смисъл използвали сме Sportex но след като се скъсаха 2 пъти се отказахме от тях. За нас цена от 2лв. за 3 презерватива беше приемлива, но риска-не. За това минахме на Durex с които не сме имали проблеми (да чукам на дърво), но понеже си падаме малко нимфоманчета правим секс всеки ден средно по три пъти. Проблема е, че Durex са по 3.30-3.50лв. в зависимост от аптеката, а това ни идва малко множко, защото не искаме да намаляваме количеството на секса, но и на нас като на млади хора ни се ходи по кафети и дискотеки, а не е оферта да искаме от родителите допълнителни пари за такива неща, защото и моите и неговите са консервативни хора... Сещате се

Въпроса ми е да ни препоръчате по-евтинки, но все пак качествени кондоми. Предваритено благодаря!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Inside the temple
    Принципно всеки човек има индивидуален опит с презервативите. Например на мен Дюрекс са ми се късали няколко пъти, а спортекс - никога.
    Така че марка няма да препоръчвам. Това, което ще ви препоръчам, е на 2-3 пъти момчето да проверява дали презерватива е цял (независимо коя марка ползвате). С моя приятел така колко гафове сме предотвратили... 3 някъде.
    Другото е ти да имаш в себе си винаги една опаковка спешни контрацептиви. Аз имам Постинор от времето преди да го спрат, сега на пазара е Ескапел. Много по-голямо спокойствие дава.
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Принципно всеки човек има индивидуален опит с презервативите. Например на мен Дюрекс са ми се късали няколко пъти, а спортекс - никога.
    Така че марка няма да препоръчвам. Това, което ще ви препоръчам, е на 2-3 пъти момчето да проверява дали презерватива е цял (независимо коя марка ползвате). С моя приятел така колко гафове сме предотвратили... 3 някъде.
    Другото е ти да имаш в себе си винаги една опаковка спешни контрацептиви. Аз имам Постинор от времето преди да го спрат, сега на пазара е Ескапел. Много по-голямо спокойствие дава.
    Мерси!
    А за One Touch някой може ли да ми каже нещо?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Мерси!
    А за One Touch някой може ли да ми каже нещо?
    Ми те са най-евтините. Ползвала съм шест. Пет бяха ок, шестия нещо щипеше на приятеля ми и като го поразгледахме видяхме, че е скъсан
    When I love, I love.

Защо не почнеш на противозачатъчни , ще ти излезе най-много 5,6 лева на месец Относно презервативите One Touch мисля че стават
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Супер фен
    аз пък си купувам на бройка ... не ми е толкова заради парите ама вършат същата работа да не кажа и по добра, аз примерно от Sportex не съм много доволен, а има едни Amore обикновени дето им викат ... те са добри и са с доста лубрикант по тях, от тях съм най-доволен.
    Скъсан презерватив ми се е случвало един път (да чукна на дръвце) и то когато още бях не опитен ама не помня ква марка беше ... не отдавам толкова голямо значение на марките, важното е да пази не колко реклама му правятпо ТВ-то, а като гледам тука из форума вие тея Durex направо ги боготворите ... а съм убеден че производствната им цена не се разминава с няколко стотинки ... всичко друго е реклама
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    И при мен Sportex са се късали... А Durex не ...
    Не рискуваме да ползваме от 20-30 ст. ... Ама то все гума..
    Та по темата: Ако не ви достигат паричките... Вземайте си от по - евтините ...но пък трябва приятела ти постоянно да проверява за по сигурно и да не свършва вътре никога...
    Или по добрия вариант-противозачатъчните...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

По мое наблюдение важно е поставянето на презервативът, а не марката или цената. Май веднъж сме го правили с презервативи от 20 ст, проблем не сме имали. Така че купувайте си и от по-евтини марки, пробвайте, но внимавайте как го поставяте. За всеки случай, нека свършва извън теб. Така дори и да се скъса, риск от забременяване няма. Хубаво е, че правите редовно секс, още по-хубаво е, че ви пука за вашата безопасност

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Така че марка няма да препоръчвам. Това, което ще ви препоръчам, е на 2-3 пъти момчето да проверява дали презерватива е цял (независимо коя марка ползвате).
    Tochno!Emi spored men ne zavisi ot prezervativite,a ot nachina,po koito se slagat...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Blondeland
    Дано не прозвучи твърде разкрепостено но , след като сте си само двамата и не си изневерявате , правете го без презерватив.....предполагам че приятелят ти има някакъв опит след като сте го правили по 2 -3 пти на ден и ще знае кога да го извади и къде да се изхвърли....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Повече от фен
    Град
    Варна
    Алрернатива е и да те боха само в задника. Отначало може да те боли,но после като свикнеш сичко ше е наред.

И не пробвай тоя номер със "авера ми ше си го изкара в последния момент и няма да ми се изхвърли вътре" ,щото даже и да не го направи петната по килима не се чистят лесно.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Дано не прозвучи твърде разкрепостено но , след като сте си само двамата и не си изневерявате , правете го без презерватив.....предполагам че приятелят ти има някакъв опит след като сте го правили по 2 -3 пти на ден и ще знае кога да го извади и къде да се изхвърли....
    Ako ne si prochel kakvo e napisala avtorkata,tq ne iska da poemat takyv risk!Ne vijdam zashto i go predlagash kato alternativa... ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Ем защо не поговорите с вашите родители да ви дигнат малко джобните ... в смисъл кажете им, че вече не сте 5 клас да ви дават само пари за кифла и топъл шоколад, или вие измислете нещо...като се замислиш така ще е най-добре.Знам че каза че на биха ги дигнали, но поне с 2 лева не мисля че ще имат проблем.Помисли си.Все пак това си е риск, ако го правите без презерватив
    Ami ne sym syglasna,zashtoto nali se seshtash,che te ne im davat po 2-3 lv,zashtoto ne iskat da im dadat 5,ami prosto zashtoto sig tolkova im pozvolqva finansovoto polojenie i ne mogat da si pozvolqt da im davat poveche.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Ем защо не поговорите с вашите родители да ви дигнат малко джобните ... в смисъл кажете им, че вече не сте 5 клас да ви дават само пари за кифла и топъл шоколад, или вие измислете нещо...като се замислиш така ще е най-добре.Знам че каза че на биха ги дигнали, но поне с 2 лева не мисля че ще имат проблем.Помисли си.Все пак това си е риск, ако го правите без презерватив
    Ami ne sym syglasna,zashtoto nali se seshtash,che te ne im davat po 2-3 lv,zashtoto ne iskat da im dadat 5,ami prosto zashtoto sig tolkova im pozvolqva finansovoto polojenie i ne mogat da si pozvolqt da im davat poveche.
    Именно затова алтернативата ви е в аналния секс.
    Не се бавете,яко е!

без презерватив ле просто се пазете малко :P :P :P
    Some girls are just born winners !

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ako ne si prochel kakvo e napisala avtorkata,tq ne iska da poemat takyv risk!Ne vijdam zashto i go predlagash kato alternativa... ?
    Дадох обяснения защо трябва да го направят....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    One Touch са много добри, тънки и влажни. Аз лично много ги харесвам и се чудя да муфтя ли гинеколога за няколко безплатни
    Последния път ползвахме пак и получих 2 оргазма, а и той свърши нормално като за 2-ри път за деня.

Град
    Асеновград, България
    SPORTEX са качествени презервативи, друг е въпросът, дали ги поставяте правилно. Говорете с родителите си и ги помолте да увеличат джобните ви. Иначе, погледни във важните теми за други марки презервативи.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Защо не почнеш на противозачатъчни , ще ти излезе най-много 5,6 лева на месец
    по-точно - към 15-20-25
    ако не се лъжа, ясмин е към 20 и нещо
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Свищов
    Логест е 10-11 лв, Диане 35 е 13 лв..........Но има и по 3 лв. Марка не знам, но има!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    ако не се лъжа, ясмин е към 20 и нещо
    To aptekata ot koiato si biah kypila az biaha 17lv...
    Ina4e spored bi bilo dobre da sednete s roditelite si i da im obiasnite 4e ve4e vodite polov jivot i poneje ne iskate da poemate risk vi triabvat pove4e pari za da mojete da se pazite kakto triabva.Na men mi yveli4iha djobnite kato po4nah da pravia seks

Абеее, мани ги тия противозачатъчни. Станах 500 кг от тях!
    Гадни хормони! И ми се изгуби желанието за секс. С месеци не съм се сещала да си поискам, а когато мъжо ме напънеше да го правим, откачах и се чудех как отново да отбия номера или се насилвах и беше гадно.

Град
    Свищов
    Явно е индивидуално-аз не съм напълнявала, а желанието ми за секс не е спадало изобщо. Но реално само първия ми път и сега в събота съм правила секс без да съм пила противозачатъчни.

Да де, индивидуално е, просто се възмущавам, че на мен ми подействаха така. Беше ужасно!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    намаляват секса и тва е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си