След обещаващото си заглавие ще се представя доколкото е възможно. Студент съм, нямам приятелка...
Досега съм имал много увлечения, които не бих нарекъл влюбвания, даже съм сигурен, че не са били такива, докато не видях една страхотна актриса (засега не смятам да разкривам коя е, макар че има хора тук, които ме знаят и ще се сетят коя е.
Просто като я видях, разбрах, че това е жената, каквато си я представям, с всичките си добри и лоши страни. Започнах да се държа (разбира се в не тази параноична степен) като сегашните фенове, които между другото са много по-малки от мен, на повечето певци, певици, актьори и актриси. Изнамерих всичко, което носи нейното име в мрежата, и не мога да си избия натрапчивата мисъл отглавата ми, че е по-възрастна от мен и че нямам никакъв шанс (естествено, не съм луд, много добре знам, че нямам такъв).
Защо, аджеба, нея, не някое момиче, моя връстничка?
Просто защото не се държат като истински жени, обличат се отвартително, не просто екстревагантно, държанието им е под нивото за представител на женския пол.
Защо пиша това?
Едва ли за да ми кажете как да стане нещо между нас, по-скоро начин как сте превъзмогвали такива чувства у вас, ако въобще сте ги усещали... ако пък не сте, дайте някакъв съвет.
П.П: Сега загледах "изкусителките" от Острова. Това определено допринася насаждането на платонични чувства у мен към жени, които изглеждат наистина по-добре от тях.