След обещаващото си заглавие ще се представя доколкото е възможно. Студент съм, нямам приятелка...
Досега съм имал много увлечения, които не бих нарекъл влюбвания, даже съм сигурен, че не са били такива, докато не видях една страхотна актриса (засега не смятам да разкривам коя е, макар че има хора тук, които ме знаят и ще се сетят коя е.
Просто като я видях, разбрах, че това е жената, каквато си я представям, с всичките си добри и лоши страни. Започнах да се държа (разбира се в не тази параноична степен) като сегашните фенове, които между другото са много по-малки от мен, на повечето певци, певици, актьори и актриси. Изнамерих всичко, което носи нейното име в мрежата, и не мога да си избия натрапчивата мисъл отглавата ми, че е по-възрастна от мен и че нямам никакъв шанс (естествено, не съм луд, много добре знам, че нямам такъв).
Защо, аджеба, нея, не някое момиче, моя връстничка?
Просто защото не се държат като истински жени, обличат се отвартително, не просто екстревагантно, държанието им е под нивото за представител на женския пол.
Защо пиша това?
Едва ли за да ми кажете как да стане нещо между нас, по-скоро начин как сте превъзмогвали такива чувства у вас, ако въобще сте ги усещали... ако пък не сте, дайте някакъв съвет.
П.П: Сега загледах "изкусителките" от Острова. Това определено допринася насаждането на платонични чувства у мен към жени, които изглеждат наистина по-добре от тях.
Ъъъ... не ми се е случвало честно казано, но ти предлагам да се ОГЛЕДАШ. Има много хубави и свестни момичета около теб, които не се обличат отвратително (според теб) и нямат неподобаващо държане. Махни завесата на заслепението си и ще забележиш, че наистина е така. Аз ги виждам всеки ден по улиците, в градския транспорт, не толкова често по заведенията и т.н. НО ги има, те реално съществуват и можеш да ги срещнеш буквално навсякъде.![]()
Колкото до актрисата "ти", ако е българска актриса и не успяваш да си я избиеш от главата, поне намери начин да се срещнеш с нея (не са толкова "недостижими") и най-вероятно ще промениш мнението си за нея (или пък "О! Чудо!" може и да се получи нещо между вас, кой би могъл знае?).
Започни да си търсиш приятелка която има що годе същите качества като нея![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ти пак си добре....
Ами аз като съм влюбена в JAMES DEAN? A?
Да не мислиш че и на мен ми е лесно.....побърквам се
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
е, така си е, Стоянка Мутафова е мноо секси бейби
![]()
Наистина и аз не вярвам, че около теб поне едно свястно момиче няма...
И все пак тази актриса - познаваш ли я?А хубаво, вие ще се видите, да кажем и какво?Ако характера й примерно не ти допадне.Влюбен според мен е прекалено силна дума...
Консултирай се със психолог той ще ти помогне да превъзмогнеш.
хммм сам каза че ти е ясно че няма да се получи...
може би всичко това излиза от там че не си се влюбвал истински...
в тази жена виждаш идела...по принцип на доста хора се случва да се влюбят в хората от екрана,но повярвай те далеч не са това което виждаш на екрана и в нета...мисля че увлечението ти се е превърнало в мания която излиза от безкрайното ти разочарование от момичетата..но както казаха и по-горе огледай се..има тоооолкова много жени... аиде стига съм се правила на психолог...ще се справиш сиг съм...от екрана неможеш да обичаш истински та ти сигурно дори не си я виждал на живо..камо ли да я познаваш за да можеш да я обичаш...просто спри маниятаняма немога има не искам!!! успех
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Мога ли да позная - Параскева?Тя ли е, ако е така съм чела блога ти.
![]()
Това за шанса е глупост!Наясно ли си какъв живот водят родните ни артисти?Ем', ще ти кажа - абсолютно нормален, вярно, наситен с малко повече ...(ех, ама ми изскочи думата)... разврат и насочени светлини, но все пак - нормален.
Не е като да си влюбен в Анджелина(или производни холивудки), съвсем реално можеш да я познаваш, оттам насетне всичко зависи от теб(и нея).
Казвам ти това, защото аз съм в сходна ситуация(с разликата, че съм била истински влюбена преди), но той е обвързан.
И така, продължаваме дискусията.Сподели коя е и ще измислим как ще се запознаете("уж случайно", защото фенските причаквания на служебния са безкраааайно досадни).
Проспах дискусията!!! Много съм разсеян! Извинявам се, трябва да пия нещо за подсещане.
Също така, много ви благодаря за старанието си да ме разберете.
Отсега казвам, че актрисата не е българска. Точно това ме натъжава. Ако беше българска - да отида да я видя най-малко, та да ми мине, то натам няма какво да се случи. От сега казвам, имам симпатии върху българските й колежки, но не - не е българска актриса, да повторя.
Лошото е, че се убеждавам, дори късно, че любовта не познава граници (буквално). Може и в най-грозния човек да си се влюбил, няма да обърнеш внимание на това как изглежда, нито пък ако е хубав външно, но е зъл отвътре; щом изпитваш чувства към него.
Това е и жалкото. Да беше някоя млада колежка от курса ми, но не би...
Ако някой мисли, че съм жалък, може би е така. Мислил съм за консултация със специалист; просто нямам толкова време, пък и ще ми е страшно неудобно да обяснявам на напълно непознат такива неща. Но се замислям дали да не го направя...
Актрисата... ъм... тук е "сублимният" момент - Елизабет Мичъл. Да, жена, прехвърлила трийсетте, омъжена, с дете. Шокиран съм!!! Най-парадоксалното е, че съм я гледал в "Джия" (Gia), не ми направи впечатление колкото партньорката й - Анджелина Джоли, после в Спешното отделение"... нищо. Дори в началото на "Изгубени" не ми направи толкова впечатление, колкото на другата, по-млада актриса. И полека-лека - хоп!!! Лудо влюбен. Не мога да си го обясня...
Не знам, направете си изводи. Ще се радвам, ако отговорите, независимо, че "проспах" заформящата се дискусия.
П.П: Едно от нещата, които ме правят нещастен, е, че всичко е лесно преодолимо на теория, дори си обяснявам защо се получава така, просто не мога да излеза от това положение.![]()
Само на екрана ли си я гледал(включвам и телевизионния/монитора)?
Винаги в роля? Или си запленен от неини изказвания по интервюта?
Това го наричам привличане/симпатия, но не и любов... не е като да усещаш флуиди във въздуха, докато стомахът ти е свит на топка...
Запознат съм с етимологията и на двете думи и мога поне за това се опитвам да съм обективен. Симпатии имам към много хора, но не съм влюбен в тях. Може и да е привличане, но не не е като да речем - "какво тяло само".
И да, гледал съм я и в интервюта, не само във филмите, те поне малко разчупват необективните мнения за актьора, за когото човек има представа само от съответния филм.
Каз, съжалявам, че минавайки покрай форума, се спирам върху тема, от която искаш помощ от не толкова близки и безпристрастни хора. Но все пак си позволявам да напиша нещичко. Надявам се, че нямаш нищо напротив.
Сега ми се иска да изпиша триста неща, с които да ти помогна да се измъкнеш от ямата. Но знаеш, че понякога трябва сам да се справиш с тежестта, да се "хванеш" за яката и като барон Мюнхаузен да се издърпаш от калта.
Бидейки чиста и непокварена душа (засега), ми е страшно мъчно да видя, че си губиш времето с жена на възраст, която в момента се радва на семейство и дете, както и на роля, с която ще си осигури пари, с които ще си живее безгрижно старините, а ти се чудиш какво си сбъркал. Е, приятелю, тук е цялата ирония в случая. Това ме натъжава мен.
Не искам да ти повтарям, както другите споменаха нееднократно, да смъкнеш завесата и да огледаш някое кротко, хубаво и мило момиче, такова, което ще е спойка с крехката ти и чувствителна душа. Трябва сам да го осъзнаеш.
Все пак увлечението ти не може да мине ей така, с щракване на пръсти, затова изчкай. Всичко е въпрос на време. Любовта, ако наистина е такава при теб, минава бързо, а след като жената не е до теб, времето се съкращава двойно.
Поздрав - Halls & Oates - Out of Touch
С много обич - Тудор.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Такам... здравей. Впечатлена съм от добрия ти вкус. Обожавам Елизабет Мичъл... главно заради Джиа и Спешно отделение, в Изгубени не съм я гледала. Но те разбирам... или поне разбирам защо си до такава степен пленен от нея. Нервероятна е.
Момичетата наоколо... и затова съм съгласна. Повечето лигави фукли, принудена съм да живея в твърде голяма близост с твърде много от тях.
Поздрави.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
BrokenInnocence, радвам се, че споделяш мнението ми за Мичъл. Много хора само от началото, преди да им обясня нещо за нея, ме заклеймиха. Оценявам го.
Поздрави и на теб.
П.П: Иначе момиче мога да си намеря, не е тoлкова трудно, поне не в началото, но препочитам да се "насладя" на това странно, дори и леко мъчително състояние, явно със закъснение, защото не съм 5 или шести клас например. Пък и поне на този етап не виждам някое момиче, което да е мой тип, такъв, който да е достатъчно зрял, а не просто глезла, чакаща някой да я хване за ръка и да я разкарва с колата като кукла. Мое естествено допълнение, не просто украшение, човек, който да казва това, което мисли; не да прави това, което се очаква винаги от нея.