- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И нека, и нека боли..
"Хайде накажи ме.
Хайде нарани ме.
Хайде изгори ме.
Нека ме боли.
Само тази болка още ми подсказва, че съм още жив и съм до теб! "
Хайде да си направим една дискусия на тази тема.
Колко боли и до колко трябва да се търпи?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами... според мен болката е едно всъщност неизбежно нещо в любовта... Но не съм на мнение,че трябва да търпиш и да търпиш..и да твърдиш,че тази болка те поддържа жив/а ... Може да мълчиш до известна степен..Всичко си има граници.. Поне според мен.. Има някои момичета(понеже те са по-чувствителни),които твърдят - "Аз не мога да го оставя!" ...Няма "Не мога",има "Не искам" !!!
Да, няма "не мога" има "не искам".
Хората май обичаме да си причиняваме болка. Измъчваме се с всевъзможни неща.
Хайде накажи ме- обуздай ме
Хайде нарани ме-направи така че да не те забравя
Хайде изгори ме-изгори ме със страста си , накарай ме да шепна името ти милиони пъти
Нека ме боли-нека да платя за всички грешки. Грешница съм и грешница ще си остана
Само тази болка още ми подсказва, че съм още жив и съм до теб- само когато съм до теб се чуствам пълноценна и съм готова да заплатя тази цена , да изпия горчивата чаша на ревноста и нека ме боли...
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Много добре казаноПървоначално написано от No_Limit
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Без болка любовта не е любов, не може просто всичко да е розово..има си и болка, въпроса е кой колко търпи..![]()
Неибежно е да ни боли.Ние хората сме мазохисти в любовта...(еле пък аз...)
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
/me (music) Now playing: 27. Stenkata ft. Eipril - Iskam samo teb
Болката е любов не вярваш ли така е, веднъж ако те е боляло обичаш по силно то се знае, гледаш на живота по различно то се знае.
Мисля, че този ред от тази песен описва всичко точно![]()
Животът е адът описан в Библията!
Аз на моменти си мисля,че съм мазохист![]()
![]()
![]()
По-скоро малко дете мазохистче![]()
Когато хората са объркани често не знаят какво искат.Когато усещат че любовта си отива и че връзката не върви - не могат лесно да я "пуснат" да си отиде.И са объркани и объркват и хората , които наистина ги обичат.За да чакаш да получиш любов се иска много търпение.Моля ви някой да ми каже "Струва ли си чакането?Струва ли си да се надявам , че от "най-добра приятелка" мога да стана нещо повече"Струва ли си да ме боли всеки път когато се събира с бившата си?Струва ли си?![]()
![]()
![]()
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
Това важи и за забравянето. И е точно така.Първоначално написано от freedom
В любовта болка има. Дори в най-щастливата връзка е възможно да стане някоя издънка и да нараниш другия. И тук идва ред на прошката.
Само дето прошката не трябва да е до безкрайност...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Любов-болка. Да, има ги и двете във всяка връзка. И точно това е, ако не обичахме, нямаше да боли толкова много и да се впрягаме за всяка глупост.
НО защо себеуважението остава на заден план ?
Абе то в любовта все боли/поне при мене/. Дори и да стане нещо мн хубаво свързано с момчето, което харесвам аз започвам да си мисля какви лоши неща може да се случат и некфи такива. Дори сега почнах да си втъплявам, че харесва една фр... Е може и да е вярно де, ама за сега няям големи основания да си мисля, че е вярно
. Абе секи с характера си....
Има си някаква граница, не може всичко да се търпи.И зависи какво другия прави, какво показва и дали наистина те обича.Иначе, когато обичаш си има болка, но тя не може да се сравни с хубавите моменти, според мен...когато сте заедно.Иначе дам, хората се нараняваме и в повечето случаи несъзнателно.
Знаете ли к'во, свиква се на болка. Пак боли, ама.. не е за много и минава бързо.
love sux ... =)
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не толкова, че се свиква, колкото, че ставаш непукист...Първоначално написано от bungle
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Po moi nabludeniq lubovta e mno stranno neshto.Istinskiq obichash nqkogo edva kogato osetish che sarceto ti se razkasai nz zashto na tva oshte ne sam si dala otgovor ammmmmmm zabelqzah sashto che kolkoto pove4e te naranqvat tolkova pove4e obichash
![]()
A shto se otnasq do proshkata az lichno mno pati sam se iskoshavala da q naparavq(makar che sam mnogo bezkompromisen chovek) no v men nadelqva drugoto chuvstvo-gordosta
.I edva li ne lubovta te postavq v nqkav paradoks(v tva otnoshenie)-ili po skoro dilema
![]()
ako prostish oshte po golqma shte e bolkata kogato razberesh che tvoq chovek na novo te e predal
ako pak si tragnesh shte te boli che ne mojesh da si s choveka koito iskash
uj idva momenta kogato go zabravqsh no zalagvash sebesi zashto vseki pat vijdaiki toq chovek se seshtash za milion neshta koito ne mojesh da napravish s tozi noviq
Abe vsichko e mno slojno =D> ama ko da se pravi =D>
Ami spored men ako obi4a6 nqkoi naistina dori ako ti e pri4inil cqlata bolka na toq svqt ti vse o6te 6te go obi4a6....Az sum mnogo turpeliva i dori v momenta edin 4ovek mnogo mnogo me naranqva no tova ne promenq fakta 4e go obi4am bezkraino mnogo![]()
Because all I want is u ....
винаги съм свързвала този припев с един любим мои стих от друга песен - "yeah, you bleed, just to know you're alive" - аз го свързвам с момента, в който вече няма нищо от страна на другия, тогава дори и всяка болка е някакво щастие, защото събужда спомен за минали моменти, уотевър
иначе, всеки си има граници, а това кои ще наранява и дали някои ще бъде наранен зависи само от хората, от нищо друго
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Винаги болкаса съпътва любовта това е ясно на всички .... Но понякога болката е нужна , защото ако живеем в еднообразен свят сред розови облаци ще се изгуби тръпката . А и болката е необходима , за да се очувстваш жив.....
По-гадно е да плачеш пред тоя човек, а той да ти казва колко си отвратителна.Първоначално написано от Miss~Cherry