.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Голям фен
    Град
    sofiq

възмотена съм

от каде доиде този раздел политика все едно някои тийн го грее политиката

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    За да го има раздела,значи има хора,които се вълнуват,пък и отдавна трябва да ти е станало ясно,че тук няма само тийнове вече.Какво толкова се възмУщаваш,като не ти харесва никой не те кара да влизаш там на сила,нали?
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

има хора на които им е интересно , щом е в форума значи трябва да го има
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Като си възмОтена, никой не те кара да влизаш.

Град
    Карнобат
    И за мене е глупаво че са го направили ама явно има хора които пишат там за да го има и за да пускат теми .Все пак трябва от сичко да се интересуваме,макар че още не съм видяла кво има там
    =D>
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Раздела,бе създаден за да може,хората интересуващи се от политика да имат едно регламентирано място,където да обсъждат вълненията си.

До преди това,теми се пуска безразборно и като,че ли се пораждаха доста повече конфликти на политическа основа отколкото сега. В раздела,има темички и то не са никак малко при положение,че от сравнително скоро е направен.Е направи си сам изводите-Колкото абсурдното да ти звучи има и хора,които се интересуват от това нещо.

Според мен раздела,не пречи на никой,който желае нека го посещава,който не-пък да се преориентира към друг.

Оше нещо-Съгласно наказателния кодекс,лица ненавършили пълнолетие-18 г.и НЯМАТ право да участват в политически партии,но това НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА коментират и разискват въпроси на политическа основа
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Раздела,бе създаден за да може,хората интересуващи се от политика да имат едно регламентирано място,където да обсъждат вълненията си.

До преди това,теми се пуска безразборно и като,че ли се пораждаха доста повече конфликти на политическа основа отколкото сега. В раздела,има темички и то не са никак малко при положение,че от сравнително скоро е направен.Е направи си сам изводите-Колкото абсурдното да ти звучи има и хора,които се интересуват от това нещо.

Според мен раздела,не пречи на никой,който желае нека го посещава,който не-пък да се преориентира към друг.

Оше нещо-Съгласно наказателния кодекс,лица ненавършили пълнолетие-18 г.и НЯМАТ право да участват в политически партии,но това НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЯМАТ ПРАВО ДА коментират и разискват въпроси на политическа основа
    Да беше споменала на възмОтената юзърка ,че този раздел е коментиран и има такава тема хич нямаше да ти се разсърдя.
    Да не казвам къде ви бърка тоя раздел (на някои от вас) , то толкова е просто да се проумее ,че като цъкнеш с мишката в/у разделчето и влизаш , а ако не цъкнеш не влизаш ...... ма като гледам кви сте цъкнати.... обаче ...НЕЕЕЕее трябва тая,оная, същата (явно с паркинсон на показалеца на дясната ръка), възмОтената да изкаже възмОщението си щото видите ли много загрижено момИчито.
    Давай мацке , пичке, мойту момичи ти си дъ беста на дъ бестите с тези оригинални хрумвания и мисли цепиш мрака, къртиш мивки пък може и плочки , брее забравил съм ги нататък (*дъртизъм*)

"Всичко тийн накуп" се беше напълнил с няк'ви политически теми,така че този раздел е много полезен

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си