.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    nqma lubov bez b0lka .. ak0 sled razdqlata s lubimiq chovek nqma b0lka ,to togava tova ne e bil0 lubov ,a iliuziq !! Kogato se razdelish s choveka do sebe si te boli ,tochno zashtoto toi veche nqma da e s teb nezavisim0 poradi kakva pri4ina ste skarani .. t0va e ot men
    i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    bolka li???? ima q i tq e ogromna, neupisuema..... vapreki si4ko naddelqva
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мен сякаш повече ме боли отколкото да съм щастлива в любовта

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Неибежно е да ни боли.Ние хората сме мазохисти в любовта... (еле пък аз...)
    Мазохисти са идиотите...аз не съм мазохист...пък и не ме боли вече...преди да...ама пък и Слави има хубави песни деа...що се отнася...ако живота не е болка и мъка защо започва с рев? А до колко трябва да се търпи...ами според мен не трябва да се търпи...все пак не сме идиоти(мазохисти)

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да, Слави има много хубави песни.. Напоследък, когато съм тъжна си го пускам..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Винаг има болка и не само в любовта.От съответния човек,зависи до колко ще търпи. Понякога нещатата се натрупват с времето и накрая просто избухва вулкан от болка ,гняв ,недоволство. За това най-добре ,ако нещо ни носи болка ,да потърсим друго,което е изпълнено с радост :P

Мега фен
    Град
    SF
    Много е странно как като оби4аш някого, оставяш вси4ко друго на заден план. Себеуважение, гордост.. заради този 4овек. И се самоунищожаваш буквално. Но и в някакъв момент.. свикваш един вид.. пак те боли, но някак си не е същата онази остра, изгаряща болка, която те обзема целия и от която ти се струва, 4е ще умреш. Удивително колко носим на болка, а?
    В момента съм в такава ситуация. Оби4ам бившия си, колкото и да не го заслужава. Оби4ам го, въпреки 4е преди два месеца ме остави заради друга, лъга ме най-долно и ужасно, изневерява ми... И още го оби4ам. И още съм с него понякога и бих му простила, бих го поискала обратно, ако той реши да се върне. Оби4ам го, въпреки 4е най-откровено си ми каза, 4е не иска да бъде с мен в момента. Не 4е не ме оби4а, но иска да си поразвява оная работа по 4уждо. Оби4ам го, въпреки 4е знам, 4е в момента е с друга и най-вероятно спи с нея и й говори най-милите неща, прави й подаръци и така му харесва. Въпреки 4е ме наранява безумно, все още го оби4ам и се съсипвам по него. А не си заслужава, наистина. И аз самата не мога да си обясня как така търпя толкова много неща

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си